Kako je genarlno odigrao? Jesu bili ziceri kosevi...ili?sajo10 je napisao/la:Nurkic 12 minuta, 9 poena (4/4 za dva, 1/2 za jedan).Masina!
Buzdovan Maljkovic mu mora naci mjesto u rotaciji. A ne cekati da gube 20 razlike.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Kako je genarlno odigrao? Jesu bili ziceri kosevi...ili?sajo10 je napisao/la:Nurkic 12 minuta, 9 poena (4/4 za dva, 1/2 za jedan).Masina!
problem je sto cedevita ima pored njega 3 iskusnija centrafloyd je napisao/la:Kako je genarlno odigrao? Jesu bili ziceri kosevi...ili?sajo10 je napisao/la:Nurkic 12 minuta, 9 poena (4/4 za dva, 1/2 za jedan).Masina!
Buzdovan Maljkovic mu mora naci mjesto u rotaciji. A ne cekati da gube 20 razlike.
floyd je napisao/la:Kako je genarlno odigrao? Jesu bili ziceri kosevi...ili?sajo10 je napisao/la:Nurkic 12 minuta, 9 poena (4/4 za dva, 1/2 za jedan).Masina!
Nisu ga onda trebali ni dovodit. Prica o Bozi koji razvija mlade centre, ne pije previse vode. Jer on, u ovim godinama, vodi racuna o svom dupetu; naravno da nece rizikovat da ga guranje mladog junose kosta posla.nerminh74 je napisao/la:problem je sto cedevita ima pored njega 3 iskusnija centrafloyd je napisao/la:Kako je genarlno odigrao? Jesu bili ziceri kosevi...ili?sajo10 je napisao/la:Nurkic 12 minuta, 9 poena (4/4 za dva, 1/2 za jedan).Masina!
Danas je usao kad je utakmica bila u egalu, i pokazao kvalitetfloyd je napisao/la:Kako je genarlno odigrao? Jesu bili ziceri kosevi...ili?sajo10 je napisao/la:Nurkic 12 minuta, 9 poena (4/4 za dva, 1/2 za jedan).Masina!
Kontam da Andric i Bilan vise nisu mogli stajat na nogama. Ne vidim drugo objasnjenje. Treba im sirine za ovaj ritam europa-aba liga, pa mozda i Jusuf dobije koju minutu. Ali da sam ocekivao da ce ta minutaza biti malo veca - jesam. I sutona guraju na centra u jacim tekmama prije Jusufa. To mi se (kao Bosnji) ne svidja.LloriS je napisao/la:Danas je usao kad je utakmica bila u egalu, i pokazao kvalitetfloyd je napisao/la:Kako je genarlno odigrao? Jesu bili ziceri kosevi...ili?sajo10 je napisao/la:Nurkic 12 minuta, 9 poena (4/4 za dva, 1/2 za jedan).Masina!
Suton i jest centar. Osim sto Cedevita u rotaciji ima puno centara Jusufov problem je sto je rupetina u obrani. Taktcki u obrani u Sloveniji su jako lose radili s njime. Jednostavno cim njegov igrac ode na neki pik, ili mu naprave neki blok ili da igraju zonu Jusuf se doslovce pogubi. Takodjer skok mu je katastrofa s obzirom na visinu i gradju. To anticipranje igre mu je ispod svake kritike i na tome mora radit. Potecijal je ogroman i s vremeno doce do statusa nositelja igre kad popravi neke nedostatkefloyd je napisao/la:[Kontam da Andric i Bilan vise nisu mogli stajat na nogama. Ne vidim drugo objasnjenje. Treba im sirine za ovaj ritam europa-aba liga, pa mozda i Jusuf dobije koju minutu. Ali da sam ocekivao da ce ta minutaza biti malo veca - jesam. I sutona guraju na centra u jacim tekmama prije Jusufa. To mi se (kao Bosnji) ne svidja.
Moje je misljenje da je Cedevita pogresan odabir kluba, ne da treba igrat u prvoj petorki isl. Za ovo ostalo me zaboli neka stvar. Ocekujes da neko s 18 g. odmah dominira u skoku i vlada taktikom. Neki to centri nikad i ne savladaju.konobar23 je napisao/la:Suton i jest centar. Osim sto Cedevita u rotaciji ima puno centara Jusufov problem je sto je rupetina u obrani. Taktcki u obrani u Sloveniji su jako lose radili s njime. Jednostavno cim njegov igrac ode na neki pik, ili mu naprave neki blok ili da igraju zonu Jusuf se doslovce pogubi. Takodjer skok mu je katastrofa s obzirom na visinu i gradju. To anticipranje igre mu je ispod svake kritike i na tome mora radit. Potecijal je ogroman i s vremeno doce do statusa nositelja igre kad popravi neke nedostatkefloyd je napisao/la:[Kontam da Andric i Bilan vise nisu mogli stajat na nogama. Ne vidim drugo objasnjenje. Treba im sirine za ovaj ritam europa-aba liga, pa mozda i Jusuf dobije koju minutu. Ali da sam ocekivao da ce ta minutaza biti malo veca - jesam. I sutona guraju na centra u jacim tekmama prije Jusufa. To mi se (kao Bosnji) ne svidja.
Samo ako drugi zaigra za nasedinjo-bih je napisao/la:jusuf, sandro i dva nedima
Iskusni bh. košarkaš Edin Bavčić mogao bi napustiti redove francuskog Limogesa.
Limoges je nanizao tri poraza, a čelnici kluba brzo će rješavati probleme i spremni su praviti izmjene u igračkom kadru.
Posebno je razočarao Bavčić, koji je po dolasku u Limousin ostvario prosjeku 3.5 poena i 2.5 skokova u šest utakmica francuskog prvenstva.
Ranije su francuski mediji izvijestili da bi do utakmice sa Poitiersom Bavčić mogao raskinuti saradnju s klubom, a meč Limogesa i Poitiersa na programu je večeras u 20:30 sati.
Zao mi je momka stvarno, bio je veliki potencijal,ali jednostavno nije imao u glavi to potrebno samopouzdanje za veci korak.Dylan Dog je napisao/la:Haman Bavke postao klasični zakrpa igrač,ekipe ga dovedu da popuni roster na par sedmica ili mjeseci i noga,niko ne računa ozbiljno na njeg.
Limoges je nanizao tri poraza, a čelnici kluba brzo će rješavati probleme i spremni su praviti izmjene u igračkom kadru.
Posebno je razočarao Bavčić, koji je po dolasku u Limousin ostvario prosjeku 3.5 poena i 2.5 skokova u šest utakmica francuskog prvenstva.
Ranije su francuski mediji izvijestili da bi do utakmice sa Poitiersom Bavčić mogao raskinuti saradnju s klubom, a meč Limogesa i Poitiersa na programu je večeras u 20:30 sati.
Gdje ce imati kad su ga nasi seljaci u Sarajevu ismijavali dok je igrao za BOsnu,kako sam čitao davno i imali raznih povika na njegov izgled.To je ružno od publike i ostalo,šteta za Bavčića al imao je solidnu karijeru mada je mogao imati daleko bolju.Ali igrao je za Olimpiju,cinimi se,malo Njemačka,Turska,Rusija nadam se da je uzeo dosta para.armin dju je napisao/la:Zao mi je momka stvarno, bio je veliki potencijal,ali jednostavno nije imao u glavi to potrebno samopouzdanje za veci korak.Dylan Dog je napisao/la:Haman Bavke postao klasični zakrpa igrač,ekipe ga dovedu da popuni roster na par sedmica ili mjeseci i noga,niko ne računa ozbiljno na njeg.
Svasta, cuj seljaci u Sarajevu. Reci cu ti za Bavcica, da je imao najvecu podrsku jer je ulazio u ekipu i kao mladom igracu se dosta skandiralo. Medjutim njega je unistio Menso Bajramovic i Konakovic cija je deviza bila da sarajevska publika ubija Edu i da zbog nje ne moze da pruzi svoj puni potencijal.merdanovic je napisao/la: Gdje ce imati kad su ga nasi seljaci u Sarajevu ismijavali dok je igrao za BOsnu,kako sam čitao davno i imali raznih povika na njegov izgled.To je ružno od publike i ostalo,šteta za Bavčića al imao je solidnu karijeru mada je mogao imati daleko bolju.Ali igrao je za Olimpiju,cinimi se,malo Njemačka,Turska,Rusija nadam se da je uzeo dosta para.
Cedevitifloyd je napisao/la:Moje je misljenje da je Cedevita pogresan odabir kluba, ne da treba igrat u prvoj petorki isl. Za ovo ostalo me zaboli neka stvar. Ocekujes da neko s 18 g. odmah dominira u skoku i vlada taktikom. Neki to centri nikad i ne savladaju.konobar23 je napisao/la:Suton i jest centar. Osim sto Cedevita u rotaciji ima puno centara Jusufov problem je sto je rupetina u obrani. Taktcki u obrani u Sloveniji su jako lose radili s njime. Jednostavno cim njegov igrac ode na neki pik, ili mu naprave neki blok ili da igraju zonu Jusuf se doslovce pogubi. Takodjer skok mu je katastrofa s obzirom na visinu i gradju. To anticipranje igre mu je ispod svake kritike i na tome mora radit. Potecijal je ogroman i s vremeno doce do statusa nositelja igre kad popravi neke nedostatkefloyd je napisao/la:[Kontam da Andric i Bilan vise nisu mogli stajat na nogama. Ne vidim drugo objasnjenje. Treba im sirine za ovaj ritam europa-aba liga, pa mozda i Jusuf dobije koju minutu. Ali da sam ocekivao da ce ta minutaza biti malo veca - jesam. I sutona guraju na centra u jacim tekmama prije Jusufa. To mi se (kao Bosnji) ne svidja.
Da li bi ti volio sarica u splitu ili cedeviti, cisto po pitanju igrakog napretka? Bozo nema vremena razvijat nove radje i kukoce, covjek gleda svoju poziciju.
@N
suton je kesa
Trenutno korisnika/ca: BlackRiver1987, Kaunas, Proximic i 23 gosta.