Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
hahahahahahah jao ludosti zabi ga Veca..ono BJELOBRK nikad ne bi primio ali stas hahahahah bravo VECAAAAA
ŽELJEZNIČAR 1921
- katzenbrummen
- Kontakt:
De ga malo.wobly92 je napisao/la:Želji odgovara svaki mogući bod do kraja. Guzni haveri vraćaju uslugu iz prošle sezone i ne dopuštaju da Željo izgubi kod kuće.AirMike je napisao/la:Kome odgovara ovaj x ? Zelji su trebala 3 boda iz ove utakmcie Siroki moze bit zadovoljan bodom al nije da im znaci puno.Da su namjestili isli bi 3 za 3 bodawobly92 je napisao/la:Jel se moglo ofirnije namjestiti
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma sta receSignore je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati da Zeljo ganja titulu, kuci gubi 1-0 i nema motiva. Igrali su kao da u zadnjem kolu odredjuju tko ce biti sedmi i osmi. Tocno bi netko mogao reci da izgleda namjesteno, da nije toliko bitna utakmica ja bih mu i povjerovao. Kad ti navijaci 10 minuta prije kraja utakmice napustaju juznu tribinu onda znas kako igras. Gol Kjosevskog je spasio ostalih 10 kolega, jer ce se uglavnom o njemu pricati. Siroki je danas zasluzio tri boda. Bili su bolji u prvom poluvremenu, u drugom umrtvili igru, cekali kraj i samo ih je ta nesreca sprijecila da idu kuci kao pobjednici.
Umrtvili igru

Šta se sve neće desiti u Premiershipu 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo je neko prijateljsko kolo,Svima po bod i niko ne kuka na sudije 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kjosevski je daleko najbolji golman lige.
Da. A jos ste im pomogli u tome, zajedno ste ju umrtvili. Nisam zaspao samo zato sto sam platio 2KM pa sam se trudio gledati da pare ne propadnusvrakino1921 je napisao/la:Ma sta receSignore je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati da Zeljo ganja titulu, kuci gubi 1-0 i nema motiva. Igrali su kao da u zadnjem kolu odredjuju tko ce biti sedmi i osmi. Tocno bi netko mogao reci da izgleda namjesteno, da nije toliko bitna utakmica ja bih mu i povjerovao. Kad ti navijaci 10 minuta prije kraja utakmice napustaju juznu tribinu onda znas kako igras. Gol Kjosevskog je spasio ostalih 10 kolega, jer ce se uglavnom o njemu pricati. Siroki je danas zasluzio tri boda. Bili su bolji u prvom poluvremenu, u drugom umrtvili igru, cekali kraj i samo ih je ta nesreca sprijecila da idu kuci kao pobjednici.
Umrtvili igru
![]()
![]()
![]()

Zamisli tek kako je kad odeš u Sa, pored svih drugih obaveza, izletiš cvaju i dobiješ onakvu utakmicuSignore je napisao/la:Da. A jos ste im pomogli u tome, zajedno ste ju umrtvili. Nisam zaspao samo zato sto sam platio 2KM pa sam se trudio gledati da pare ne propadnusvrakino1921 je napisao/la:Ma sta receSignore je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati da Zeljo ganja titulu, kuci gubi 1-0 i nema motiva. Igrali su kao da u zadnjem kolu odredjuju tko ce biti sedmi i osmi. Tocno bi netko mogao reci da izgleda namjesteno, da nije toliko bitna utakmica ja bih mu i povjerovao. Kad ti navijaci 10 minuta prije kraja utakmice napustaju juznu tribinu onda znas kako igras. Gol Kjosevskog je spasio ostalih 10 kolega, jer ce se uglavnom o njemu pricati. Siroki je danas zasluzio tri boda. Bili su bolji u prvom poluvremenu, u drugom umrtvili igru, cekali kraj i samo ih je ta nesreca sprijecila da idu kuci kao pobjednici.
Umrtvili igru
![]()
![]()
![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije tacnoSignore je napisao/la:Da. A jos ste im pomogli u tome, zajedno ste ju umrtvili. Nisam zaspao samo zato sto sam platio 2KM pa sam se trudio gledati da pare ne propadnusvrakino1921 je napisao/la:Ma sta receSignore je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati da Zeljo ganja titulu, kuci gubi 1-0 i nema motiva. Igrali su kao da u zadnjem kolu odredjuju tko ce biti sedmi i osmi. Tocno bi netko mogao reci da izgleda namjesteno, da nije toliko bitna utakmica ja bih mu i povjerovao. Kad ti navijaci 10 minuta prije kraja utakmice napustaju juznu tribinu onda znas kako igras. Gol Kjosevskog je spasio ostalih 10 kolega, jer ce se uglavnom o njemu pricati. Siroki je danas zasluzio tri boda. Bili su bolji u prvom poluvremenu, u drugom umrtvili igru, cekali kraj i samo ih je ta nesreca sprijecila da idu kuci kao pobjednici.
Umrtvili igru
![]()
![]()
![]()
Oni su vrsili radnju odugovlacenja
A sudija nista
Da je sudija bio sudija pa dijelio zute mozda bi ti se isplatile 2 KM
-
- Kontakt:
Kukat ce smogovci ako bude X u vitezu.miky_hz je napisao/la:Ovo je neko prijateljsko kolo,Svima po bod i niko ne kuka na sudije
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- svrakino1921
- Kontakt:
Pusti ih bolan vise kako ti ih nije zao visesviunapad1010 je napisao/la:Kukat ce smogovci ako bude X u vitezu.miky_hz je napisao/la:Ovo je neko prijateljsko kolo,Svima po bod i niko ne kuka na sudije

Tu je Sarajevo da srusi kolo x-eva.Kae eh evo vam k.urac nece svi dijeliti bodove 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Isto da je bitno. Uspjesno su odradili ono sto su htjeli. Nije mi ni malo drago sto Zeljo nije dobio, jer bih volio da bude prvak, a imao sam ga i na tiketu, al Zeljo je danas igrao za k*. Pa da Siroki nije odugovlacio i da je napao bilo bi upitno samo koliko razlike ce zavrsiti. Obrana bez kompasa, veza i napad bez imalo volje za igrom, kao da ih je ovo vrijeme danas uspavalo. Zeljo je odigrao lose, a za to nisu krivi ni suci, a ni Siroki. Ovaj Zeljo danas ne bi dobio Viteza, a ni kriv, ni duzan uzme bod na kraju. Losih igara sam se nagledao, ali ovoliko bezvoljnosti jako tesko.svrakino1921 je napisao/la: Nije tacno
A sudija nista
-
- Kontakt:
Pisu svasta pa uzvracam samo.svrakino1921 je napisao/la:Pusti ih bolan vise kako ti ih nije zao visesviunapad1010 je napisao/la:Kukat ce smogovci ako bude X u vitezu.miky_hz je napisao/la:Ovo je neko prijateljsko kolo,Svima po bod i niko ne kuka na sudije
![]()
![]()
![]()
samoposteno je napisao/la:Mogu bit nabrijani koliko god zele mi cemo ostat a ovi gurbeti ce ispast vec smo na -6. je napisao/la:Sad ce Mulalic kao biti ljut na svoje igrace, a onda ocekujem da budu max nabrijani naredno kolo protiv nas.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja sam bio na utakmiciSignore je napisao/la:Isto da je bitno. Uspjesno su odradili ono sto su htjeli. Nije mi ni malo drago sto Zeljo nije dobio, jer bih volio da bude prvak, a imao sam ga i na tiketu, al Zeljo je danas igrao za k*. Pa da Siroki nije odugovlacio i da je napao bilo bi upitno samo koliko razlike ce zavrsiti. Obrana bez kompasa, veza i napad bez imalo volje za igrom, kao da ih je ovo vrijeme danas uspavalo. Zeljo je odigrao lose, a za to nisu krivi ni suci, a ni Siroki. Ovaj Zeljo danas ne bi dobio Viteza, a ni kriv, ni duzan uzme bod na kraju. Losih igara sam se nagledao, ali ovoliko bezvoljnosti jako tesko.svrakino1921 je napisao/la: Nije tacno
A sudija nista
Za nase uslove solidna
Mislim da je strijelac za Siroki bio u opsajdu
Zrinjski i FK i KK se ima realne šanse za titulu. Realno najbolje organizovan sportski kolektiv u BiH
Bas me zanima koliko bi bili organizovani da nisu zasticeni toliko i da moraju placati porez koliko i sarajevski klubovi. Al boli ih taki kad znaju gdje inspekcija ne zalazi.FoSte95 je napisao/la:Zrinjski i FK i KK se ima realne šanse za titulu. Realno najbolje organizovan sportski kolektiv u BiH
Čist je gol Širokog k'o suzasvrakino1921 je napisao/la: Ja sam bio na utakmici
Za nase uslove solidna
Mislim da je strijelac za Siroki bio u opsajdu

Nije svrakino bio u liniji, pa misli da je ofsajd.
- svrakino1921
- Kontakt:
Bio na istoku blizu sjeverafks74 je napisao/la:Nije svrakino bio u liniji, pa misli da je ofsajd.
Ray Ban sa dva pecata
Bas nageo glavu u desnu stranu
U trenutku ubacivanja onaj iz Sirokog sigurno bio ispred naseg
Ray Ban je Ray Ban
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.