Jeste tacan jer je satajevo u javnom listu izdalo saopstenje svim potrazivacima da se jave do određenog datuma i traze svoj novackoalem je napisao/la:Ja neću to da komentarišem. Doći će i oni i reći 'Izvještaj Sarajeva nije tačan. Tan nije potpisao.' Ne ulazim u to.rammstein je napisao/la:baja zvjerka jes to stvarno povjerovao onom izvjestaju![]()
pa druze i moj gazda, prije 10.ak godina kad sam honorarno radio ukaficu je prikazivao PDV kontroli zaradu od 45 KM dnevno a uzimao 1300 KM![]()
ili, ukucaj Blekicev izvjestaj o "poslovanju u plusu"![]()
Hoces dalje?
Onaj izvjestaj je krajnje smijesan
Već sam par puta rekao, halalio bi još jednu godinu bez titule, ako ćemo na nekom strateškom planu biti ispred svih. To je ono što na duže staze utiče na sve ostalo.
kada je prosao taj datum, svi koji su se javili su predali zahtejeve, advokati su uzeli slucajeve i nekoliko ih je odbaceno, dok su ostali stavljeni na listu DUGOVANJA
Kada je Tan dosao u klub, trazio je da reviiziju urade njegovi ljudi a da sve podatke koje budu trazili dobiju... kada je svaka MARKA dosla na sunce, Tan je dao dozvolu i rok do kada se dio duga mora rjesiti...
Tako da je dug nas od oko 6 000 000 sasvim tacan
Medjutim, klub u cijoj racunici 800 000 KM visi u zraku tj ne zna se sta je ...