Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

biceDUPLA
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la biceDUPLA » 07 apr 2018, 18:54

hahahahahahah jao ludosti zabi ga Veca..ono BJELOBRK nikad ne bi primio ali stas hahahahah bravo VECAAAAA
ŽELJEZNIČAR 1921

katzenbrummen
Kontakt:

Post Postao/la katzenbrummen » 07 apr 2018, 18:54

wobly92 je napisao/la:
AirMike je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Jel se moglo ofirnije namjestiti :roll:
Kome odgovara ovaj x ? Zelji su trebala 3 boda iz ove utakmcie Siroki moze bit zadovoljan bodom al nije da im znaci puno.Da su namjestili isli bi 3 za 3 boda
Želji odgovara svaki mogući bod do kraja. Guzni haveri vraćaju uslugu iz prošle sezone i ne dopuštaju da Željo izgubi kod kuće.
De ga malo.
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 apr 2018, 19:20

Signore je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati da Zeljo ganja titulu, kuci gubi 1-0 i nema motiva. Igrali su kao da u zadnjem kolu odredjuju tko ce biti sedmi i osmi. Tocno bi netko mogao reci da izgleda namjesteno, da nije toliko bitna utakmica ja bih mu i povjerovao. Kad ti navijaci 10 minuta prije kraja utakmice napustaju juznu tribinu onda znas kako igras. Gol Kjosevskog je spasio ostalih 10 kolega, jer ce se uglavnom o njemu pricati. Siroki je danas zasluzio tri boda. Bili su bolji u prvom poluvremenu, u drugom umrtvili igru, cekali kraj i samo ih je ta nesreca sprijecila da idu kuci kao pobjednici.
Ma sta rece
Umrtvili igru
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 apr 2018, 19:22

Šta se sve neće desiti u Premiershipu :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 apr 2018, 19:23

Ovo je neko prijateljsko kolo,Svima po bod i niko ne kuka na sudije :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 07 apr 2018, 19:28

Kjosevski je daleko najbolji golman lige.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 apr 2018, 19:44

svrakino1921 je napisao/la:
Signore je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati da Zeljo ganja titulu, kuci gubi 1-0 i nema motiva. Igrali su kao da u zadnjem kolu odredjuju tko ce biti sedmi i osmi. Tocno bi netko mogao reci da izgleda namjesteno, da nije toliko bitna utakmica ja bih mu i povjerovao. Kad ti navijaci 10 minuta prije kraja utakmice napustaju juznu tribinu onda znas kako igras. Gol Kjosevskog je spasio ostalih 10 kolega, jer ce se uglavnom o njemu pricati. Siroki je danas zasluzio tri boda. Bili su bolji u prvom poluvremenu, u drugom umrtvili igru, cekali kraj i samo ih je ta nesreca sprijecila da idu kuci kao pobjednici.
Ma sta rece
Umrtvili igru
Da. A jos ste im pomogli u tome, zajedno ste ju umrtvili. Nisam zaspao samo zato sto sam platio 2KM pa sam se trudio gledati da pare ne propadnu :lol:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 apr 2018, 19:46

Signore je napisao/la:
Ma sta rece
Umrtvili igru
Da. A jos ste im pomogli u tome, zajedno ste ju umrtvili. Nisam zaspao samo zato sto sam platio 2KM pa sam se trudio gledati da pare ne propadnu :lol:
Zamisli tek kako je kad odeš u Sa, pored svih drugih obaveza, izletiš cvaju i dobiješ onakvu utakmicu :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 apr 2018, 19:55

Signore je napisao/la:
Ma sta rece
Umrtvili igru
Nije tacno
Oni su vrsili radnju odugovlacenja
A sudija nista
Da je sudija bio sudija pa dijelio zute mozda bi ti se isplatile 2 KM

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 apr 2018, 19:55

miky_hz je napisao/la:Ovo je neko prijateljsko kolo,Svima po bod i niko ne kuka na sudije :mrgreen:
Kukat ce smogovci ako bude X u vitezu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 apr 2018, 19:57

sviunapad1010 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ovo je neko prijateljsko kolo,Svima po bod i niko ne kuka na sudije :mrgreen:
Pusti ih bolan vise kako ti ih nije zao vise

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 apr 2018, 20:04

Tu je Sarajevo da srusi kolo x-eva.Kae eh evo vam k.urac nece svi dijeliti bodove :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 apr 2018, 20:05

svrakino1921 je napisao/la: Nije tacno
A sudija nista
Isto da je bitno. Uspjesno su odradili ono sto su htjeli. Nije mi ni malo drago sto Zeljo nije dobio, jer bih volio da bude prvak, a imao sam ga i na tiketu, al Zeljo je danas igrao za k*. Pa da Siroki nije odugovlacio i da je napao bilo bi upitno samo koliko razlike ce zavrsiti. Obrana bez kompasa, veza i napad bez imalo volje za igrom, kao da ih je ovo vrijeme danas uspavalo. Zeljo je odigrao lose, a za to nisu krivi ni suci, a ni Siroki. Ovaj Zeljo danas ne bi dobio Viteza, a ni kriv, ni duzan uzme bod na kraju. Losih igara sam se nagledao, ali ovoliko bezvoljnosti jako tesko.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 apr 2018, 20:05

sviunapad1010 je napisao/la:
Pusti ih bolan vise kako ti ih nije zao vise
Pisu svasta pa uzvracam samo.
samoposteno je napisao/la:
. je napisao/la:Sad ce Mulalic kao biti ljut na svoje igrace, a onda ocekujem da budu max nabrijani naredno kolo protiv nas.
Mogu bit nabrijani koliko god zele mi cemo ostat a ovi gurbeti ce ispast vec smo na -6
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 apr 2018, 20:08

Signore je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la: Nije tacno
A sudija nista
Isto da je bitno. Uspjesno su odradili ono sto su htjeli. Nije mi ni malo drago sto Zeljo nije dobio, jer bih volio da bude prvak, a imao sam ga i na tiketu, al Zeljo je danas igrao za k*. Pa da Siroki nije odugovlacio i da je napao bilo bi upitno samo koliko razlike ce zavrsiti. Obrana bez kompasa, veza i napad bez imalo volje za igrom, kao da ih je ovo vrijeme danas uspavalo. Zeljo je odigrao lose, a za to nisu krivi ni suci, a ni Siroki. Ovaj Zeljo danas ne bi dobio Viteza, a ni kriv, ni duzan uzme bod na kraju. Losih igara sam se nagledao, ali ovoliko bezvoljnosti jako tesko.
Ja sam bio na utakmici
Za nase uslove solidna
Mislim da je strijelac za Siroki bio u opsajdu

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 07 apr 2018, 20:42

Zrinjski i FK i KK se ima realne šanse za titulu. Realno najbolje organizovan sportski kolektiv u BiH

papaja
Kontakt:

Post Postao/la papaja » 07 apr 2018, 21:39

FoSte95 je napisao/la:Zrinjski i FK i KK se ima realne šanse za titulu. Realno najbolje organizovan sportski kolektiv u BiH
Bas me zanima koliko bi bili organizovani da nisu zasticeni toliko i da moraju placati porez koliko i sarajevski klubovi. Al boli ih taki kad znaju gdje inspekcija ne zalazi.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 apr 2018, 21:42

svrakino1921 je napisao/la: Ja sam bio na utakmici
Za nase uslove solidna
Mislim da je strijelac za Siroki bio u opsajdu
Čist je gol Širokog k'o suza :)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 apr 2018, 21:50

Nije svrakino bio u liniji, pa misli da je ofsajd.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 apr 2018, 22:28

fks74 je napisao/la:Nije svrakino bio u liniji, pa misli da je ofsajd.
Bio na istoku blizu sjevera
Ray Ban sa dva pecata
Bas nageo glavu u desnu stranu
U trenutku ubacivanja onaj iz Sirokog sigurno bio ispred naseg

Ray Ban je Ray Ban

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.