E majke mi moje ne vjerujem koliko ovi iz Zenice krive sve oko sebe a posebno Mladost što su OPET u istoj (u stvari puno težoj) situaciji kao lani. Sjete se da bi mogli da se bore za opstanak 7 kola do kraja, do polusezone su bili gori i od Viteza i sad kao bi da ostanu ali da svi odigraju kako njima odgovara, da se pobiju i izginu jer aman ispade nam Čelik. Jeste normalni vi il vas Mittal ubi do te mjere da sad sumnjate u sve moguće teorije zavjere a već nekoliko vas puta ostavlja savez, poneki prijatelji koji vam poklone poneki bod alj već naredne sezone su vam smrtni neprijatelji jer se eto ne sklone svaki put kad vama treba. I još neki lik spominje da smo pustili slobodi a da smo to dobili igrali bi u LZP a ne opet s vama. I sve to 7 kola jer vam je naumpalo da ostanete a ni sami ne znate šta ćete kad ostanete, i ko god kaže da misli da Čelik nema šanse ustanete svi ko jedan i sve je odmah teorija, mržnja, neprijatelji, ne vole Čelik, pitari ovoi ono bla bla bla. Sad vam ni Sloboda ne treba a do jučer su vam bilo jedini prijatelji u ligi jer vam ne puštaju a i oni se bore za opstanak jer po vašem rezonu oni treba da izgube i ispadnu, Mladost da gine na terenu samo za vas, Neptun da bude u Marsu a vlažnost zraka 74% i sve drugo je zavjera protiv vas.
Aman jarabi ja budala.