Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nisam ja to druze sad relizovo nego mi glupo ovdje smarati sa Wenger out kad stim necu nista postici.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Mutavi Roy pogodio sa pozicijom u vezi njega ali nas veliki vodja nije. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Marshal pao 

Mozda mu gode suigraci iz reprezentacije odnosno mozda bi promjena kluba bila boost za kvalitettopnik1 je napisao/la:Stvarno momci igraju na visokom nivou za repku.
Meni je nejasan jaz u performancama Jacka u repci i jacka u Arsenalu. za 2 klase bolji za Englesku

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- schweinsteiger
- Kontakt:
Sta ste uradili ?Fustang je napisao/la:Sreća naša pa smo to tek večeras realizovali.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
Pao je časno, nije bilo kukavički, podrška Maršalu velika 
[youtube][/youtube]
čovjek koga Wenger ubija u Arsenalu, koliko nam samo on znači kada igra, još 7 **** sedmica

[youtube][/youtube]
čovjek koga Wenger ubija u Arsenalu, koliko nam samo on znači kada igra, još 7 **** sedmica

Re: $: Arsenal
Po toj logici pola tima treba da promjeni sredinu jel igraju bolje u reprezentaciji...Sage je napisao/la:Mozda mu gode suigraci iz reprezentacije odnosno mozda bi promjena kluba bila boost za kvalitettopnik1 je napisao/la:Stvarno momci igraju na visokom nivou za repku.
Meni je nejasan jaz u performancama Jacka u repci i jacka u Arsenalu. za 2 klase bolji za Englesku
Loša postavka igre, igrači na pogrešnim pozicijama , loša motivacija i još milion stvari
Po ugledu na Englesku, šta mislite o ovoj formaciji ?
----------------Scezni--------------
Chambers----Mert----Monreal-----Gibbs
----Oxlade-----Wilshere-------Ramsey
------------------Sanchez
-------Giroud---------Welbeck
Barem ne bi bili šuplji u vezi
Ja bi ovo probao, ovo mi se uopšte ne čini loše...

Po ugledu na Englesku, šta mislite o ovoj formaciji ?
----------------Scezni--------------
Chambers----Mert----Monreal-----Gibbs
----Oxlade-----Wilshere-------Ramsey
------------------Sanchez
-------Giroud---------Welbeck
Barem ne bi bili šuplji u vezi

Ja bi ovo probao, ovo mi se uopšte ne čini loše...
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Sta ce krampa Giroud u prvoj postavi, sta ce krampa Monreal opet na stoperu? To je vjerovatno formacija koju ce senilini starac i izvesti ali to je krnji tim gdje 90% igraca ne igra svoju poziciju, takva formacija je i razlog sto smo tu gdje jesmo kakva nakarada od ekipe fuj...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ovo nam je trenutno na raspolaganju ...
Senilni starac nikad nije ništa ni slično izveo , koji je tebi
Senilni starac nikad nije ništa ni slično izveo , koji je tebi

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Pa nije ovo je jos gore Giroud u formaciji sa josj ednim napadacem je katastrofa. Opet nema defanzivnog veznog, opet vigrac sredine igra na krilu...
Giroud pruža najbolje partije kad igra sa još jednim napadačem kraj sebe. I ovdje nema klasičnih krila ...
Saberi se druže malo
Saberi se druže malo

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Kao npr. kada se to desilo? Pa da nema klasicnih krila to je i problem tebi je to normalno, najjace svjetske ekipe su upravo najjace na tim pozicijama danas ali Arsenal bi tu malo veznih nagurao da se dodavaju i posjed imaju koji jeda na jedan ne mogu nista na krilu a umjesto brzog kontranapada odigrace par duplih pasova sa drugim veznjacima...
-
- Kontakt:
http://www.sportklub.rs/venger-tvrdi-go ... isu-mesija
E pogledajte vi cime se ova francuska spodoba bavi
Nama igra raspad sistema, Anderleht nas umalo okrenu sa 3-0 a on o Messiju i Ronaldu
„Kada Mesi vidi da Ronaldo postiže toliki broj golova, to će uticati na njegov moral. Mislim da će buiti nesrećan zbog toga. Mislim da on igra na pogrešnoj poziciji“, rekao je Venger.
A njegova prava pozicija je defanzivni vezni

E pogledajte vi cime se ova francuska spodoba bavi

„Kada Mesi vidi da Ronaldo postiže toliki broj golova, to će uticati na njegov moral. Mislim da će buiti nesrećan zbog toga. Mislim da on igra na pogrešnoj poziciji“, rekao je Venger.
A njegova prava pozicija je defanzivni vezni

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 02693.html" onclick="window.open(this.href);return false;

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne znam šta je smješnije,izvor ili naslov.
Sve se vise povezujemo sa Pedrom a poznavajuci Wengera ne bih bio iznenadjen i da ga dovede tj. da pretrpa jednu poziciju a one druge gdje treba on ce zanemariti.
Pedro moze jedino doci ako ce prodati Podolskog i Cazorlu.
Gunner4 je napisao/la:Sve se vise povezujemo sa Pedrom a poznavajuci Wengera ne bih bio iznenadjen i da ga dovede tj. da pretrpa jednu poziciju a one druge gdje treba on ce zanemariti.
Ni tad.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Arsenal vs United, povrijedjeni igraci. Bila bi strasna tekma, iako smo tu vjerujem trenutno za nijansu jaci. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Brokula, Google Adsense [Bot], Gunner4, Invincibles14, Venom i 23 gosta.