Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
sjaji, sjaji Bosanski i Romin Dijamantu!!! 

Bravo mačak. 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nikad nećemo imati boljeg

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Bambunson.
Najveci napadac balkana svih vremena
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kad skontaš, Roma je među osam najboljih ekipa u Europi 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kako brat voli igrati ove bitne utakmice,uvijek izdominira
Dugo,ali dugoo vremena ce proci kad ce sd roditi neki novi Edin Dzeko
Nece se ovdje vise nikad roditi.....ronaldo99 je napisao/la:Kako brat voli igrati ove bitne utakmice,uvijek izdominira
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Bravo Džeko.Babuka pravi.Prolaz među 8 najjačih, a i Roma trlja ruke 

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Kad treba muda istrest babuka već po šablonu prvi u redu

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Mag

Zasluzeno. Cemu cuđenje brate. Ko bude u grupnoj fazi ispred Chelsea i Atletika i nije cudo da su među 8.Raonffa je napisao/la:Kad skontaš, Roma je među osam najboljih ekipa u Europi
Imati Dzeku u ekipi i jednog od najboljih golmana svijeta ne mogu se bas mnogi pohvaliti. Ima tu i Nainggolan, Fazio, DDR, Strootman. Nisu oni losa ekipa.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
sedra je napisao/la:Dijamantu nas,zbog tebe sam se prosle nedjelje smrzavao na stadionu Olimpiko,pjesacio od hotela do stadiona 6 km jer taksija ni na vidiku noje bilo,i konacno kad se smjestih da te gledam onaj supak te izostavio iz pocetnog tima,ali nema veze sine bosanski samo nek si ti dobro i zdravo i nek si sinoc utisao miseve,nije tvoje da driblas i nabacujes lopte,tvoj posao je da zabijas onako kao sinoc.
Nek te dragi Bog cuva i tvoju familiju takodje,hvala ti za sve sretne momente,i da nikad i ne zabijes za repku vise jer godine cine svoje ostaces kao najveci sin bosanski u zadnjih 10 godina.
Aferim dijamantu nas,hvala ti za sve!
Citiram samog sebe i stojim iz svega gore navedenog

Ma nisu loši al' su luzerčine u globalu, ima tu malo pobjedničkog mentaliteta što si naveo, to ih i vadi. Što neko gore napisa, njih opisuje ona panična reakcija Florenzija na početku nadoknade.emir79 je napisao/la:Zasluzeno. Cemu cuđenje brate. Ko bude u grupnoj fazi ispred Chelsea i Atletika i nije cudo da su među 8.Raonffa je napisao/la:Kad skontaš, Roma je među osam najboljih ekipa u Europi
Imati Dzeku u ekipi i jednog od najboljih golmana svijeta ne mogu se bas mnogi pohvaliti. Ima tu i Nainggolan, Fazio, DDR, Strootman. Nisu oni losa ekipa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bravo Džekson! Svaka čast. 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka