Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 25 avg 2013, 09:36

hajd dobro je dok jos niko nije napisao da treba prodati aggera i staviti skrtela u vatru. mene zanima koga bi vi to stavili u prvu postavu kad zelite aggera na klupi ?
ne kazem da nije napravio neke greske al treba nekad biti i realan... mi boljeg izbora od njeg i tourea trenutno nemamo.
You are someone else I am still right here

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 avg 2013, 09:36

Suarez bi trebao potpisati novi ugovor kroz par dana... ;)

Ne vjerujem da je neko Aggera htio na klupu,nego jednostavno covjek mora promisliti(mislim na Aggera)prije nego izadje na teren sta ce i kako ce igrati,a ne onako opustena varijanta kao da je na termin dosao,zajebaje se ispadne bruku puta u toku utakmice..Nadam se da ce doci tobe i napokon poceti igrati kako treba jer ovo je ispod njegovog nivoa...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 avg 2013, 10:00

Ponos Torina je napisao/la:Suarez bi trebao potpisati novi ugovor kroz par dana... ;)

Ne vjerujem da je neko Aggera htio na klupu,nego jednostavno covjek mora promisliti(mislim na Aggera)prije nego izadje na teren sta ce i kako ce igrati,a ne onako opustena varijanta kao da je na termin dosao,zajebaje se ispadne bruku puta u toku utakmice..Nadam se da ce doci tobe i napokon poceti igrati kako treba jer ovo je ispod njegovog nivoa...
moze on raditi sta hoce kad nema konkurencije...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 avg 2013, 10:02

fera je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Suarez bi trebao potpisati novi ugovor kroz par dana... ;)

moze on raditi sta hoce kad nema konkurencije...
Sakha dovesti i nek se probudi malo.

Wisdom i Kelly mu ne predstavljaju nikakvu prijetnju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 25 avg 2013, 10:11

Izvor?
Ja te volim, volim Željo..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 avg 2013, 10:14

gio10 je napisao/la:
Izvor?
alan hansen vjerovatno

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 25 avg 2013, 11:55

Kolo Toure Facts ‏@KoloTFacts 14h

I'm the reason Gareth Bale is leaving England.

:mrgreen:

Arsenal couldn't stop Benteke from scoring, Chelsea couldn't stop Benteke from scoring. Kolo Toure did.
Ja te volim, volim Željo..

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 25 avg 2013, 12:04

Sve najbolje o Reini ali ako sam mislio da on siri pozitivnu energiju onda za Tourea mislim da siri 1000 puta jacu,kakav bi show bio da su obadvojca tu.Nevjerovatno koliko je u ovom kratkom periodu svima postao drag.

Kad sam vec pomenuo Reinu nevjerovatno je koliko mi fali.Kad krenem pisati sastav za utakmicu ruka sama krene gore na Re.Valjda mu Rafa i Valera pomognu da vrati staru formu.
Ali eto fudbal je biznis i tu nema emocija,a tako gledano napravili smo sjajan posao.

Sef Brendan u ovom roku 2/5 zasad.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 25 avg 2013, 12:07

Daniel Sturridge

That's what I'm talking about. 3 points baby boy.. Hard work!! Team work make the dream work. ‪#‎redordead‬ ‪#‎ynwa‬
8-)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 avg 2013, 12:33

" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 25 avg 2013, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 25 avg 2013, 12:36

Henderson je napisao/la:
Sage je napisao/la:jel ulazi kup utakmica u Suarezovu zabranu?
Ulazi naravno, Njemu je ostalo da odradi još 4 utakmice suspenzije a tekma sa Nottsom je jedna od njih. Suarez se vraća u domaćoj utakmici protiv Sunderlanda.
Danas se treba nadati pomoći naših nekdšnjih igrača Bellamyija i Ćele za skidanjem barem jednog skalpa. Da hoće Tottenham izgubiti makar 0-1.
Ma nema šanse, Tottenham ce igrati sve bolje i bolje kako vrijeme bude odmicalo :roll:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 25 avg 2013, 12:40

Notts County je sljedeci.

Sastav koji bih volio vidjeti mada ga iskreno ne ocekujem:
Jones,Kelly,Skrtel?,Wisdom,Aly,Allen,Rossiter,Alberto,Sterling,Ibe,Borini.
Skrtel? zbog toga sto neznam sta je sa njim.U slucaju odsustva Skrtela-Kelly na stopera,a Flanagan na beka.

BOSS BOYSI! 8-)

slika

Dakle,ovo ocekujem da odradimo sa rezervistima i mladima koji su prosle godine dobili opomenu.Sansu ce dobiti igraci koji do sada nisu igrali+mladi.
Ocekujem da ovo rijese rutinski bez podcjenjivanja.
Zadnja izmjena: RodgersBOSS, dana/u 25 avg 2013, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 avg 2013, 12:41

fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Pa evo spominju Aggerove greske tu . Kako treba dovesti Tobya iz Holandije i staviti Aggera na klupu da se sabere . Mislim svi znamo da je grijesio al' ga sad poslati na klupu je ludost .
Pa ako ćeš realno Agger nas je i mogao koštati 2 boda u prvoj utakmici, a blizu je bilo i danas. Niko ne kaže da se treba poslati na klupu, ali treba početi igrati onako kako umije.
danas ga je lucas zasjenio :D ispade da agger nije toliko dobar koliko je skrtel los :mrgreen:
Istina. A Agger vs Škrtel u to nećemo ulaziti jer se zna šta je Škrtel u stanju uraditi :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 avg 2013, 12:43

RodgersBOSS je napisao/la:Notts County je sljedeci.

Sastav koji bih volio vidjeti mada ga iskreno ne ocekujem:
Jones,Kelly,Skrtel?,Wisdom,Aly,Allen,Rossiter,Alberto,Sterling,Ibe,Borini.
Skrtel? zbog toga sto neznam sta je sa njim.U slucaju odsustva Skrtela-Kelly na stopera,a Flanagan na beka.

BOSS BOYSI! 8-)

slika

Dakle,ovo ocekujem da odradimo sa rezervistima i mladima koji su prosle godine dobili opomenu.Sansu ce dobiti igraci koji do sada nisu igrali+mladi.
Ocekujem da ovo rijese rutinski bez podcjenjivanja.
imam par pitanja... sto si toliko napacen ? zasto u svakom postu pokusavas nekog isprovocirati ? i zasto si boldirao ibea,wisdoma i rossitera ? jel znas nesto o tim igracima, odakle su dosli i kada...
Zadnja izmjena: fera, dana/u 25 avg 2013, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.

lolja72
Kontakt:

Post Postao/la lolja72 » 25 avg 2013, 12:44

Zvanicno Willian u Chelseu. Ovih para mi nismo imali 33.500.000 £
Realno za mene ne vrijedi ove pare

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 avg 2013, 12:45

Rodgersbibliotekar želio bih ti postaviti pitanje. Naime, šta ti znači ono G ili A u zagradi pored imena nekih igrača?
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 25 avg 2013, 12:49

Gol ili asistencija pretpostavljam :?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 25 avg 2013, 12:50

Oni su boldirani jer su prvi puta za Liverpool prvi put zaigrali pod sadasnjim sefom,a vrlo dobro znam da su u klubu bili i prije njega(Rossiter i Wisdom(?) su domaci,Ibe je dosao iz Wycombea gdje je imao i seniorskih nastupa i golova).Ako neki mogu govoriti Bibliotekarovi ljubimci i sl. ne vidim zasto ja ne bih mogao govoriti BOSS BOYSI.

G-gol A-asistencija.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 avg 2013, 12:55

RodgersBOSS je napisao/la:Oni su boldirani jer su prvi puta za Liverpool prvi put zaigrali pod sadasnjim sefom,a vrlo dobro znam da su u klubu bili i prije njega(Rossiter i Wisdom(?) su domaci,Ibe je dosao iz Wycombea gdje je imao i seniorskih nastupa i golova).Ako neki mogu govoriti Bibliotekarovi ljubimci i sl. ne vidim zasto ja ne bih mogao govoriti BOSS BOYSI.

G-gol A-asistencija.
Ok. Slobodno stavljaj onda Ž ili C, veća je vjerovatnoća.
Pusti ti šta dušmani pišu o Rodgersu, ti piši šta želiš.

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 25 avg 2013, 13:00

Henderson je napisao/la:
RodgersBOSS je napisao/la:Oni su boldirani jer su prvi puta za Liverpool prvi put zaigrali pod sadasnjim sefom,a vrlo dobro znam da su u klubu bili i prije njega(Rossiter i Wisdom(?) su domaci,Ibe je dosao iz Wycombea gdje je imao i seniorskih nastupa i golova).Ako neki mogu govoriti Bibliotekarovi ljubimci i sl. ne vidim zasto ja ne bih mogao govoriti BOSS BOYSI.

G-gol A-asistencija.
Ok. Slobodno stavljaj onda Ž ili C, veća je vjerovatnoća.
Pusti ti šta dušmani pišu o Rodgersu, ti piši šta želiš.
Ispravio bih te jer nije veca vjerovatnoca bar prema ovim podacima koje sada imam.2 Ž napsram 2 G i 1 A. :mrgreen:

A to za pisanje se slazem.Nit ja kome mogu branit da pise protiv Rodgersa nit meni ko za njega sve dok se ne vrijedamo,postujemo pravila foruma.Mada i jedni i drugi puno seremo.

Nego pojavljuje se price da u Chelseau ne racunaju na Matu.Ako je tako Henry ne zali bogatsvo,Rodgerse ne zali par od 3 prelazna roka jer je to ponajbolji igrac zadnje dvije godine na svjetu!Ako postoji i najmanja sansa treba je iskoristiti.
Zadnja izmjena: RodgersBOSS, dana/u 25 avg 2013, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.