Sve OK, ali ako su ovo te legende Dinama koje trebaju istupati u javnosti govoreci nesto sto svatko ionako zna, ako je ovo najbolje sto Dinamo moze ponuditi iz svoje slavne povijesti, onda se Dinamo dobro treba zapitati gdje su i sta su njegove ISTINSKE legende, jer ovo kad meni beskrvni Biscan, Maric prica ili Adam i Eva Simic, ja tebi ne mogu opisati koliko se suzdrzavam da ne prasnem u smijeh, ali zaista.glasgow je napisao/la:Vi ne shvaćate ili ne želite shvatiti. Oni su kao legende Dinama istupili da ovako više ne ide, jasno i glasno su rekli da se ne žele kandidirati za predsjednika (ili neku drugu poziciju) Dinama. Oni i ZZD traže demokratske izbore, da se svi (netko od vas, ja, peti, pedeseti) mogu kandidirati, birati i biti birani.
Dakle, zdravom logikom kad bi ZZD imao svog kandidata napravili bi upravo suprotno od onoga što propagiraju. Izbori, pa neka se kandidira tko god hoće. Mamić, Boban, Šimić, Kozniku, Dumitru Mitu, Mujčin, Marko iz Gajnica, Štef iz Prečkog, Luka iz Sesveta, Stipe Mesić, Rojs i ko sve već... Ne mora biti Mamić vs. anti-Mamić jer Mamić ionako na izborima ima šanse koliko i Alka Vujica na predsjedničkim izborima.
Znaci, nista osobno, nego mi je smijesno tko kao predvodi nekakav glas gradjana i revoluciju, sta li.