UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
100
63%
Jon Jones
43
27%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
3%

Ukupno glasova: 160

Zabit
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la Zabit » 11 sep 2022, 06:26

najveci talent u UFC ikad

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 11 sep 2022, 06:30

:rol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

didnot
Kontakt:

Post Postao/la didnot » 11 sep 2022, 06:35

Covjek je masina..

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 11 sep 2022, 06:36

Svaka cast!
Falit ce ova budala UFCu.
Odlicna borba brutala tempo dvije legende.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 11 sep 2022, 06:39

Haj obojica u penziju

Apolon
Kontakt:

Post Postao/la Apolon » 11 sep 2022, 06:40

Obojica sazreli za penzionerske knjizice :yawn:
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 11 sep 2022, 06:41

Ma svaka njima cast u ovim godinama ovaj tempo i nakon svih ratova u kojima su bili.
Nazalost mislim da Tony nece stati i da ce ga nahraniti nekom novom klincu.
Nateovom logikom on je sampion jer je uzdrmao Leona :rol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 sep 2022, 06:42

Savršen kraj za Natea :salut:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 11 sep 2022, 06:43

Nije to to više, tempo kao da je neko pustio video na 0,5x. Ali respekt opet obojici :salut:
100% sportski i krajnje opušten potpis

MORANTtheBUST
Kontakt:

Post Postao/la MORANTtheBUST » 11 sep 2022, 06:43

Chimaev postaje antipatičan s ovim svojim kretenskim ponašanjem. Till je sve bez reakcije ispratio, izgleda je i on skontao s kakvim boliddom se udružio. Puca ubrzo to "drugarstvo".

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 11 sep 2022, 06:47

MORANTtheBUST je napisao/la:
11 sep 2022, 06:43
Chimaev postaje antipatičan s ovim svojim kretenskim ponašanjem. Till je sve bez reakcije ispratio, izgleda je i on skontao s kakvim boliddom se udružio. Puca ubrzo to "drugarstvo".
I meni polako postaje dosadan ali TIll je jedino relevantan jer je u blizini Khamzata.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 sep 2022, 06:48

main event top ahahaha, Tony definitivno gotov nema vise sta traziti u UFC a to se vec znalo. Dobro je izgledao prvu rundu protiv Chandlera a ovo danas je bilo smijesno
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 sep 2022, 06:58

wadethegreat je napisao/la:
11 sep 2022, 06:47
I meni polako postaje dosadan ali TIll je jedino relevantan jer je u blizini Khamzata.
Till će uvijek bit relevantan jer je karizmatičan i aktivan na društvenim mrežama. Lik je uvijek, od početka karijere, po hajpu i reputaciji bio 5 koraka ispred svog rezimea i uspjeha.

Čak štaviše mislim da je manje relevantan sad kao borac, jer još malo svi će ga znati kao Khamzatovog sidekicka. Mora se boriti vrlo brzo.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 11 sep 2022, 11:31

Bas slab event, mecevi prije glavne borbe sve meh.
Tony i Diaz da igraju domine u nekom klubu za penzionere.
Godinama su mi medju omiljenim borcima al nije to vise to.
Diaz dobio u (nadam se) zadnjem mecu legendarno ime, Toni nastavlja da gubi.
Njegova karijera se zavrsila protiv Gejcija.

Nadam se mecu izmedju Cumshota i Covingtona u skorije vrijeme.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 11 sep 2022, 14:01

Donnie Darko je napisao/la:
11 sep 2022, 06:58
wadethegreat je napisao/la:
11 sep 2022, 06:47
Till će uvijek bit relevantan jer je karizmatičan i aktivan na društvenim mrežama. Lik je uvijek, od početka karijere, po hajpu i reputaciji bio 5 koraka ispred svog rezimea i uspjeha.

Čak štaviše mislim da je manje relevantan sad kao borac, jer još malo svi će ga znati kao Khamzatovog sidekicka. Mora se boriti vrlo brzo.
On nije relevantan kao borac jer je izgubio 4 od zadnjih 5 borbi.
Njega je onaj nokaut protiv Masvidala promijenio totalno mozda u nekim stvarima na bolje u nekima na gore.
On je jahao Hype koji Paddy sada jase. Englez scouseri ovo ono..
Ali nije on Conor da je relevantan cak i kada je smijesan u kavezu. Ako nista ljudi obozavaju sada ismijavati Conora..
I Paddy ima taj hype jer dobija hrane ga sa konzervama plus karizma ali opet kazem mozes ti prezanimljiv biti ali ako nisi Chael Sonnen ili Nate Diaz ili neko slican moras dobijati da odrzavas neki hype.
Da nije otisao kod Khazmata otisao bi na UFC groblje.
Dzaba karizma i nacija iza tebe kada gubis redovno.
Valjalo je i Khamzatu njihovo prijateljstvo interesantno je to ljudima samo sto melje ljude pred sobom zato ima toliko hypea iza sebe prvenstveno.
To i odakle je i njegova prica i generalno ponasanje broken English itd ali da izgubi par borbi hype odmah pada u vodu..
Inace na stranu missed weight ponasanje generalno ovaj fight week ali onako Hollanda smotati svaka mu cast.
Mada iskreno obori ga lik na pozdravljanje rukavicama :rol: .

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 13 sep 2022, 11:36

Mene malo sta "odbije" od borca kao kada se ispostavi da je "fejk". Chimaev se prvo borio da bude prvi na pfp listi,pa da "help people" pa mu je furka smash and take money,sad ce se boriti dzabe jer je gangster.
Mislilo sam da je zaista rijec o ludom cecenu,a ono je rijec o glupom cecenu.
Njegove borbe su naravno iznimno zanimljive jer je zivotinja.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 13 sep 2022, 16:14

Danas citam da je ufc potpisao onog kepeca Hasbulu da bude valjda maskota organizacije, ne vidim drugu svrhu, i da ce zaradjivati vise nego dosta boraca.
Nebi me cudilo jer je Dana smece od covjeka u svakom smislu.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 14 sep 2022, 11:17

Marvin je napisao/la:
13 sep 2022, 11:36
Mene malo sta "odbije" od borca kao kada se ispostavi da je "fejk". Chimaev se prvo borio da bude prvi na pfp listi,pa da "help people" pa mu je furka smash and take money,sad ce se boriti dzabe jer je gangster.
Dobro to, ali ne moze mu se osporiti da u borbu ulazi kao niko do sada, zadnji takav je mozda Diego Sanchez od prije 10 godina. Ali i on kao Robbie Lawler u prime-u poprimaju bijes tek kada prokrvare, kada se tempo lagano dize i dostigne vrhunac.

Kod ove zivotinje je ulazak u borbu pun eksplozije, agresije sa dozom srdzbe i viska samopouzdanja. Malo ga je Burns pripitomio, ali nisam ocekivao protiv Hollanda da se vrati na prvobitno stanje.

Mozda i najblize ovo sto imamo je Khabib vs RDA, ali i on je u toj borbi bio nesto malo kalkulisan.

Hocu da kazem da nije normalno imati tako visok tempo, borci izmedju rundi ipak osjete nervozu, strah, kalkulacije ulaze u glavama. Razmislja se o svakom svom kao i protivnickom potezu. To je ta razlika i zasto je Khamzat drugaciji od ostalih, za njega se moze reci kao da je lik Kratos-a iz GOW. Mozda je poceo kalkulisati o karijeri, ali ja ne sumnjam da bi ovako ulazio i protiv Ngannoua ako treba.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 15 sep 2022, 00:20

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
14 sep 2022, 11:17
Marvin je napisao/la:
13 sep 2022, 11:36
Dobro to, ali ne moze mu se osporiti da u borbu ulazi kao niko do sada, zadnji takav je mozda Diego Sanchez od prije 10 godina. Ali i on kao Robbie Lawler u prime-u poprimaju bijes tek kada prokrvare, kada se tempo lagano dize i dostigne vrhunac.

Kod ove zivotinje je ulazak u borbu pun eksplozije, agresije sa dozom srdzbe i viska samopouzdanja. Malo ga je Burns pripitomio, ali nisam ocekivao protiv Hollanda da se vrati na prvobitno stanje.

Mozda i najblize ovo sto imamo je Khabib vs RDA, ali i on je u toj borbi bio nesto malo kalkulisan.

Hocu da kazem da nije normalno imati tako visok tempo, borci izmedju rundi ipak osjete nervozu, strah, kalkulacije ulaze u glavama. Razmislja se o svakom svom kao i protivnickom potezu. To je ta razlika i zasto je Khamzat drugaciji od ostalih, za njega se moze reci kao da je lik Kratos-a iz GOW. Mozda je poceo kalkulisati o karijeri, ali ja ne sumnjam da bi ovako ulazio i protiv Ngannoua ako treba.
Slazem se,o njegovom ponasanju unutar oktagona dok traje borba se u superlativima samo moze pricati.
Dok je imao stav "mirnog" lika koji tiho prica a na borbe gleda kao na izlete u park i nesto jednostavno gdje ce udaviti kao macku bilo koga je bio zaista fascinantan. Kao da mu ozbiljnost situacije fizickog obracuna sa drugim elitnim borcem ne znaci nista jer je odrastao u puno vecim ****. I onda tu nerealnu ideju koju mi kreiramo o njemu i demonstrira...fascinantan je bio kao licnost,pojava,i naravno borac.
Ovo gangsta sranje i sukobljavanje sa ama bas svima je glupo za gledati jer je ocito fake a mislim da smo svi siti fake ganstera u UFC.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 17 sep 2022, 10:28

Da podjelimo ovo ovde, po prvi put "MMA Liga" naša, kako sam cuo i MMA Savez BiH bi trebao biti uskoro, ko ce to voditi nemam pojma, uglavnom pocelo se nesto raditi ko zna sta moze iz ovoga izaci, za nas MMA bi ogromna stvar bila da se osnuje MMA Savez i da redovno imamo tu amatersku MMA ligu.
slika

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.