Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

SirokiZg
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la SirokiZg » 25 sep 2013, 23:03

A zašto se vi svi uopće prepirate?

FK Sarajevo kao organizator utakmice će pobrati itekako finu kaznu, to je činjenica.
Što se tiče odluke o pobjedniku, uletili su navijači FK Sarajeva na teren, nosili baklje (iliti vatreni predmet) i s tim krenuli na navijače Borca.
Nitko normalan nakon toga ne bi nastavio igrati utakmicu osim da se ispraznio stadion.
Sad i jedni i drugi bacaju kifle i opravdavaju se, ali delegat ako je imalo normalan, će presuditi utakmicu u korist Borca ili u najgorem slučaju neka se ponovi utakmica (ili samo zadnjih 20min ako je to moguće)
I tu je kraj svake diskusije.

A ovi pametnjakovići koji tu spominju neke druge stvari,pokrijte se ušima jer ste hrabri za tipkovnicom.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 25 sep 2013, 23:04

bagrcavi je napisao/la:EDIT:
Šuput je upravu, osim povika ubij srbina, članovi osoblja FK Borac su oteti i bačeni lavovima u Pionirskoj dolini. :cry:
O Sanjine, jesi li to ti? :lol:

PolahkoTE ljudi. Sutra aBd ce se sve znati. Ne treba prejudicirati ni sa cim. :)
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 sep 2013, 23:08

Probisvjet je napisao/la:Za sve je to kriva politika i siromastvo. To jednom nijemcu, austrijancu, dancu.... ne treba.
Nisu ti dobri primjeri. Primjeri koje trazis su Svicarska, Belgija. Belgija doduse ima dosta problema, pa mozda i vise od BiH, al ipak uspijeva na puno visoj razini egzistirati bez obzira na netrpeljivost.
U Svicarskoj se zna, Nijemac zna da je Nijemac, Talijan da je Talijan, a Francuz Francuz, znaju sta je njihove i zna se koji dio je njihov, ima dijelova koji egzistiraju tocno tako da bi se zakleo da zivis u tim domicilnim drzavama i da nema pogovora, ali, isto tako se zna poredak i red i zna se da je bilo tko drugi dobrodosao dok god uvazava ''domaceg'', jer zna se da se nema sta pisnuti pripadnicima razlicitih naroda i bez obzira sto je on ponosan na svoje i to ce uvijek isticati i forsirati, on zna da mu to nitko ne moze oduzeti niti da ce mu se takvo sto osporavati i samim time je u komotnoj situaciji, sretan i zadovoljan i okrece se bitnijim stvarima u zivotu, odnosno poslu, obitelji, zivljenju tog istog zivota, ali kvalitetno. U nas to osporavanje i pljuvanje dodje kao ''dobar dan'', posrati se po svemu sto netko drugi jest, pod nekom desetom krinkom ili s nekakvom deluzijom teznje za unitaristickom drzavom koja nikad ne moze i ne smije zazivjeti. Naravno, dodaj k ovome razvijenu drzavu i ostvarenje svih svojih osobnih, ljudskih, nacionalnih, vjerskih i inih prava i sloboda, dobijes primjer kakav dobijes u Svicarskoj, a nasuprot tome dobijes BiH, gdje vise od polovice mladih nema niti ce imati u naznaci posao, gdje ima jedino buducnost u siromastvu, bijedi i nezadovoljstvu, a filuje ga se od strane njegovih ''vodja'' da je toboze patriot ili nesto deseto i da mu je to jedino bitno u zivotu i da ga pritom ''ovi drugi'' u tome sprijecavaju, i jos se netko kao pita gdje je problem.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 25 sep 2013, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 sep 2013, 23:09

uschtipak je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:EDIT:
Šuput je upravu, osim povika ubij srbina, članovi osoblja FK Borac su oteti i bačeni lavovima u Pionirskoj dolini. :cry:
O Sanjine, jesi li to ti? :lol:
Šta te trese ?

@Neutral je li neko uletio na teren sa bakljom i pretrčao čitav teren ?
@hearts je li i u evropi ulijeću sa bakljama da bi se "obračunali" sa protivničkim navijačima :lol: ili ulete da dotaknu svog idola ili da ga zagrle ako budu dovoljno brzi.
Uostalom meni je svejedno niste mi dragi ni vi ni oni, sve će se vidjeti ubrzo.
DRUG NEBI TI PUNCA

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 sep 2013, 23:11

bagrcavi je napisao/la: EDIT:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 sep 2013, 23:12

Ali nas malo više ne voliš a i odradili ste gostovanje gore pa neće biti hripa ove godine mahalske folove negdje drugo ili ovim ala bhtv
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 25 sep 2013, 23:14

tepsija je napisao/la:Ovo su pravi huligani i tifozi.
Napad na jadnog trubadura :lol:
Ja bih se pokrio po ušima i prestao komentirati :mrgreen:

[youtube][/youtube]
gdje sam napisao da ja odobravam ovo s videa? brisi bola tamo, izlanuo si gluposti i gotovo

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 sep 2013, 23:16

@Bagrcavi

Nije, nego je nasrnuo na golmana da ga u komu pošalje. Po tebi je trčanje štafete opasnije od napada na igrača :lol:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 25 sep 2013, 23:18

ako borac dobije bodove,ocekujem da ovaj "neutralni" svisne od muke.

dajte covjeku nesto za smirenje,jbt :lol:
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 sep 2013, 23:20

Armageddon2012 je napisao/la:ako borac dobije bodove,ocekujem da ovaj "neutralni" svisne od muke.

Lako ćemo mi za jednog Neutrala. Al šta ako Sarajevo dobije bodove, jel najavljena balvan revolucija pod Manjačom?

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 sep 2013, 23:20

ja mislim da su na tribinama bili mudzahedini, a sjajnim nogometasima borca iz banjaluke je laksativ ubacen u jelo prije utakmice da im onemoguci dobru partiju a svi znamo da je borac najjaci kolektiv u BiH. takodjer se sumnja da su avionom iz zraka prema navijacima borca bacana radioaktivna sredstva, prema srpskoj nejaci...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 sep 2013, 23:21

Neutral je napisao/la:@Bagrcavi

Nije, nego je nasrnuo na golmana da ga u komu pošalje. Po tebi je trčanje štafete opasnije od napada na igrača :lol:
:lol: :lol: :lol: ok, pobjedio si.Ne znam što tebe uopšte ovo toliko pogađa, ne navijaš ni za jedne ni za druge.

PRAVDA ZA ŠUPUTA I ZA SRPSKU NEJAČ IZ PIONIRSKE !!!
DRUG NEBI TI PUNCA

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 sep 2013, 23:22

Armageddon2012 je napisao/la:ako borac dobije bodove,ocekujem da ovaj "neutralni" svisne od muke.

Jel bgt ovo Raspudic ili strasno lici na ovog lika,jel moguce da je dosao bas sa navijacima ovako na gostovanje :mrgreen: nestvarno mi majkemi,dal je ovoliko lud lik

slika
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 sep 2013, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 sep 2013, 23:23

dajte covjeku nesto nek se smiri,jbt :lol:
Jašta, ta odluka komisije mi je trenutno najvažnija stvar u životu :lol:

U nas kada spomeneš pravila odmah se ljudi nasekiraju. Jedni su već počeli sa politikom. Neka se drže pravila i to je to, nebitno ko će pobijediti 3:0 ;)

Ja sam ti inače vatreni navijač Sarajeva, Mahir Karić mi je najdraži igrač!

@Bagrcavi

Ne pogađa ali mi ide na živce ovo što se upravo dešava nakon utakmice. Predstavljaju Sarajevo (grad) kao neko selo i iznose notorne laži.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 sep 2013, 23:25

Neutral je napisao/la: @Bagrcavi

Ne pogađa ali mi ide na živce ovo što se upravo dešava nakon utakmice. Predstavljaju Sarajevo (grad) kao neko selo i iznose notorne laži.
Jel ti smeta ovo samo u vezi Sarajeva, ili ti smeta kad inace ovakvi i mediji predstavljaju neku sredinu kao ''ovo'' ili ''ono'' i iznose lazi?
...Život za Široki...

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 25 sep 2013, 23:26

Ima jednostavno riješenje. Svaku utakmicu prekidati upadom na teren, pa malo bacati baklje ili nešto jače prema protivnicima, zatim polako za satak vremena isprazniti tribinu sa domaćim navijačima i konačno optužiti goste da su krivci jer naravno sve je normalno bilo onako kako je to inače u glavnom nam gradu.
Samo ima jedan mali problem koji glasi da će ubuduće svaki domaćin kad mu se prohtije prekidati nasilno utakmicu pa potom optužiti goste ako nisu htijeli u roku od par sati da se vrate na teren. I još ima raje iz bratskih klubova koji ovo podržavaju :D

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 sep 2013, 23:26

Neutral je napisao/la:Predstavljaju Sarajevo (grad) kao neko selo i iznose notorne laži.
Misliš da se iko ozbiljan obazire na njihova trabunjanja?

Mada, dobro mi dođu ovako na volej da se sprdam s njima cijelu noć :lol:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 25 sep 2013, 23:28

miky_hz je napisao/la:

Jel bgt ovo Raspudic ili strasno lici na ovog lika,jel moguce da je dosao bas sa navijacima ovako na gostovanje :mrgreen: nestvarno mi majkemi,dal je ovoliko lud lik

slika
da,bio je boka danas sa navijacima,i nije mu to prvi put 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 sep 2013, 23:28

miki651 je napisao/la:Ima jednostavno riješenje. Svaku utakmicu prekidati upadom na teren, pa malo bacati baklje ili nešto jače prema protivnicima, zatim polako za satak vremena isprazniti tribinu sa domaćim navijačima i konačno optužiti goste da su krivci jer naravno sve je normalno bilo onako kako je to inače u glavnom nam gradu.
Samo ima jedan mali problem koji glasi da će ubuduće svaki domaćin kad mu se prohtije prekidati nasilno utakmicu pa potom optužiti goste ako nisu htijeli u roku od par sati da se vrate na teren. I još ima raje iz bratskih klubova koji ovo podržavaju :D
To je recept za titulu. ali bolja je opcija sa udarcem igrača, onda imaš sve uslove da uzmeš tri boda, a ne moraš prazniti tribinu samo neodgovornog pojedinca pomakneš i ekstra 45 boba kući. treba nešto patentirati i za gostovanje
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 25 sep 2013, 23:33

Treba onog hordasa pripremati za OI 2016..jes usitnio zadnjih 20 metara :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.