AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kako je smijesan ovaj Milan za nepovjerovati...
Ocaj zivi.
Daj onog malog nek se kali, kakav ovaj Cassano prno u fenjer.
Daj onog malog nek se kali, kakav ovaj Cassano prno u fenjer.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 18 sep 2011, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Cavani hat-trick 

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Evo ga preokret zagarantovan izmjena Bonera-Antonini

I ovaj Allegri bas mulac,ako Taiwo ne moze odigrati ni 20 minuta onda ga nemoj ni pozivati u tim za tekmu....gadi mi se gledati ovoga mulca Anttoninja fujj
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Iako ne gledam tekmu mogu reći da ste skroz druga ekipa bez Ibrahimovića.
A sljedeće kolo igrate protiv Udinessea, pretežak raspored fakat...
A sljedeće kolo igrate protiv Udinessea, pretežak raspored fakat...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Realnost je da smo 60% slabiji bez Ibrahimovica. Uvijek bi ovako igrali da nema njega. Ocajno i bez ideje. Usporeni smo strasno.
- Boateng_27
- Kontakt:
što mi brišu postove ???????

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Da li ce Ibrahimovic biti spreman za Udinese negdje sam procitao da se vraca u utorak i koliko ce biti odsutan Boateng zbog slomljenog rebra
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 18 sep 2011, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Realnost je ta da je nas sredina uzasnoo ali uzasnoo spora i tu je odgtovor na sve zato je Pato ovoako slab jer se on gubi u ovakvim tekmama ovo je dusu dalo za Ibru, ali i ne kupovina igraca pogotovo veznjaka pravih dovela je do ovoga.....
A i realnost je isto tako da Ibrahimovic kod nas igra sve, pocevsi od kreatora igre do golgetera. Kad njega nema ovo nam slijedi.meskalin je napisao/la:Realnost je ta da je nas sredina uzasnoo ali uzasnoo spora i tu je odgtovor na sve zato je Pato ovoako slab jer se on gubi u ovakvim tekmama ovo je dusu dalo za Ibru, ali i ne kupovina igraca pogotovo veznjaka pravih dovela je do ovoga.....
- Boateng_27
- Kontakt:
KATASTROFA, BEZ IBRE SMO 0 ... CCCC OČAJ !
- senad_flamin
- Kontakt:
Nista dok se ne opareve neki igraci,sl. udine ako bude isti sastav tesko cemo i tu
-RIVALDO-
neznam da li ce se iko oporaviti do srijede kada valjda igramo utakmicu protiv udineseasenad_flamin je napisao/la:Nista dok se ne opareve neki igraci,sl. udine ako bude isti sastav tesko cemo i tu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
ole, ole, zavrsi se i ova patnja
iako je pocetak sezone vec mi je muka gledati ovakav Milan.
iako je pocetak sezone vec mi je muka gledati ovakav Milan.
- senad_flamin
- Kontakt:
Mi smo bez dosta igraca izgubili,drugi ce i sa jacim timovima izgubiti na ovom gostovanju,u to sam siguran 
EDIT: prosle sezone isto los start, dobismo Lecce 4:0 , onda od Cessene 2:0 izgubismo, pa nekoliko X smo na pocetku odma ispucali

EDIT: prosle sezone isto los start, dobismo Lecce 4:0 , onda od Cessene 2:0 izgubismo, pa nekoliko X smo na pocetku odma ispucali
-RIVALDO-
- Boateng_27
- Kontakt:
Ma samo opušteno 

a jbg da si imao igraca tipa Gansa ili Modrica koji ce UBRZATI igru i dati pas za napadaca, a ne ono sto najvise mrzim dodje do Pata na 2 metra i pruzi mu loptu :S van Bommel kod 2 gola katastrofa reagirao umjesto da rusi sto radi u 99% slucajeva on se izmakao, onda Aquilania stavio iza napada to nije ni njegova pozicija :S ne znam ovako dodje kad milias imam Ibru on se ne moze ozljediti...jbg Barci se ozljedi Iniesata ima Cesc s klupeA_d_0 je napisao/la:A i realnost je isto tako da Ibrahimovic kod nas igra sve, pocevsi od kreatora igre do golgetera. Kad njega nema ovo nam slijedi.meskalin je napisao/la:Realnost je ta da je nas sredina uzasnoo ali uzasnoo spora i tu je odgtovor na sve zato je Pato ovoako slab jer se on gubi u ovakvim tekmama ovo je dusu dalo za Ibru, ali i ne kupovina igraca pogotovo veznjaka pravih dovela je do ovoga.....

-
- Kontakt:
Problem je sredina terena. Ibra jeste prvi napadač tima ali glavni problem je sredina i očita umišljenost nakon titule prošle godine i remija sa Barsom. Prvih 20 min. napoli nije imao napad organizovan, primimo 2 gola, naj odbrana lige.??? POred bonere kod prvog, maggio nadskoči silvu
drugi je kriva sredina i ebeni abate. Ono treba sve štapom udarati da trče u fazi napada, statičnost, nepokretljivost, sve supprotno najjednostavnijoj ideji. To je fudbal dečki. Ambasadore na kraju godine protjerati u pm kao što smo pirla. Dati priliku es92, mali je veći talenat od pata. Kad smo kod njega ili je problem psihički ili je do sredine terena pa se mora vraćati. Ostani u boxu šta se imaš vraćati, prođe 2 igrača nešta pokuša, izgubi loptu. Aqua ne zna koju poziciju igra, sad je centralni sad je amf. Cavanija ganjati kao zamjenu za ibru ako ga neko prije ne kupi.
Mogao bih do sutra ali neću.
IMamo naj tim lige ali zalaganje je neprihvatljivo. Ako Max ne odradi slušku mogu se pozdraviti sa nekim uspjehom.

Mogao bih do sutra ali neću.
IMamo naj tim lige ali zalaganje je neprihvatljivo. Ako Max ne odradi slušku mogu se pozdraviti sa nekim uspjehom.
- sarajlija89
- Kontakt:
Napoli iskoristio svoje prilike i to je to. Nisu posebno nadigrali Milan, ali su imali malo srece, zabili odmah gol nakon vodstva Milana i iskoristili ostale sanse, za ipak zasluzenu pobjedu.
Trudili su se igraci Milana, ali bez nekoliko prvotimaca to tesko ide...
Trudili su se igraci Milana, ali bez nekoliko prvotimaca to tesko ide...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Trenutno korisnika/ca: b00t, Invincibles14, memaga i 17 gostiju.