FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

macahz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 18 jan 2014, 14:28

na koliko su potpisali ova 2 nova igraca ?

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 18 jan 2014, 14:29

Head je napisao/la:Neki igraci imaju svoje novinare,kao i sto neki ljudi imaju iste.Mislim da se moze procitati dosta izmedju redova-
Neki ljudi imaju svoje privatne razloga pa zbog istih pljuju po Ibrakovicu i ostalim. Mislim da se to moglo izmedju redova procitati.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 jan 2014, 14:32

Ja cu ti navesti sve razloge,pitaj sta te zanima.
1946

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 18 jan 2014, 14:33

Mene zanima kako ste zadovoljni sa novim rukovodstvom. Tu prije svega mislim na ove manje poznate. Znamo svi kako rade Dino, Feđa, Edis.

:D
slika

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 18 jan 2014, 14:34

Desole je napisao/la:Mene zanima kako ste zadovoljni sa novim rukovodstvom. Tu prije svega mislim na ove manje poznate. Znamo svi kako rade Dino, Feđa, Edis.

:D
slika
kad procitas ovo i ako razmijes neke stvari, nece ti biti smijesno

http://investing.businessweek.com/resea ... er=BJAB:MK" onclick="window.open(this.href);return false;

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 18 jan 2014, 14:47

macahz je napisao/la:na koliko su potpisali ova 2 nova igraca ?

Na šest mjeseci.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

KladiJonicar

Post Postao/la KladiJonicar » 18 jan 2014, 14:48

DzoleZeljo je napisao/la:
Kusturica: FK Sarajevo je velika institucija bh. sporta
slika

Ovo vase samoprozivanje i dizanje u nebesa vise fakat nije smijesno, vec zalosno. :cry: Majke mi, ispade da cemo zaraditi veliki sevap ako vam poklonimo kakvu titulu...

EDIT: Nemoj da brises ACO post jer je ovo stvarna izjava i niko on nas je nije izmislio! Ima li sada veze ACO?
:lol: :lol: :lol:

Joj ovih uskoprugasa :lol: :lol:
Vise ih ovdje, nego na njihovoj temi, pa ljudi dragi, svoja posla gledajte !

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 18 jan 2014, 14:52

TimeLine je napisao/la:

Na šest mjeseci.
na tvoju zalost na dvije i pol godine ... plači

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 18 jan 2014, 15:08

rammstein je napisao/la:
TimeLine je napisao/la:

Na šest mjeseci.
na tvoju zalost na dvije i pol godine ... plači
8-)
4.10.2009.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 18 jan 2014, 15:21

Neka nam je sa srećom što se tiče dolaska novih i starih ljudi na funkcije u FKS. Ja sam lično mislio da će biti koji više stranac u upravi, ali i ovako je OK. Valja bude još koje pojačanje na mjestu veznog igrača i napadača. Zanimljivo će biti kako će ovo Jarni sve posložiti. Biti će špica u Zenici 8-)
SRETAN BROJ - 1725

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 18 jan 2014, 15:24

pitic je napisao/la:Neka nam je sa srećom što se tiče dolaska novih i starih ljudi na funkcije u FKS. Ja sam lično mislio da će biti koji više stranac u upravi, ali i ovako je OK. Valja bude još koje pojačanje na mjestu veznog igrača i napadača. Zanimljivo će biti kako će ovo Jarni sve posložiti. Biti će špica u Zenici 8-)
napadac dolazi 100% do odlaska u Tursku
Vezni se ceka pocetak valjda tog prijelaznog rroka ili sta vec :mrgreen:

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 18 jan 2014, 15:24

rammstein je napisao/la:
pitic je napisao/la:Neka nam je sa srećom što se tiče dolaska novih i starih ljudi na funkcije u FKS. Ja sam lično mislio da će biti koji više stranac u upravi, ali i ovako je OK. Valja bude još koje pojačanje na mjestu veznog igrača i napadača. Zanimljivo će biti kako će ovo Jarni sve posložiti. Biti će špica u Zenici 8-)
napadac dolazi 100% do odlaska u Tursku
Vezni se ceka pocetak valjda tog prijelaznog rroka ili sta vec :mrgreen:
Pa jel sutra idu ?
4.10.2009.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 jan 2014, 15:27

Edis Kusturica: Prije tri godine nismo imali ništa, ovo danas je rađanje evropskog Sarajeva

Novi predsjednik FK Sarajevo je u razgovoru za BrzeVijesti napravio usporedu sa periodom iz januara 2011. godine kada je bio član Uprave Sarajeva kojoj je na čelu bio Amir Rizvanović. Kusturica naglašava kako je situacija u Sarajevu u tom periodu i danas jednostavno neusporediva.
"Prije tri godine nismo imali ništa, bili smo jedan siromašan klub. Dovoljno je reći da su igrači na pripreme u Fojnicu otišli bez dresova, kopački, sa pomiješanom opremom. Klub je bio bez ikakve perspektive i vizije. Ovo danas je rađanje jednog evropskog Sarajeva, kluba koji ima snagu i potenciju i koji će sigurno u narednom periodu igrati značajnu ulogu u regionalnim, a i širim okvirima", riječi su Edisa Kusturice.
Ulaganje Vincenta Tana je potaknulo određene pomake u domaćem fudbalu. Prema riječima našeg sagovornika, dešavaju se mnoge stvari, a Sarajevo je pokretač tog procesa.
"Dešavaju se promjene u Travniku i Slobodi, odjednom su svi postali angažovani i ambiciozni da unaprijede te klubove. Ako je njima cilj da stignu mene i Sarajevo, ja ću biti ponosan na tu činjenicu", kaže novi predsjednik FK Sarajevo te dodaje kako je Uprava Sarajeva je uvijek spremna na saradnju sa svim klubovima u našoj zemlji.
Akademija FK Sarajevo je primaran cilj ove Uprave. Proizvodnja igrača je naredni korak koji prozilazi iz Akademije.

Ovo će bordo timu dati novu dimenziju.
"Prioritetan cilj je deblokada svih aktivnosti koje su dosad bile opstriurane. Aktivno radimo na tome i mislim da smo pri kraju tih aktivnosti. Akademija je jedan projekt koji se mora završiti. Naš plan je da u nrednih nekoliko godina počnemo proizvoditi igrače koji će na evropskom tržištu vrijediti mnogo više nego što danas vrijede. S druge strane, želimo da održimo i pedagoške vrijednosti te da učestvujemo u vaspitanju i kvalitetnom usmjeravanju svih omladinaca koji će u Akademiji boraviti svakodnevno. Oni će biti pod budnim okom trenera, pedagoga, psihologa i ostalih koji će im pomoći u razvoju. Na kraju, uvijek idu rezultatski ciljevi. Sarajevo uvijek ima najviše ambicije i ciljeve, a sa svim navedenim uvjeren sam da će polučiti dobar rezultat", izjavio je za BrzeVijesti Edis Kusturica.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 18 jan 2014, 15:33

koalem je napisao/la:
Pa jel sutra idu ?
sutra icu u Čitluk ilgdje vec u Hercegovinu :mrgreen:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 18 jan 2014, 15:44

joj ako sad ne razvalimo Čelika necemo nikad , ekipa im je odron 0 bodova, da nemaju ovoliko bodova skupljenih borili bi se za opstanak, mi dogovaramo utakmice sa Šahtarom iz Donjecka , a oni sa Buducnost Banovici :lol: :lol:

Previse smo se odljepili od ovih ekipa uz podršku Hordi Zla tamo im 3-4 zabiti ono hladno 8-)

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 jan 2014, 15:45

Meni samo nije jasno kako ovi vasi vama najavljuju sve živo,naprave od predstavljanja igraca i presice Barsu i Real :roll:
Željeznicar za život cijeli !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 jan 2014, 15:49

likusa je napisao/la:Meni samo nije jasno kako ovi vasi vama najavljuju sve živo,naprave od predstavljanja igraca i presice Barsu i Real :roll:
Puric je odlican za nase lige, za ovog Barica ne znam. Sta to najvaljuje posebno? Najvise se najavljuje kamp koji ce i biti. Druga je stvar sto nece svaki igrac da igra u nasoj ligi :geek:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 18 jan 2014, 15:51

likusa je napisao/la:Meni samo nije jasno kako ovi vasi vama najavljuju sve živo,naprave od predstavljanja igraca i presice Barsu i Real :roll:
izvini bgt, a sto tebe to iritira, ili smeta ???
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 jan 2014, 15:53

harisfcb je napisao/la:
izvini bgt, a sto tebe to iritira, ili smeta ???
"Želimo igrati grupne faze evropskih takmičenja" itd. i prosle godine isto pa izletite od Albanaca..Ne iritira,primjecujem normalno iz godine u godinu ;) nema potrebe za napadanjem ;)

Bosniacum Lilium

Pa realno ne bi ni ja da sam na nihovom mjestu,ko ce igrat po Travniku,Velikoj obarskoj itd ..ionako svi žele sto prije otici :D
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 18 jan 2014, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 18 jan 2014, 15:54

aS_Roma je napisao/la:joj ako sad ne razvalimo Čelika necemo nikad , ekipa im je odron 0 bodova, da nemaju ovoliko bodova skupljenih borili bi se za opstanak, mi dogovaramo utakmice sa Šahtarom iz Donjecka , a oni sa Buducnost Banovici :lol: :lol:

Previse smo se odljepili od ovih ekipa uz podršku Hordi Zla tamo im 3-4 zabiti ono hladno 8-)
Nemoj se zalijetat'. Derbi je to ipak. Svi se nalože protiv nas.
4.10.2009.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.