Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 25 avg 2013, 13:01

RodgersBOSS je napisao/la:Oni su boldirani jer su prvi puta za Liverpool prvi put zaigrali pod sadasnjim sefom,a vrlo dobro znam da su u klubu bili i prije njega(Rossiter i Wisdom(?) su domaci,Ibe je dosao iz Wycombea gdje je imao i seniorskih nastupa i golova).Ako neki mogu govoriti Bibliotekarovi ljubimci i sl. ne vidim zasto ja ne bih mogao govoriti BOSS BOYSI.

G-gol A-asistencija.
ma meni je smijesno sto neko mora napraviti jos jedan profil i nazvati ga tako samo da bi provocirao ljude na forumu... mogu svi raditi sta hoce danas zato nam i jeste ovako... po meni si ti najveci provokator na temi.
henderson ima svojih trenutaka al ima bar 3 lika naravno svi registovani ove godine koji su gori i ne znaju napisati normalan post. ne bi me cudilo da su svi od istog lika profili jer zna se ko je i prije pravio lazne profile...
ne kontam sta je problem ako neko ne voli rodgersa to je valjda licna stvar evo npr. meni su reina i rafa bili antipaticni oduvijek i jedva sam cekao da napuste liverpool, hoces li sada u svakom postu pisati kako je reina bio super golman ?
j.ebo ovu temu nema 2 normalna posta dnevno, sve se svodi na kontriranje (paradajz sam protiv svih, rizo protiv rodgersa, ove novajlije protiv rize itd ) il na lijecenje raznih frustracija i problema koji nemaju veze sa sportom.
jedino dok je roy bio trener je bila normala situacija. hajd da svi imate po 12 godina pa bi mi bilo jasno zasto je ovako.
You are someone else I am still right here

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 25 avg 2013, 13:06

Pitam se moze li i jedan dan proci bez provokacija na ovoj temi...Sto je najsmjesnije niko ne dolazi sa druge teme pa provocira, vec se vi tu medjusobno raspravljate oko najvecih gluposti...Pravite cirkus od teme

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 avg 2013, 13:11

Bitno je da se piše, a šta, e to već nije bitno. :mrgreen:
Svi mi znamo, manje više, ko je ko na temi. Problem je kada se počne zalaziti u privatnost u nedostatku argumenata. Zato i služe dupli accounti, da se lakše podnese nemoć. Srećom pa mi Geronimo kaže ko je ko pa ne obraćam pažnju na neke forumaše.
Meni pomoć nije potrebna, znam se braniti sam, a za nešto više od toga, treba koalicija. :mrgreen:
Meni je tema baš simpa, zafrkancija svaki dan pa ovi ostali nemaju potrebe da dolaze sa strane.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 avg 2013, 13:14

Henderson je napisao/la:Bitno je da se piše, a šta, e to već nije bitno. :mrgreen:
Svi mi znamo, manje više, ko je ko na temi. Problem je kada se počne zalaziti u privatnost u nedostatku argumenata. Zato i služe dupli accounti, da se lakše podnese nemoć. Srećom pa mi Geronimo kaže ko je ko pa ne obraćam pažnju na neke forumaše.
Meni pomoć nije potrebna, znam se braniti sam, a za nešto više od toga, treba koalicija. :mrgreen:
Meni je tema baš simpa, zafrkancija svaki dan pa ovi ostali nemaju potrebe da dolaze sa strane.
ja isto najvise volim sam protiv svih :D al ste pretjerali malo, mada si se ti i popravio u zadnje vrijeme. gledam juce napisao ti normalan post dođe lik (naravno nedavno registrovan) i ispljuje te i izvrijeđa.
sto se prve recenice tice tu se ne slazemo. ja bi vise volio da dnevno budu 3-4 posta na forumu al normalna nego ovako kao sad sto je.

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 25 avg 2013, 13:17

Ne smeta meni sto je neko protiv Rodgersa jer ja prvi znam da nije savrsen i vecina ovoga sto pisem je kontra,dosta postova je sarkasticno...ali smetalo mi je jako sto se je prije jedno mjesec dva covjek toliko pljuvao i spustao da to nije bilo normalno.
Ne moras nekog volit ali budi realan i nemoj ici u krajnosti-od tebe nikada nisam vidio da pises "rumenom se posrecilo ovo ono"... I ja idem u drugu krajnost ali to je sve u kontri.I jedna i druga strana je ista samo druge ploce,a intezitet provociranja ovisi od situacije (ne)uspjesnosti Brendana.
Slazem se da to treba promjeniti samo neznam jesmo li svi spremni da prestanemo(sa pretjeranim spustanjem i dizanjem) i da konacno krenemo realno i objektivno pisati.Ja jesam ali nije ni meni tesko zaebavati se i zafrkavati po temi jer nekada zna biti zanimljivo mada je glupo pogotovo kada se pogleda ko to radi(20+ godina).

Sto se tice accountova imam ovaj i jos jedan koji ne koristim tako da to nije koristenje duplog.

Da ne bude spamm:Assaidi nam izgleda ode u Stoke na cijoj je utakmici jucer bio.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 avg 2013, 13:26

RodgersBOSS je napisao/la:Ne smeta meni sto je neko protiv Rodgersa jer ja prvi znam da nije savrsen i vecina ovoga sto pisem je kontra,dosta postova je sarkasticno...ali smetalo mi je jako sto se je prije jedno mjesec dva covjek toliko pljuvao i spustao da to nije bilo normalno.
Ne moras nekog volit ali budi realan i nemoj ici u krajnosti-od tebe nikada nisam vidio da pises "rumenom se posrecilo ovo ono"... I ja idem u drugu krajnost ali to je sve u kontri.I jedna i druga strana je ista samo druge ploce,a intezitet provociranja ovisi od situacije (ne)uspjesnosti Brendana.
Slazem se da to treba promjeniti samo neznam jesmo li svi spremni da prestanemo(sa pretjeranim spustanjem i dizanjem) i da konacno krenemo realno i objektivno pisati.Ja jesam ali nije ni meni tesko zaebavati se i zafrkavati po temi jer nekada zna biti zanimljivo mada je glupo pogotovo kada se pogleda ko to radi(20+ godina).

Sto se tice accountova imam ovaj i jos jedan koji ne koristim tako da to nije koristenje duplog.

Da ne bude spamm:Assaidi nam izgleda ode u Stoke na cijoj je utakmici jucer bio.
Eh super. Ako ti ne smeta onda nije potrebno da provociraš i inatiš.

I ovdje slabo ko da je protiv Rodgersa. Stvar je u tome da pojedinci (uključujući mene) smatraju da nije radio prošle sezone posao tako dobro kao što se priča da radi. Na njemu je da dokaže suprotno i ja ću da ti iskreno kažem biti sretan ako dokaže da je on čovjek koji može voditi Liverpool.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 25 avg 2013, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 avg 2013, 13:28

fera je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Bitno je da se piše, a šta, e to već nije bitno. :mrgreen:
ja isto najvise volim sam protiv svih :D al ste pretjerali malo, mada si se ti i popravio u zadnje vrijeme. gledam juce napisao ti normalan post dođe lik (naravno nedavno registrovan) i ispljuje te i izvrijeđa.
sto se prve recenice tice tu se ne slazemo. ja bi vise volio da dnevno budu 3-4 posta na forumu al normalna nego ovako kao sad sto je.
Ja sam Brendana prozvao bibliotekar i to bi trebala biti jedina njegova uvreda. Nisam ja kriv što je na razgovor došao sa odštampanom knjigom od 300 stranica kako bi on uspio sa Liverpulom.
Ostalo, neuspjesi, transferi, porazi, remiji, ako o tome pišemo i ako to spada u pljuvanje, onda ne znam. Druga je stvar što su neki njega shvatili kako babu, pa sve što napišeš kao da si ga nožem u srce ubo.
Također, ako bih ja napisao da je Messi odličan fudbaler, normalno da bi došlo 10 forumaša i reklo on je krampa, loš je i tako to. Ja sam Bonyija želio od prošle godine, tačnije od januara kada sam čuo trenera Vitessea kada kaže bojim se kako ćemo preživit bez njega. Išao je na AKN i odmah je Vitesseu išlo lošije. A 99% forumaša čulo za Aspasa prije mjesec dana i meni pucaju neki kontru uinat. Ide se na minimiziranje Susa a uzdizanje Alberta, iako ovaj drugi nije nikad zaigrao na najvećem nivou Španije. Suso već dvije utakmice i dvije asistencije. Samo smo bezpotrebno bacili pare na njega. Bolje da je Suso kod nas nego ovaj Alberto.
Voljeli bi oni sad da meni nabiju ovih 6 bodova na nos, ali znaju da sam rekao da ćemo poslije prva dva kola imati 6 bodova pa se ucrvaše.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 25 avg 2013, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 avg 2013, 13:28

RodgersBOSS je napisao/la:Ne smeta meni sto je neko protiv Rodgersa jer ja prvi znam da nije savrsen i vecina ovoga sto pisem je kontra,dosta postova je sarkasticno...ali smetalo mi je jako sto se je prije jedno mjesec dva covjek toliko pljuvao i spustao da to nije bilo normalno.

ok sve to. ja podrzavam rodgersa i ne slazem se sa puno stvari koje henderson pise o njemu ali to nije razlog da svima ostim upropastavam temu. ja tako gledam na ovo sve.
vi samo cekate i najmanju sitnicu da opet pocnete sa raspravom koja ne vodi nigdje. niti ce te vi njega natjerati da voli rodgersa niti on vas da ga mrzite. samo se bezveze raspravljate i provocirate.
normala je posvađati se, ja mislim da nema niko na ovom forumu da se ja bar jednom nisam sa njim zakacio al evo kao sto vidite ne provociram ih svaki dan, kad vidim da se sa nekim ne vrijedi raspravljati stavim ih na ignore, kad vidim da svađa ide predaleko i postaje licna ja to pokusam preko privatne poruke rijesiti da ne bi smarao citav forum bezveze.
vi radite sta hocete, ja sam iskoristio ovu priliku da se malo pozalim al necu vise ako je vama uzitak ovo vi nastavite.

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 25 avg 2013, 13:40

Kazem opet i jedni i drugi smo isti samo druga ploca.Svako minimizira i uzdize ono sto njemu odgovara i tako okrece vodu na svoj mlin,a par puta je neko iznio realne stvari onakve kakve jesu u 12435425 rasprava koje su se vodile.

Eto ja cu prestati ali necu trpiti bezpotrebna i provokativna podbadanja Rogija. :mrgreen: Slazem se da je bolje napisati post dva nego 5 postova podbadanja i tjeranja inata.

Nego sad ozbiljno u vezi ove utakmice sa Notts Countyem.Mislim da bi Brendan trebao pruziti debi igracima koji su to zasluzili u LC kao sto je to radio i prosle sezone.Ove sezone ih nisam jos nijednom pratio(U21 i U18) ali eto da se procitati,a i pogledati koja kompilacija Rossitera i jasno vidjeti da je zasluzio sansu,a i fali nam jedan svjez za sredine.
Neznam posto nisam pratio dal ima tu jos neki igrac koji bi mogao uci sa klupe ali svakako bih volio da Brendan pozove par mladih pored onih vec na stalnih(Sterling,Ibe,Flano...).
Sto ih bude vise to bolje jer oni su nase zlato. :mrgreen:

EDIT:
@LFC_reserves adorjan has just scored on his full groningen debut, hit the bar aswell looking very good
Ponovo je krenula prica o Eriksenu.Na Skyu kvota pala,a twitterasi pisu da su nasi scouti bili na utakmici Ajaxa i Heerenveen ali da se ne zna koga su pratili.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 avg 2013, 14:22

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... N8.twitter" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko da je novi Messi, čuj 15 miliona :mrgreen: :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 avg 2013, 14:41

Spominje se Firminho :? :? ja ga licno nebi volio...sto se tice Suareza i novog ugovora mislim da ce biti samo upisivanje release klauzule nista vise..Fera je odgovorio za izvor...

Mani te se Mate :lol: :lol: ;)

Hughes do 10M preko toga je ludost,mada mislim da nece ni 10 biti...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 25 avg 2013, 14:45

Dobro zavrsi na kraju ovo sa Willianom. Chelsea svakako LFC ne moze ugroziti ove godine tako da nije toliki problem sto je presao tamo koliki bi bio da je otisao u Spurse. Al se vala previse nekakvih levata povezuje sa LFC-om poslije Williana. Cuj Firmano, Yarmolenko :S . Ako je doista Mata na prodaju trebalo bi tu mozda pokusati najvise zbog prijateljstva JM i Rodgersa ali za to su male sanse, realnije opcije su Eriksen ili Arda. I nije mi jasno sto se ne dovodi stoper, krajnje je vrijeme.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 25 avg 2013, 14:46

Ponos Torina je napisao/la:Spominje se Firminho :? :? ja ga licno nebi volio...
Sto ??? Momak je genije i vrhunski potencijal.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 25 avg 2013, 14:48

Yarmolenko levat :roll:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 25 avg 2013, 14:49

STEVEN je napisao/la:Dobro zavrsi na kraju ovo sa Willianom. Chelsea svakako LFC ne moze ugroziti ove godine tako da nije toliki problem sto je presao tamo koliki bi bio da je otisao u Spurse. Al se vala previse nekakvih levata povezuje sa LFC-om poslije Williana. Cuj Yarmolenko :S . Ako je doista Mata na prodaju trebalo bi tu mozda pokusati najvise zbog prijateljstva JM i Rodgersa ali za to su male sanse, realnije opcije su Eriksen ili Arda. I nije mi jasno sto se ne dovodi stoper, krajnje je vrijeme.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 25 avg 2013, 14:52

neurofunk je napisao/la:Yarmolenko levat :roll:
Za te pare koje se spominju definitivno. Moze se dovesti puno boljih i kvalitetnijih igraca od njega za te pare.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 avg 2013, 14:52

Paradajz je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Spominje se Firminho :? :? ja ga licno nebi volio...
Sto ??? Momak je genije i vrhunski potencijal.
Nece na krilu igrati i veliki je petljaner to su razlozi a nebi da se Coutinho opet seli na krilo jer bi Firminho radio isto sto i Cou radi a to jeste stalno vracanje u sredinu jer mu je to navika...

Ja da sam na mjestu ovih sto planiraju transfere poslao bi ponudu za Muniana od 10M samo da vidim koliko bi zahtjevali :mrgreen: najrealnija trenutna opcija je Moses...

Liverpool had scouts at Heerenveen vs Ajax on Friday evening, which finished 3-3. Maybe for watch Eriksen, Finnbogason or Toby.
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 25 avg 2013, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 25 avg 2013, 14:55

STEVEN je napisao/la:
Za te pare koje se spominju definitivno. Moze se dovesti puno boljih i kvalitetnijih igraca od njega za te pare.
Ne treba vjerovat u sve što se napiše, Yarmolenko bi bio veliko pojačanje, jedini problem je kako bi se prilagodio EPL.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 25 avg 2013, 14:58

neurofunk je napisao/la:
STEVEN je napisao/la:
Ne treba vjerovat u sve što se napiše, Yarmolenko bi bio veliko pojačanje, jedini problem je kako bi se prilagodio EPL.
Do 15 miliona eura je prihvatljivo za njega, ali ako LFC ima problema sa tim finansijama onda se ne isplati ni toliko dati za njega ako ce to znaciti da necemo dovesti jos jednog stopera. Mislim i ja da je bolje pokusati Muniaina ili Ardu ili Eriksena dovesti, a siguran sam da bi svaki dosao za taj iznos koji se spominje u vezi Yarmolenka.

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 25 avg 2013, 15:09

Koliko Rodgers računa na Sterlinga ove sezone, vidim da se piše o novom krilu ? Mislim da je on veliki potencijal i treba njemu davati više prilike jer on ako ga ostvari biti će bolji od svih ovih koji se pominju kao pojačanja. Po meni ni sada nije daleko.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.