Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
hajd dobro je dok jos niko nije napisao da treba prodati aggera i staviti skrtela u vatru. mene zanima koga bi vi to stavili u prvu postavu kad zelite aggera na klupi ?
ne kazem da nije napravio neke greske al treba nekad biti i realan... mi boljeg izbora od njeg i tourea trenutno nemamo.
ne kazem da nije napravio neke greske al treba nekad biti i realan... mi boljeg izbora od njeg i tourea trenutno nemamo.
You are someone else I am still right here
- Ponos Torina
- Kontakt:
Suarez bi trebao potpisati novi ugovor kroz par dana... 
Ne vjerujem da je neko Aggera htio na klupu,nego jednostavno covjek mora promisliti(mislim na Aggera)prije nego izadje na teren sta ce i kako ce igrati,a ne onako opustena varijanta kao da je na termin dosao,zajebaje se ispadne bruku puta u toku utakmice..Nadam se da ce doci tobe i napokon poceti igrati kako treba jer ovo je ispod njegovog nivoa...

Ne vjerujem da je neko Aggera htio na klupu,nego jednostavno covjek mora promisliti(mislim na Aggera)prije nego izadje na teren sta ce i kako ce igrati,a ne onako opustena varijanta kao da je na termin dosao,zajebaje se ispadne bruku puta u toku utakmice..Nadam se da ce doci tobe i napokon poceti igrati kako treba jer ovo je ispod njegovog nivoa...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
moze on raditi sta hoce kad nema konkurencije...Ponos Torina je napisao/la:Suarez bi trebao potpisati novi ugovor kroz par dana...
Sakha dovesti i nek se probudi malo.fera je napisao/la:moze on raditi sta hoce kad nema konkurencije...Ponos Torina je napisao/la:Suarez bi trebao potpisati novi ugovor kroz par dana...
Wisdom i Kelly mu ne predstavljaju nikakvu prijetnju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Izvor?Ponos Torina je napisao/la:Suarez bi trebao potpisati novi ugovor kroz par dana...![]()
Ja te volim, volim Željo..
alan hansen vjerovatnogio10 je napisao/la:Izvor?Ponos Torina je napisao/la:Suarez bi trebao potpisati novi ugovor kroz par dana...![]()
Kolo Toure Facts @KoloTFacts 14h
I'm the reason Gareth Bale is leaving England.

Arsenal couldn't stop Benteke from scoring, Chelsea couldn't stop Benteke from scoring. Kolo Toure did.
I'm the reason Gareth Bale is leaving England.

Arsenal couldn't stop Benteke from scoring, Chelsea couldn't stop Benteke from scoring. Kolo Toure did.
Ja te volim, volim Željo..
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Sve najbolje o Reini ali ako sam mislio da on siri pozitivnu energiju onda za Tourea mislim da siri 1000 puta jacu,kakav bi show bio da su obadvojca tu.Nevjerovatno koliko je u ovom kratkom periodu svima postao drag.
Kad sam vec pomenuo Reinu nevjerovatno je koliko mi fali.Kad krenem pisati sastav za utakmicu ruka sama krene gore na Re.Valjda mu Rafa i Valera pomognu da vrati staru formu.
Ali eto fudbal je biznis i tu nema emocija,a tako gledano napravili smo sjajan posao.
Sef Brendan u ovom roku 2/5 zasad.
Kad sam vec pomenuo Reinu nevjerovatno je koliko mi fali.Kad krenem pisati sastav za utakmicu ruka sama krene gore na Re.Valjda mu Rafa i Valera pomognu da vrati staru formu.
Ali eto fudbal je biznis i tu nema emocija,a tako gledano napravili smo sjajan posao.
Sef Brendan u ovom roku 2/5 zasad.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Daniel Sturridge
That's what I'm talking about. 3 points baby boy.. Hard work!! Team work make the dream work. #redordead #ynwa

" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 25 avg 2013, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ma nema šanse, Tottenham ce igrati sve bolje i bolje kako vrijeme bude odmicaloHenderson je napisao/la:Ulazi naravno, Njemu je ostalo da odradi još 4 utakmice suspenzije a tekma sa Nottsom je jedna od njih. Suarez se vraća u domaćoj utakmici protiv Sunderlanda.Sage je napisao/la:jel ulazi kup utakmica u Suarezovu zabranu?
Danas se treba nadati pomoći naših nekdšnjih igrača Bellamyija i Ćele za skidanjem barem jednog skalpa. Da hoće Tottenham izgubiti makar 0-1.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Notts County je sljedeci.
Sastav koji bih volio vidjeti mada ga iskreno ne ocekujem:
Jones,Kelly,Skrtel?,Wisdom,Aly,Allen,Rossiter,Alberto,Sterling,Ibe,Borini.
Skrtel? zbog toga sto neznam sta je sa njim.U slucaju odsustva Skrtela-Kelly na stopera,a Flanagan na beka.
BOSS BOYSI!

Dakle,ovo ocekujem da odradimo sa rezervistima i mladima koji su prosle godine dobili opomenu.Sansu ce dobiti igraci koji do sada nisu igrali+mladi.
Ocekujem da ovo rijese rutinski bez podcjenjivanja.
Skrtel? zbog toga sto neznam sta je sa njim.U slucaju odsustva Skrtela-Kelly na stopera,a Flanagan na beka.
BOSS BOYSI!

Dakle,ovo ocekujem da odradimo sa rezervistima i mladima koji su prosle godine dobili opomenu.Sansu ce dobiti igraci koji do sada nisu igrali+mladi.
Zadnja izmjena: RodgersBOSS, dana/u 25 avg 2013, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Istina. A Agger vs Škrtel u to nećemo ulaziti jer se zna šta je Škrtel u stanju uraditifera je napisao/la:danas ga je lucas zasjenioCarlo je napisao/la:Pa ako ćeš realno Agger nas je i mogao koštati 2 boda u prvoj utakmici, a blizu je bilo i danas. Niko ne kaže da se treba poslati na klupu, ali treba početi igrati onako kako umije.nerkolfc je napisao/la:Pa evo spominju Aggerove greske tu . Kako treba dovesti Tobya iz Holandije i staviti Aggera na klupu da se sabere . Mislim svi znamo da je grijesio al' ga sad poslati na klupu je ludost .ispade da agger nije toliko dobar koliko je skrtel los

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
imam par pitanja... sto si toliko napacen ? zasto u svakom postu pokusavas nekog isprovocirati ? i zasto si boldirao ibea,wisdoma i rossitera ? jel znas nesto o tim igracima, odakle su dosli i kada...RodgersBOSS je napisao/la:Notts County je sljedeci.
BOSS BOYSI!![]()
Zadnja izmjena: fera, dana/u 25 avg 2013, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
Zvanicno Willian u Chelseu. Ovih para mi nismo imali 33.500.000 £
Realno za mene ne vrijedi ove pare
Realno za mene ne vrijedi ove pare
Rodgersbibliotekar želio bih ti postaviti pitanje. Naime, šta ti znači ono G ili A u zagradi pored imena nekih igrača?
Gol ili asistencija pretpostavljam 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Oni su boldirani jer su prvi puta za Liverpool prvi put zaigrali pod sadasnjim sefom,a vrlo dobro znam da su u klubu bili i prije njega(Rossiter i Wisdom(?) su domaci,Ibe je dosao iz Wycombea gdje je imao i seniorskih nastupa i golova).Ako neki mogu govoriti Bibliotekarovi ljubimci i sl. ne vidim zasto ja ne bih mogao govoriti BOSS BOYSI.
G-gol A-asistencija.
G-gol A-asistencija.
Ok. Slobodno stavljaj onda Ž ili C, veća je vjerovatnoća.RodgersBOSS je napisao/la:Oni su boldirani jer su prvi puta za Liverpool prvi put zaigrali pod sadasnjim sefom,a vrlo dobro znam da su u klubu bili i prije njega(Rossiter i Wisdom(?) su domaci,Ibe je dosao iz Wycombea gdje je imao i seniorskih nastupa i golova).Ako neki mogu govoriti Bibliotekarovi ljubimci i sl. ne vidim zasto ja ne bih mogao govoriti BOSS BOYSI.
G-gol A-asistencija.
Pusti ti šta dušmani pišu o Rodgersu, ti piši šta želiš.
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Ispravio bih te jer nije veca vjerovatnoca bar prema ovim podacima koje sada imam.2 Ž napsram 2 G i 1 A.Henderson je napisao/la:Ok. Slobodno stavljaj onda Ž ili C, veća je vjerovatnoća.RodgersBOSS je napisao/la:Oni su boldirani jer su prvi puta za Liverpool prvi put zaigrali pod sadasnjim sefom,a vrlo dobro znam da su u klubu bili i prije njega(Rossiter i Wisdom(?) su domaci,Ibe je dosao iz Wycombea gdje je imao i seniorskih nastupa i golova).Ako neki mogu govoriti Bibliotekarovi ljubimci i sl. ne vidim zasto ja ne bih mogao govoriti BOSS BOYSI.
G-gol A-asistencija.
Pusti ti šta dušmani pišu o Rodgersu, ti piši šta želiš.

A to za pisanje se slazem.Nit ja kome mogu branit da pise protiv Rodgersa nit meni ko za njega sve dok se ne vrijedamo,postujemo pravila foruma.Mada i jedni i drugi puno seremo.
Nego pojavljuje se price da u Chelseau ne racunaju na Matu.Ako je tako Henry ne zali bogatsvo,Rodgerse ne zali par od 3 prelazna roka jer je to ponajbolji igrac zadnje dvije godine na svjetu!Ako postoji i najmanja sansa treba je iskoristiti.
Zadnja izmjena: RodgersBOSS, dana/u 25 avg 2013, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.