Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Uzet cemo prvenstvo, hvala.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ovdje samo Siroki ima sta da zali, imali su toliko sansi i toliko od igre i zabili samo jedan gol.
Zeljeznicar da osvoji titulu mora preko Sarajeva opet.
Zeljeznicar da osvoji titulu mora preko Sarajeva opet.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 apr 2018, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Uzmite ko vam braniRigoletto je napisao/la:Uzet cemo prvenstvo, hvala.

Nemamo dostojnog protivnikasvrakino1921 je napisao/la:Uzmite ko vam braniRigoletto je napisao/la:Uzet cemo prvenstvo, hvala.
- hskzmostar
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la:Uzet cemo prvenstvo, hvala.
Jel tebi rigo ista majketi jasno,onakav Siroki koji nama nije ozbiljnije zaprijetio i bez 6 standarnih igraca razvali Zelju?
Jel se to povijest ponavlja i Zeljini opet bez daha ostaju?

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- svrakino1921
- Kontakt:
U Bijeljini stanuje dostojan protivnik a tamo ste za dva kolaRigoletto je napisao/la:
Nemamo dostojnog protivnikasvrakino1921 je napisao/la:Uzmite ko vam braniRigoletto je napisao/la:Uzet cemo prvenstvo, hvala.

- hskzmostar
- Kontakt:
Nemamo dostojnog protivnika[/quote]
U Bijeljini stanuje dostojan protivnik a tamo ste za dva kola
[/quote]
U Bijeljini Ziza postaje iduci trener Zrinjskog.
Sretno u derbiju nadam se da sjecanja naviru
U Bijeljini stanuje dostojan protivnik a tamo ste za dva kola

U Bijeljini Ziza postaje iduci trener Zrinjskog.
Sretno u derbiju nadam se da sjecanja naviru

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Ova utakmica je primjer hrvatskog sindroma, Thuram nije gola u karijeri dao, ko ni Kjosevskihskzmostar je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:Uzet cemo prvenstvo, hvala.
Jel tebi rigo ista majketi jasno,onakav Siroki koji nama nije ozbiljnije zaprijetio i bez 6 standarnih igraca razvali Zelju?
Jel se to povijest ponavlja i Zeljini opet bez daha ostaju?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sreća u nesreći što je Kjosevski samo jedan dao 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakvog kretena imamo na golu trebao je oprobati još koji put.Raonffa je napisao/la:Sreća u nesreći što je Kjosevski samo jedan dao
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

Lijepo smo se trampiliPERO1234 je napisao/la:Kakvog kretena imamo na golu trebao je oprobati još koji put.Raonffa je napisao/la:Sreća u nesreći što je Kjosevski samo jedan dao
A dobro je momak branio generalno, jbg ono je peh kakav se u karijeri desi jednom ili nijednom.PERO1234 je napisao/la:Kakvog kretena imamo na golu trebao je oprobati još koji put.Raonffa je napisao/la:Sreća u nesreći što je Kjosevski samo jedan dao
Kad smo već kod golmana, ono što sam primjetio je da u našoj ligi ovi mladi golmani nemaju visinu, pa yebite me ako ijedan od njih ima više od 1,85m visine.
Kad smo već kod golmana, svi naši mladi golmani su izuzeto niski. Veca, Bandić, Karačić, Trkulja, Marković, Muminović, teško je biti golman bez visine, nemaš skoka, ne možeš kupiti visoke lopte. Jedini koji ima pravu golmansku visinu je Pirić, ovo ostalo sve pomalehno

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- prisonbreak
- Kontakt:
Ima Markovic visinu 192 cm, kao i Piric
samo mali je zeznuo neke stvari 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Moguće, mada meni djeluje dosta niže od Pirića.prisonbreak je napisao/la:Ima Markovic visinu 192 cm, kao i Piricsamo mali je zeznuo neke stvari
- prisonbreak
- Kontakt:
Vjerovatno nisi upratio, meni Piric djeluje nizeRaonffa je napisao/la:Moguće, mada meni djeluje dosta niže od Pirića.prisonbreak je napisao/la:Ima Markovic visinu 192 cm, kao i Piricsamo mali je zeznuo neke stvari

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
- Kontakt:
Ter Stegen 187, Casper Schmeichel 186, Iker Casillas 185... Ima puno golmana vrhunskih ispod 190 cm visine.
Kjosevski sa 180 je izrazito nizak za golmana. Ovih od 185-190 je bruka i to vrhunskih. Oliver Kahn 188, Keylor Navas 185, Jan Oblak 189...
Kjosevski sa 180 je izrazito nizak za golmana. Ovih od 185-190 je bruka i to vrhunskih. Oliver Kahn 188, Keylor Navas 185, Jan Oblak 189...
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Sretan Vaskrs svima kojji slave

- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
ja radim 10 godina , nemam dana radnog staza . dnevno prodam robe 10,000 , preko fiskalne otkucam 150 KM . sta je to inspekcija ?papaja je napisao/la:Bas me zanima koliko bi bili organizovani da nisu zasticeni toliko i da moraju placati porez koliko i sarajevski klubovi. Al boli ih taki kad znaju gdje inspekcija ne zalazi.FoSte95 je napisao/la:Zrinjski i FK i KK se ima realne šanse za titulu. Realno najbolje organizovan sportski kolektiv u BiH
ove godine titulu uzimaju hšk i hkk, dogodine i hmrk

Štaš za 30 godina kad penzija dođe?FaustinoAsprilla je napisao/la:ja radim 10 godina , nemam dana radnog staza . dnevno prodam robe 10,000 , preko fiskalne otkucam 150 KM . sta je to inspekcija ?papaja je napisao/la:Bas me zanima koliko bi bili organizovani da nisu zasticeni toliko i da moraju placati porez koliko i sarajevski klubovi. Al boli ih taki kad znaju gdje inspekcija ne zalazi.FoSte95 je napisao/la:Zrinjski i FK i KK se ima realne šanse za titulu. Realno najbolje organizovan sportski kolektiv u BiH
ove godine titulu uzimaju hšk i hkk, dogodine i hmrk
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.