dr.adnan je napisao/la:Ja nemam ni malo sumnje u naš prolaz dalje. Više sam bio zabrinut protiv Barce u drugoj utakmici nego što sam sada. Večeras ponavljamo Juventusov niz od tri finala u tri godine.
Večeras su novi kraljevi na sceni, večeras se nova dinastija stvara
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
proFCB je napisao/la:Ajte padobranci,napadajte imate jos malo manje od 24sata, jer sutra u ovo vrijeme ce Bayern vec imati nedostiznu prednost!!!
Bilall je napisao/la:Ocekujem apsolutnu dominaciju Bayerna. Madrid ce 100% opet doci da se brani i igra na kontranapade, ali mislim da im ovaj puta plan nece biti uspijesan. Bayern ce naci rjesenje da prbije odbranu minimalno 2 puta a posle ukoliko se Real samo malo otvori, teska artiljerija Bayerna ce to iskoristiti. Odbrana mora biti na nivou i Martinez kao zadnji vezni bi morao igrati kako bi se uspijesno rjesavale protivnicke kontre.
Imaju individualce ali nemaju uigran tim kao Bayern.
Na Bayernu je pritisak, a znamo kako igraju pod pritiskom
proFCB je napisao/la:Bilo kako bilo,kao sto rekoh nisam razocaran, rezultat nije realan ni sekunde,tak da me zaboli ona stvar,a izgubili 1-0, 4-0 a 10-0, izgubili smo, ispali smo OD EKIPE KOJA NIJE BOLJA OD NAS,ali nas je nadmudrila, godilo to nekim padobrancima iz ciganske prijestolnice ili ne!!!
proFCB je napisao/la:Bilo kako bilo,kao sto rekoh nisam razocaran, rezultat nije realan ni sekunde,tak da me zaboli ona stvar,a izgubili 1-0, 4-0 a 10-0, izgubili smo, ispali smo OD EKIPE KOJA NIJE BOLJA OD NAS,ali nas je nadmudrila, godilo to nekim padobrancima iz ciganske prijestolnice ili ne!!!
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Rasni demagog ala Zlatko Lagumdzija... Covjek rece "Real nije bolja ekipa od nas ,al nas je nadmudrio"... I pod hitno otvaranje teme najgluplji postovi na forumu.
Nekim ljudima je potrebna strucna pomoc.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:RAja neka Carsona i slicnih. Samo odgovarati nasim najjacim oruzjem i u skladu s pravilima foruma. Momka je sinoc obisao hladni vjetar Aljaske dok je tastatura plivala u znoju s njegovog lica. Bio je tempirana bomba koja je naprezala mozak da odgovori ali bezuspjesno samo opusteno i idemo dalje. Idemo se malo danas i napit i proslavit 1 maj. Poseban pozdrav za samuraja i jakuzu ovog foruma kao i za sve vas. MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
He's back.
Tema Veleža, vrijedi ispratiti čitavu diskusiju
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Cautinho je napisao/la:Daj Nedime,cemu se smijes,ti ne znas ni kako trofej izgleda a ne nesto dubokoumnije kao sto je dijeljenje trofeja sa istinskim pobjednikom.
Svi smo mi Liverpool.
Rooney88 je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Daj Nedime,cemu se smijes,ti ne znas ni kako trofej izgleda a ne nesto dubokoumnije kao sto je dijeljenje trofeja sa istinskim pobjednikom.
Svi smo mi Liverpool.
Tebe treba klonirat hljeba mi. I u svaku zemlju poslati po jednog, steta da te samo BiH ima.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Cautinho je napisao/la:Morat cu prestati,nema smisla forsirati ovu priču,mislit će Redsi da im samo prisjedam na muku.Svoje sam rekao.
Sad me pustite da tugujem.
Jel smjesno to sto vi kontate da se ja zayebavam,ili ovi komentari kloniranja i ovo vHAHAHAHHA?
Ja sam ponajprije fan fudbala,pa tek onda BiH,Barcelone,Citya i nastavi listu...
A kao fanu fudbala i svakom drugom istom poborniku,mora mi biti zao jer ovaj put nije fudbal pobjedio.
Evo gledam gif Gerrardova proklizavanja i suza suzu stize.
Cautinho je napisao/la:Jel smjesno to sto vi kontate da se ja zayebavam,ili ovi komentari kloniranja i ovo vHAHAHAHHA?
Ja sam ponajprije fan fudbala,pa tek onda BiH,Barcelone,Citya i nastavi listu...
A kao fanu fudbala i svakom drugom istom poborniku,mora mi biti zao jer ovaj put nije fudbal pobjedio.
Evo gledam gif Gerrardova proklizavanja i suza suzu stize.
to v je bilo slučajno, što si bezobrazan .
Do suza me dovodiš u pola 2