Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Bronson
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Bronson » 02 apr 2018, 21:58

Sariel1987 je napisao/la:Care moj kacite i doboj kakanjce komentarima nevjerovatno.
Je bote opstanak u ligi. Daj borbu za trofeje bez stimanja.daj uredjen klub. E tu meni smeta moja uprava a ne borba sa ostalim za opstanak u ligi bog te. I onda kad izboris opstanak sta iduce sezone, opet zivotarenje na dnu jel to to???
Iskreno sto se prije rijesite ove uprave bolje za vas, sve dok takvi obitavaju u klubu nema nafake.
Godinama slicni tavorili su i u Celiku i doveli klub u dubiozu, nema napretka dok takvi kroje sudbinu, umjesto da budemo u vrhu i nagadjamo ko ce biti prvak i mi i vi u glibu do guse.
Mozda nekad bude i bolje!
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 02 apr 2018, 22:01

Wolffire je napisao/la: I onda se kolo okrene pa ovi iz Tuzle ce da opletu po nama i tako u krug hahaha. Ali eto komsija je komsija makar nas onako fino castili od foruma do fb sa lijepim rijecima.
Neka bolji pobjedi, a uvijek ce biti nezadovoljnih, ovo je ipak ludi Balkan ;)

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 02 apr 2018, 22:02

Zenicanima istina smeta. Ne svima ali dosta njih nije realno. Ne može se svake godine sklanjati pola lige da opstane Celik. Sto se tice džamahirije i vehabija očigledno @bronson treba cvike ko dno od tegle pa ih ne vidi u Zenici u velikom broju. Kapiten vam presao u radikalne muslimane bronsone.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 apr 2018, 22:06

Koja je dijagnoza radikalnog muslimana ?

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 02 apr 2018, 22:07

Mi da smo htjeli mutne radnje dogovorili bi sa Goskom i Borcem 3 za 3 i zavrsili priču. Sto očigledno navijacima Celika uopste bi smetalo da su oni bili u toj situaciji. Isto kao ovim sto se bore za titulu ne smeta očigledno navlacenje cak je prica veliki su pa moraju sudije raditi sta oni hoće. Otislo sve u 3 pm ne postoji uopste realno razmišljanje.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 02 apr 2018, 22:08

sviunapad1010 je napisao/la:Zenicanima istina smeta. Ne svima ali dosta njih nije realno. Ne može se svake godine sklanjati pola lige da opstane Celik. Sto se tice džamahirije i vehabija očigledno @bronson treba cvike ko dno od tegle pa ih ne vidi u Zenici u velikom broju. Kapiten vam presao u radikalne muslimane bronsone.
I sta ako se covjek okrenuo vjeri? Treba ga lincovat jel? Kod vas takvih nema?
Sad bih ja trebao cijelu Tuzlu poistovjetit s tobom i reci da se ogrezli u mrznji? Ne, necu jer znam da niste svi takvi.
Ti zbog pojedinaca koji stuju vjeru ne diraju nikog poistovjecijes cijeli jedan Grad, fakat mi te zao. :(
Zenica je Bosne zjenica :wave: :bih:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 02 apr 2018, 22:10

Bronsone malo realnosti druže. Zna se sta je bio i kakav je Islam u Bosni. Radikale bilo kakve ne podrzavam.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 apr 2018, 22:12

sviunapad1010 je napisao/la:Zenicanima istina smeta. Ne svima ali dosta njih nije realno. Ne može se svake godine sklanjati pola lige da opstane Celik. Sto se tice džamahirije i vehabija očigledno @bronson treba cvike ko dno od tegle pa ih ne vidi u Zenici u velikom broju. Kapiten vam presao u radikalne muslimane bronsone.
Eselamu Alejkum, bujrum na jaciju, sta je smeta ti sunnet kod brata mumina Salcinovica pa ga prozivas na nacionalnoj osnovi. Jel te stid?
Svi smo mi Allahovi i njemu se vracamo. AMIN
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 apr 2018, 22:12

ISIS ZENICA !
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 02 apr 2018, 22:13

Bronson je napisao/la:
Wolffire je napisao/la: I onda se kolo okrene pa ovi iz Tuzle ce da opletu po nama i tako u krug hahaha. Ali eto komsija je komsija makar nas onako fino castili od foruma do fb sa lijepim rijecima.
Svakako. Sretno vam!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 02 apr 2018, 22:13

sviunapad1010 je napisao/la:Bronsone malo realnosti druže. Zna se sta je bio i kakav je Islam u Bosni. Radikale bilo kakve ne podrzavam.
Nemoj nam ti o vjeri pisat vise se krmetine pojede u Tuzlanskom kantonu nego u RS :urnebes: :urnebes:

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 02 apr 2018, 22:15

Da utvrdis gradivo :)
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 02 apr 2018, 22:15

sviunapad1010 je napisao/la:Bronsone malo realnosti druže. Zna se sta je bio i kakav je Islam u Bosni. Radikale bilo kakve ne podrzavam.
Lupas, a i sam kapiten je ok momak, to sto stuje vjeru nije terorista, pretjerujes, al' fakat. Nije ti to ok, ali opet kazem tvoj problem

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 02 apr 2018, 22:17

Wolffire je napisao/la:
Bronson je napisao/la:
Svakako. Sretno vam!
Trebat ce pregrst srece, ali Celik je kao macka ima mnogo zivota, tako da ce vjerovatno opstati i ove godine

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 apr 2018, 22:17

Hajte na spavanje

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 02 apr 2018, 22:28

E majke mi moje ne vjerujem koliko ovi iz Zenice krive sve oko sebe a posebno Mladost što su OPET u istoj (u stvari puno težoj) situaciji kao lani. Sjete se da bi mogli da se bore za opstanak 7 kola do kraja, do polusezone su bili gori i od Viteza i sad kao bi da ostanu ali da svi odigraju kako njima odgovara, da se pobiju i izginu jer aman ispade nam Čelik. Jeste normalni vi il vas Mittal ubi do te mjere da sad sumnjate u sve moguće teorije zavjere a već nekoliko vas puta ostavlja savez, poneki prijatelji koji vam poklone poneki bod alj već naredne sezone su vam smrtni neprijatelji jer se eto ne sklone svaki put kad vama treba. I još neki lik spominje da smo pustili slobodi a da smo to dobili igrali bi u LZP a ne opet s vama. I sve to 7 kola jer vam je naumpalo da ostanete a ni sami ne znate šta ćete kad ostanete, i ko god kaže da misli da Čelik nema šanse ustanete svi ko jedan i sve je odmah teorija, mržnja, neprijatelji, ne vole Čelik, pitari ovoi ono bla bla bla. Sad vam ni Sloboda ne treba a do jučer su vam bilo jedini prijatelji u ligi jer vam ne puštaju a i oni se bore za opstanak jer po vašem rezonu oni treba da izgube i ispadnu, Mladost da gine na terenu samo za vas, Neptun da bude u Marsu a vlažnost zraka 74% i sve drugo je zavjera protiv vas.
Aman jarabi ja budala.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 02 apr 2018, 22:32

Addict je napisao/la:E majke mi moje ne vjerujem koliko ovi iz Zenice krive sve oko sebe a posebno Mladost što su OPET u istoj (u stvari puno težoj) situaciji kao lani. Sjete se da bi mogli da se bore za opstanak 7 kola do kraja, do polusezone su bili gori i od Viteza i sad kao bi da ostanu ali da svi odigraju kako njima odgovara, da se pobiju i izginu jer aman ispade nam Čelik. Jeste normalni vi il vas Mittal ubi do te mjere da sad sumnjate u sve moguće teorije zavjere a već nekoliko vas puta ostavlja savez, poneki prijatelji koji vam poklone poneki bod alj već naredne sezone su vam smrtni neprijatelji jer se eto ne sklone svaki put kad vama treba. I još neki lik spominje da smo pustili slobodi a da smo to dobili igrali bi u LZP a ne opet s vama. I sve to 7 kola jer vam je naumpalo da ostanete a ni sami ne znate šta ćete kad ostanete, i ko god kaže da misli da Čelik nema šanse ustanete svi ko jedan i sve je odmah teorija, mržnja, neprijatelji, ne vole Čelik, pitari ovoi ono bla bla bla. Sad vam ni Sloboda ne treba a do jučer su vam bilo jedini prijatelji u ligi jer vam ne puštaju a i oni se bore za opstanak jer po vašem rezonu oni treba da izgube i ispadnu, Mladost da gine na terenu samo za vas, Neptun da bude u Marsu a vlažnost zraka 74% i sve drugo je zavjera protiv vas.
Aman jarabi ja budala.
Tako je, i sta sad?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 02 apr 2018, 22:37

S čelikom je gotovo, svu imovinu rasprodat i podjelit na premijerligase ravnomjerno
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 apr 2018, 22:38

Addict je napisao/la:E majke mi moje ne vjerujem koliko ovi iz Zenice krive sve oko sebe a posebno Mladost što su OPET u istoj (u stvari puno težoj) situaciji kao lani. Sjete se da bi mogli da se bore za opstanak 7 kola do kraja, do polusezone su bili gori i od Viteza i sad kao bi da ostanu ali da svi odigraju kako njima odgovara, da se pobiju i izginu jer aman ispade nam Čelik. Jeste normalni vi il vas Mittal ubi do te mjere da sad sumnjate u sve moguće teorije zavjere a već nekoliko vas puta ostavlja savez, poneki prijatelji koji vam poklone poneki bod alj već naredne sezone su vam smrtni neprijatelji jer se eto ne sklone svaki put kad vama treba. I još neki lik spominje da smo pustili slobodi a da smo to dobili igrali bi u LZP a ne opet s vama. I sve to 7 kola jer vam je naumpalo da ostanete a ni sami ne znate šta ćete kad ostanete, i ko god kaže da misli da Čelik nema šanse ustanete svi ko jedan i sve je odmah teorija, mržnja, neprijatelji, ne vole Čelik, pitari ovoi ono bla bla bla. Sad vam ni Sloboda ne treba a do jučer su vam bilo jedini prijatelji u ligi jer vam ne puštaju a i oni se bore za opstanak jer po vašem rezonu oni treba da izgube i ispadnu, Mladost da gine na terenu samo za vas, Neptun da bude u Marsu a vlažnost zraka 74% i sve drugo je zavjera protiv vas.
Aman jarabi ja budala.
Volim te Mladost, u subotu cijela Zenica uz vas braco nasa.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 02 apr 2018, 22:38

Ima ovih sto se bore za titulu treba njima prepustit malo temu ba sramota bogami :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.