Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Dybala ubi brašno
Chini na aparatima 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Poprilično loša utakmica, more grešaka, ali mi znamo po šta smo došli i to smo relativno i lakše od očekivanog ostvarili igrajući ništa specijalno što dovoljno govori koliko je Lazio u banani.
Sada treba samo igrati kao i veći dio prvog dijela, pogotovo nazad, mnogo smo popravili defanzivu s tim da možemo puno bolje tretirati loptu i pas igru, griješimo i olahko ispucavamo neke lopte.
Meč u kojem treba ubaciti Moratu, Leminu i Rugania ili Cuadrada, igrače koji malo igraju, a koji mogu baš popraviti i svoje samopouzdanje, a i tehničke nedostatke koje sam naveo.
Sada treba samo igrati kao i veći dio prvog dijela, pogotovo nazad, mnogo smo popravili defanzivu s tim da možemo puno bolje tretirati loptu i pas igru, griješimo i olahko ispucavamo neke lopte.
Meč u kojem treba ubaciti Moratu, Leminu i Rugania ili Cuadrada, igrače koji malo igraju, a koji mogu baš popraviti i svoje samopouzdanje, a i tehničke nedostatke koje sam naveo.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 04 dec 2015, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Bonuci se dozvao u 3-5-2, al Djordjo...
inace rasulo je u ovom Laciju, zreli su oni za 4 komada i podizanje samopouzdanja
mali Dibala pokazuje da im gore neko ko te cuva kad rizikujes i pokazes mu.da generalno u zivotu
inace rasulo je u ovom Laciju, zreli su oni za 4 komada i podizanje samopouzdanja
mali Dibala pokazuje da im gore neko ko te cuva kad rizikujes i pokazes mu.da generalno u zivotu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Chiellini kad ima loptu dobije epilepsiju, radi zdravlja svoga treba je uvijek odmah nabijat a i radi Buffona.
- bianconeros
- Kontakt:
Ma chiellini i tehnika nejde skupa... al je borac...
i jos nesto zanimljevo..
Juventus have scored 2 goals in the 1st half for the 2nd time in the Serie A 15-16 (the first one against Empoli). Determined. #LazioJuve
i jos nesto zanimljevo..
Juventus have scored 2 goals in the 1st half for the 2nd time in the Serie A 15-16 (the first one against Empoli). Determined. #LazioJuve
Zadnja izmjena: bianconeros, dana/u 04 dec 2015, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- Centre forward
- Kontakt:
Pogba je napisao/la:Poprilično loša utakmica, more grešaka, ali mi znamo po šta smo došli i to smo relativno i lakše od očekivanog ostvarili igrajući ništa specijalno što dovoljno govori koliko je Lazio u banani.
Malčice vas i ja gledam da vidim imal' kakvog materijala za Bayu ovdje ?
Posjed lopte Juventusa od 37% sve govori. Čekala se greška protivnika (i dočekala) a onda još jedna majstorija i to je kraj priče. Ova utakmica prelama sezonu i vjerujem da pobjedom Juve postaje prvi favorit za odbranu lige.
Mojne da se ljutite na Mandžu, on je duša od insana, a njegove najbolje partije tek dolaze.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
FrankDrebin
- Kontakt:
Trebalo bi sad Moratu ubaciti, ako ne uspije povratiti samopouzdanje protiv ovakve odbrane Lacija, onda i nece proigrati do kraja sezone
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
Ima mali Rugani, slična priča kao Coman, vjerujem da bi kod vas bio prvotimac na stoperu.Centre forward je napisao/la: Malčice vas i ja gledam da vidim imal' kakvog materijala za Bayu ovdje ?![]()
Posjed lopte Juventusa od 37% sve govori. Čekala se greška protivnika (i dočekala) a onda još jedna majstorija i to je kraj priče. Ova utakmica prelama sezonu i vjerujem da pobjedom Juve postaje prvi favorit za odbranu lige.
Mojne da se ljutite na Mandžu, on je duša od insana, a njegove najbolje partije tek dolaze.
Isto mislim, pred meč sam to rekao, ako dobijemo ovdje realno je da ćemo se umiješati u borbu za titulu.
Glede Mandže, mislim da sam jedan od rijetkih koji je vjerovao u njega i pokazuje da je bilo s pravom. Istina, on mora imati suigrače na nivou za svoju igru, ali njegov odnos prema ekipi i borba na terenu je neupitna.
#MaxOUT
#MaxOUT
Forza Juve tek se sad ukljucih!! Dybala dr.mr.fudbala 
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Juventus FC
Rugani se isteze dolje. 
Hajde uvedi ga konacno.
Asa se pomalo gubi, treba izmjena jedna u ova doba. Ni Marcha ne briljira.
Hajde uvedi ga konacno.
Asa se pomalo gubi, treba izmjena jedna u ova doba. Ni Marcha ne briljira.
#MaxOUT
#MaxOUT
-
FrankDrebin
- Kontakt:
sad kad su se igraci Lacija umorili, trebalo bi se malo uozbiljiti i napasti ih, dati jos koji gol, previse su se nasi poceli fokusirati samo na branjenje
i Alegri poceo namjerno neke izmjene da pravi, cisto da opet moze da se hvali kako je ucinio nesto neocekivano
i Alegri poceo namjerno neke izmjene da pravi, cisto da opet moze da se hvali kako je ucinio nesto neocekivano
- bianconeros
- Kontakt:
-
FrankDrebin
- Kontakt:
Koja je opasnost vidjeti Bonucija kad hoce izvesti slobodnjak, mnoge je covjek golove postigao tako, kao sto su... 
Juventus FC
Prekidi su nam boljka, a zakonom treba zabraniti Bonnuciu da prilazi lopti.
Jako ruzan mec, ocekivao sam vise od nastavka, drugi trener bi ih kontrama dokrajcio, ali ne i Max. Ubacivanje Evre je jedna glupost, samo da ne ubaci nekog ko ne igra.
Jako ruzan mec, ocekivao sam vise od nastavka, drugi trener bi ih kontrama dokrajcio, ali ne i Max. Ubacivanje Evre je jedna glupost, samo da ne ubaci nekog ko ne igra.
#MaxOUT
#MaxOUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ono sto je najbitnije tri boda su tu. 5W u nizu.
Jedino sto zamjeram Maxu je sto nije uveo Rugania umjesto Evre.
Sa pobjedama protiv Viole i Carpija zavrsiti ovu godinu.
Protiv Seville dovoljan i bod za prvo mjesto u UCL.
Dybala u potpunosti nadomjestio Carlitosa.
Jedino sto zamjeram Maxu je sto nije uveo Rugania umjesto Evre.
Sa pobjedama protiv Viole i Carpija zavrsiti ovu godinu.
Protiv Seville dovoljan i bod za prvo mjesto u UCL.
Dybala u potpunosti nadomjestio Carlitosa.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 04 dec 2015, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
5 u nizu s gol razlikom 11-2.
Nema neke ljepote, ali vraćamo ono što smo prosuli na početku što je sada najvažnije.
Nema neke ljepote, ali vraćamo ono što smo prosuli na početku što je sada najvažnije.
#MaxOUT
#MaxOUT
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Nisam gledao prvo poluvrijeme, vidim maloprije gol Dybale... ufff svaka dala momče
Ovi nas već 22 tekme nisu dobili.. hehe
Sigurno i stameno, ma i rutinski, sad uzeti bod Sevilli, i ja sam priželkivao da Rugani dobije šansu, možda protv Carpija, ove naredne dvije neće garant sevilla tamo i kući Viole.
Ono što me zabrinjava je slaba forma Morate koju mora brže bolje popravljati.
Ovi nas već 22 tekme nisu dobili.. hehe
Sigurno i stameno, ma i rutinski, sad uzeti bod Sevilli, i ja sam priželkivao da Rugani dobije šansu, možda protv Carpija, ove naredne dvije neće garant sevilla tamo i kući Viole.
Ono što me zabrinjava je slaba forma Morate koju mora brže bolje popravljati.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
FrankDrebin
- Kontakt:
Srecom eto pobjeda je tu, ali ono sto bode oci je ta neka nepotrebna bezmudost. Odbrana Lacija nikad gora, ljudi se lijepo nude da ima bar 5 komada uvalis, a mi se branimo sa svim nasim igracima u kaznenom, bez ikakve zelje da se nesto ucini, da ih vec jednom dokrajcis.
I opet se namjerno ne daje prilika mladim igracima, koji bi imali zelju da se nesto uradi, da se dokazu, nego daj ti ove starije da mi se branimo protiv ekipe koja ne moze meda
Izgleda i Zazi sleduje propadanje, dzaba i ono malo sto udje, odigra covjek korektno, postigne i gol, kad mu valja opet mjesec dana cekati za sljedecih 10 min igre
I opet se namjerno ne daje prilika mladim igracima, koji bi imali zelju da se nesto uradi, da se dokazu, nego daj ti ove starije da mi se branimo protiv ekipe koja ne moze meda
Izgleda i Zazi sleduje propadanje, dzaba i ono malo sto udje, odigra covjek korektno, postigne i gol, kad mu valja opet mjesec dana cekati za sljedecih 10 min igre
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.