ja sam rekao 2 100/100 pare tu leze, sta pare rudnik, nikad lakse zaradjena kinta!!!pajkan85 je napisao/la:ajmo svi kucu i zenu na Borac kvota preko pet

Moderator/ica: vlakanje
ja sam rekao 2 100/100 pare tu leze, sta pare rudnik, nikad lakse zaradjena kinta!!!pajkan85 je napisao/la:ajmo svi kucu i zenu na Borac kvota preko pet
gdje pratite utakmicu?nasborik je napisao/la:Steta, nismo izdrzali taj pocetnicki pritisak, bice veoma tesko...
Kako se ovaj kometator proderao Stevanovic iiiiiiiiiiiiiii nema gola, steta..
Dobro je sto vidim da se nismo dosli samo braniti, vidjecemo sta ce biti...
pa ne bi da je ovakva atmosfera na grbavici,zato što im dolazi borac,pa bilo bi puno da im dolazi bilo koja ekipa zbog toga što navijači idu radi svog kluba koji igra odlično,a ne radi vas giganta hahah...radebl je napisao/la:i borac krece na daleki put....![]()
evo sad kafica,pa lagano do grada na koje vopi 'snogu...pa put sarajeva....
idemo rastereceni,sa vec postignutim ciljem,al naravno da se necemo predati... bod bi bio zlata vrjedan-kao sto kazu oni novinari
drago mi je sto su svi "nabrijani" i jedva cekaju tekmu...ovo je jedna od rjetki tekmi u ovoj ligi koja ima veliko interesovanje, veliki znacaj...
tesko da bi se ovaj osjecaj mogao dozivjeti da igra modrica, siroki, travnik (bez da se vrjedjamo-realno)
aj borac,aj banjalucki borac...
Elddar je napisao/la:gdje pratite utakmicu?nasborik je napisao/la:Steta, nismo izdrzali taj pocetnicki pritisak, bice veoma tesko...
Kako se ovaj kometator proderao Stevanovic iiiiiiiiiiiiiii nema gola, steta..
Dobro je sto vidim da se nismo dosli samo braniti, vidjecemo sta ce biti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.