O cemu tizizu1991 je napisao/la:Nije ovo Kolašinac, šta vam je, on mu je samo poznanik, tako je rekao, jedino ako nije zaobišao istinu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
O cemu tizizu1991 je napisao/la:Nije ovo Kolašinac, šta vam je, on mu je samo poznanik, tako je rekao, jedino ako nije zaobišao istinu.
Znao samCartman je napisao/la:Vrijeme je da priznam da sam ja zapravo Avdija Svrsajevic.
Cartman je napisao/la:Vrijeme je da priznam da sam ja zapravo Avdija Svrsajevic.
ima desni bek adis omerbasic za schalke u19 ponekad ulazi iz klupe schalke u19 je ubedljivo prvi na tabeli sa +9 razlike od drugog kolnatulln je napisao/la:Kola ima li jos neki bosanac u mladjim kategorijama salke da vrjedi paznje
"Seo Velicanstveni" molimElegant je napisao/la:Seo !
bravo legendo zaustaviti igrace poput reusa, blaszcikowski-a, robbena, drogbu nije mala stvar momak je cudo nevidjeno spaha je u te godine igrao za gosk dubrovnik a ipak vjerovatno nas najbolji stoper ikada kola ce jedan dan postati legenda bh fudbala niko nece zaboraviti ovo lice:Sakuragi je napisao/la:"Seo Velicanstveni" molimElegant je napisao/la:Seo !
Jedno vrijeme nisu znali izgubiti, a vidim sada su na putu da zaredaju treci poraz. Pad u formi, ocigledno.Batko je napisao/la:Gledam Braunsweig zadnje dvije tri tekme.... Blago receno je da su katastrofa, iz aviona se vidi da su Kaizeri bolji tim, nikako mi nije jasno odakle im toliki poeni, mogli bi oni ovo prosuti do kraja.....
calcio je napisao/la:Jedno vrijeme nisu znali izgubiti, a vidim sada su na putu da zaredaju treci poraz. Pad u formi, ocigledno.Batko je napisao/la:Gledam Braunsweig zadnje dvije tri tekme.... Blago receno je da su katastrofa, iz aviona se vidi da su Kaizeri bolji tim, nikako mi nije jasno odakle im toliki poeni, mogli bi oni ovo prosuti do kraja.....
Slazem se.Problem je sto nije standardan.bavarian_bk je napisao/la:Meni svejedno ali Vrančić je večeras bio jedan od najboljih igrača na terenu
ma to neki njegov navijac napravio ima najvise lajkova ako hoces dodati kolasinca na fejsbuku bujrum http://www.facebook.com/sead.kolasinac.9" onclick="window.open(this.href);return false;Zekoo je napisao/la:https://www.facebook.com/sead.kolasiinac?group_id=0
majstor10 jel ovo Seova stranica ?
Dodaj i Konjica pored Hibica, po svemu.aleksandar_veliki je napisao/la:Spahić i Hiba uz duzno stovanje Kapitenu lavljeg srca ne mogu u istu recenicu. Ne samo po igračkim, nego i po mnogim drugim kvalitetama.Majstor10 je napisao/la:bravo legendo zaustaviti igrace poput reusa, blaszcikowski-a, robbena, drogbu nije mala stvar momak je cudo nevidjeno spaha je u te godine igrao za gosk dubrovnik a ipak vjerovatno nas najbolji stoper ikadaSakuragi je napisao/la: "Seo Velicanstveni" molim
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], napapijri1987 i 57 gostiju.