Zasto bi ti iko ista obrazlozio kada ni ti nemas nikakav dokaz da su smijesni igraci i dovedeni nekakvim menadzerskim linijama. Sve su to insinuacije. Sto bi se iko trudio da tebi nesto obrazlozi, kada ti prvi nemas dokaza za svoje tvrdnje?Evander je napisao/la:Hocemo pricati o nama ili o vama? Ovo je koliko znam, vasa tema.Thetraphak1921 je napisao/la:Ono, vi ste doveli i dovodite iskljucivo plentarno popularna imena.Evander je napisao/la:Al ste i vi poceli ove anonimuse iz sesira izvlaciti, svaka vam cast.
Ne znam situaciju, ali ovo sve smrdi na uvaljene menadzerske igrace koji blage veze nemaju.
Joj poznata mi ova prica od nekud
Bit ce raskida ugovora na zimu
Ako kazem da su taj neki grk, talijan, spanac smijesni igraci i da su vjerovatno dovedeni nekakvim menadzerskim linijama, obrazlozi mi da grijesim, nemoj mijanmarce pominjati da bi dokazao da ovi tvoji nisu ublehe.
O mijanmarcima i slicnim mozemo na temi Sarajeva. O ostim, kao i o mnogim drugim, ja sam se vec izjasnio.
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
- Thetraphak1921
- Kontakt:
O nama, vrlo rado ako mi dokazes na osnovu cega znas da su smijesni igraci. Ja ne znam da li su dobri, ne znam da li su smijesni. Ne zelim prejudicirati stvari te suditi o nekome koga nisam gledao. Skeptican po pitanju vecine jesam, ali ti sa sigurnoscu tvrdis da su smijesni.. Velika je razlika.Evander je napisao/la:Hocemo pricati o nama ili o vama? Ovo je koliko znam, vasa tema.Thetraphak1921 je napisao/la:Ono, vi ste doveli i dovodite iskljucivo plentarno popularna imena.Evander je napisao/la:Al ste i vi poceli ove anonimuse iz sesira izvlaciti, svaka vam cast.
Ne znam situaciju, ali ovo sve smrdi na uvaljene menadzerske igrace koji blage veze nemaju.
Joj poznata mi ova prica od nekud
Bit ce raskida ugovora na zimu
Ako kazem da su taj neki grk, talijan, spanac smijesni igraci i da su vjerovatno dovedeni nekakvim menadzerskim linijama, obrazlozi mi da grijesim, nemoj mijanmarce pominjati da bi dokazao da ovi tvoji nisu ublehe.
O mijanmarcima i slicnim mozemo na temi Sarajeva. O ostim, kao i o mnogim drugim, ja sam se vec izjasnio.
Daj ti meni dokaze da su menadzerski igraci.
Mani se mog kluba, drzi se svog dok god imas namjeru klub za koji navijas nipodastavati u svakom smislu te rijeci, svaki dan, svaki tren i sta god se desilo. To sto si sebe ubijedio da ti razmisljas svojom glavom, zivo me zaboli.
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Kao prvo, rekao sam da ne znam situaciju, ali da ovo mirise na to. Znaci, nista nisam tvrdio, ali to je jedini logican zakljucak.
Kao drugo, svi koji su dosli u ovu ligu na slican nacin, slicno su i prosli.
Neko je vas gledao Grcku drugu ligu i snimio onog jadnika?
Jeste, isto kao i nasi sto su gledali mijanmaraku ligu.
Grcku drugu ligu. A kako mi jaran rece sto za vas navija, ovaj ni tamo nije igraoPOLITICAR je napisao/la:Porediš Grčku i ligu Mijanmara?

To ne mora biti jedini logican zakljucak. Doveden je kao i svaki do sada, ciljano i da bude dostojan ovog grba.Evander je napisao/la:Kao prvo, rekao sam da ne znam situaciju, ali da ovo mirise na to. Znaci, nista nisam tvrdio, ali to je jedini logican zakljucak.
Pročitaj još par puta Grčka, pa pročitaj Mianmar. Ponovi to više puta i nadam se da ćeš onda shvatiti koliku glupost si lupio.
sporcki podpis
Kao i svi ovi sto ste otjerali nakon pola godine?Ikos je napisao/la:To ne mora biti jedini logican zakljucak. Doveden je kao i svaki do sada, ciljano i da bude dostojan ovog grba.Evander je napisao/la:Kao prvo, rekao sam da ne znam situaciju, ali da ovo mirise na to. Znaci, nista nisam tvrdio, ali to je jedini logican zakljucak.
Procitaj i ti druga liga i tamo klupa i tribina...POLITICAR je napisao/la:Pročitaj još par puta Grčka, pa pročitaj Mianmar. Ponovi to više puta i nadam se da ćeš onda shvatiti koliku glupost si lupio.
Hajd barem nijedan nije igrao u Betisu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Iz te lige su dosli Lendric i Stevanovic.Evander je napisao/la:Grcku drugu ligu. A kako mi jaran rece sto za vas navija, ovaj ni tamo nije igraoPOLITICAR je napisao/la:Porediš Grčku i ligu Mijanmara?
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Strasna ligaThetraphak1921 je napisao/la:Iz te lige su dosli Lendric i Stevanovic.Evander je napisao/la:Grcku drugu ligu. A kako mi jaran rece sto za vas navija, ovaj ni tamo nije igraoPOLITICAR je napisao/la:Porediš Grčku i ligu Mijanmara?

Helem, sretno sa pojacanjima.
Samo da ne bude bjezanije opet na zimu nakon pola godine

Iskreno, meni se jako svidjaju ova vasa pojacanja. Pogotovo ovaj grk, talijan i spanac

Da i kao svi koji su ostali. Svako je zamjenjiv, oni su posluzili svojoj svrsi, tj. nisu jer nisu ni ispunili ciljano. Iznenadio bi se, ali za razliku od kluba za koji navijas, u Zelji se zna red.Evander je napisao/la:Kao i svi ovi sto ste otjerali nakon pola godine?Ikos je napisao/la:To ne mora biti jedini logican zakljucak. Doveden je kao i svaki do sada, ciljano i da bude dostojan ovog grba.Evander je napisao/la:Kao prvo, rekao sam da ne znam situaciju, ali da ovo mirise na to. Znaci, nista nisam tvrdio, ali to je jedini logican zakljucak.
Ikos je napisao/la:u Zelji se zna red.

Nesto ga ne vidim u zadnje vrijeme. Od price dijeca i slicno, pa dovodjenja svega i svacega, pa tjeranja istih, pa dovodjenjem novih, anonimnijih, pritom ona djeca sto ih pomenuh na pocetku izgubise svaki smisao pominjanja u prboj ekipi. Ali vas klub, vi znate najbolje.
Vrijeme ce pokazati, vrijeme uvijek pokaze...
Pametan, pravi burekdzija.Memara je napisao/la:Ikos je napisao/la:u Zelji se zna red.![]()
![]()
![]()
![]()
@Evander, kao sto kazes, vrijeme ce pokazati. Nas klub, nas izbor. Isto kao sto i vi imate svoje.
Šta misliš o vašim pojačanjima?Evander je napisao/la:Nesto ga ne vidim u zadnje vrijeme. Od price dijeca i slicno, pa dovodjenja svega i svacega, pa tjeranja istih, pa dovodjenjem novih, anonimnijih, pritom ona djeca sto ih pomenuh na pocetku izgubise svaki smisao pominjanja u prboj ekipi. Ali vas klub, vi znate najbolje.
sporcki podpis
Al' sta kaze lik "u Zelji se zna red"
Hvala ti momce i to da cujem.
Sretno komsije!

Hvala ti momce i to da cujem.

Sretno komsije!

Naravno da se zna, za razliku od malo partijskog kluba za koji navijas.Memara je napisao/la:Al' sta kaze lik "u Zelji se zna red"![]()
![]()
Hvala ti momce i to da cujem.![]()
Sretno komsije!
Kenjara još jednom pokazuje kakav je ljudski isprdak nakon što nije održao riječ da će otići sa foruma nakon što je slagao.
sporcki podpis