fera je napisao/la: ↑17 jan 2023, 17:56Nažalost, živimo u takvim vremenima. Ovakve i sto puta gore stvari, sa sto puta gorim posljedicama od ogrebane zadnjice, se nažalost dešavaju svugdje u svijetu. Danas navijači fudbalskih klubova više vode računa o sastavu uprave kluba, o tome ko radi u klubu, ko ima koliku platu, ko je u klubu s kim u vezi i koje je seksualne orijentacije, vode računa o ličnoj promociji i promociji grupe kao i o "utisku" koji će ostaviti svojim "ponašanjem" na stadionu, ali i van stadiona, na druge navijačke grupe, javnost i medije, nego što navijaju za klub i za njegov uspjeh i rezultate.
Cio život navijam za FK Sarajevo i od svih direktora i uprava, znao sam samo za direktora Svetozara Vujovića, sekretara Budu Vukovića, legendarnog Salku "Šupka".
Danas većina "navijača" ne zna nabrojati sastav prve ekipe za koju navija, ali zna svakog uposlenika kluba, kolika mu je plata i naravno traži da taj bude "otjeran" iz kluba, jer on kao "navijač" ima pravo da to traži i zahtijeva.
Dobro Bily kaze...
Ako mi vjerujes sinoc sam ovaj citat skrinovo kad sam vidio i ostavim u galeriji,baš ovaj dio .
Tacno 100%