ma meni je smijesno sto neko mora napraviti jos jedan profil i nazvati ga tako samo da bi provocirao ljude na forumu... mogu svi raditi sta hoce danas zato nam i jeste ovako... po meni si ti najveci provokator na temi.RodgersBOSS je napisao/la:Oni su boldirani jer su prvi puta za Liverpool prvi put zaigrali pod sadasnjim sefom,a vrlo dobro znam da su u klubu bili i prije njega(Rossiter i Wisdom(?) su domaci,Ibe je dosao iz Wycombea gdje je imao i seniorskih nastupa i golova).Ako neki mogu govoriti Bibliotekarovi ljubimci i sl. ne vidim zasto ja ne bih mogao govoriti BOSS BOYSI.
G-gol A-asistencija.
henderson ima svojih trenutaka al ima bar 3 lika naravno svi registovani ove godine koji su gori i ne znaju napisati normalan post. ne bi me cudilo da su svi od istog lika profili jer zna se ko je i prije pravio lazne profile...
ne kontam sta je problem ako neko ne voli rodgersa to je valjda licna stvar evo npr. meni su reina i rafa bili antipaticni oduvijek i jedva sam cekao da napuste liverpool, hoces li sada u svakom postu pisati kako je reina bio super golman ?
j.ebo ovu temu nema 2 normalna posta dnevno, sve se svodi na kontriranje (paradajz sam protiv svih, rizo protiv rodgersa, ove novajlije protiv rize itd ) il na lijecenje raznih frustracija i problema koji nemaju veze sa sportom.
jedino dok je roy bio trener je bila normala situacija. hajd da svi imate po 12 godina pa bi mi bilo jasno zasto je ovako.