Vratite nam onda i Zukica,u rudniku radi stalno trecu smjenu pa se moze odmoriti do poslijepodnevnog treninga

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Denizmare je napisao/la:Ne znam dokle vise sa tim dolascima i odlascima,kad god nema gdje hajde kod nas.Nije ni to toliki problem koliko to da moze otici kad god mu se cefne ,tako da nikad nemamo ekipu.
Vratite nam onda i Zukica,u rudniku radi stalno trecu smjenu pa se moze odmoriti do poslijepodnevnog treninga
PIRKE33 je napisao/la:ja se nesto ne brinem.....uvjeren sam da ce doci neko, sigurno bolji od ovih sto su otisli........
i ja mislim da ove mlade treba gurat, pa fino zvat cika Mamica da nas nauci kako se uzimaju vece pare za igrace,ako ih vec prodajemo...........Vule bi bio dovoljan, bolje nego pet nakih trosnih i prosjecnihmaroonboy je napisao/la:PIRKE33 je napisao/la:ja se nesto ne brinem.....uvjeren sam da ce doci neko, sigurno bolji od ovih sto su otisli........
ma uopste me ne brine sto su ova dvojica otisla, a jos manje sto niko nije dosao. pa ova ekipa je uspjesno odigrala jesen na tri fronta, nece problem biti igrati jedan front na proljece, ova ekipa to moze, malo vise sanse za camparu, plisku, kadica, skoru, comora. onda i od njih imamo igrace dogodine. ne treba dovoditti kvantitet nego kvalitet. i ova ekipa moze do titule, ako nista do evrope, za neke je i evropa misaona imenica i samo se u medjugorju ukazuje. a nama samo malo tuda treba za nju
aferim....dosta...Mirza_Hordas je napisao/la:http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... je_vel.jpg
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg
PIRKE33 je napisao/la: aferim....dosta...
dovoljno za titule....aBdMirza_Hordas je napisao/la:PIRKE33 je napisao/la: aferim....dosta...![]()
ionako nema više
Odkud ti ta informacijavlado lesinar je napisao/la:Haris Handzic 19-godisnji veznjak Lecha iz Poznanja potpisao je za Sarajevo
Vidjecemo da li ce se mladic pokazati kao pojacanje u pravom smislu te rijeci.vlado lesinar je napisao/la:Haris Handzic 19-godisnji veznjak Lecha iz Poznanja potpisao je za Sarajevo
TransfmarktFK Sarajevo je napisao/la:Odkud ti ta informacijavlado lesinar je napisao/la:Haris Handzic 19-godisnji veznjak Lecha iz Poznanja potpisao je za Sarajevo
Ali kako nigdje nema zvanicne objave neki tekst ili nestovlado lesinar je napisao/la:TransfmarktFK Sarajevo je napisao/la:Odkud ti ta informacijavlado lesinar je napisao/la:Haris Handzic 19-godisnji veznjak Lecha iz Poznanja potpisao je za Sarajevo
Dok ne objave tekst ja nevjerujemvlado lesinar je napisao/la:E jbg sacekaj ljudi piju kafu ...bice i tekst al vazno je daje on vama dosao...sretno i vama i njemu
Jbg ne moras....evo Vule opet izjavio daje blizu povratka na KosevoFK Sarajevo je napisao/la:Dok ne objave tekst ja nevjerujemvlado lesinar je napisao/la:E jbg sacekaj ljudi piju kafu ...bice i tekst al vazno je daje on vama dosao...sretno i vama i njemu
Gdje si sad to procitaovlado lesinar je napisao/la:Jbg ne moras....evo Vule opet izjavio daje blizu povratka na KosevoFK Sarajevo je napisao/la:Dok ne objave tekst ja nevjerujemvlado lesinar je napisao/la:E jbg sacekaj ljudi piju kafu ...bice i tekst al vazno je daje on vama dosao...sretno i vama i njemu
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Fouzi1, Google Adsense [Bot], MSOZ101, supervizor, TheTruth34 i 44 gosta.