Oko za oko, zub za zubanell je napisao/la:Da se ne zaboravi
CAPTAIN LEADER LEGEND

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Oko za oko, zub za zubanell je napisao/la:Da se ne zaboravi
CAPTAIN LEADER LEGEND
Pored toga što je kapiten, lider i legenda kluba, voli pomagati drugima u nevoljiMarley je napisao/la:Oko za oko, zub za zubanell je napisao/la:Da se ne zaboravi
CAPTAIN LEADER LEGEND
E ne vjerujem, ista scena. I kod nas Carrick tek sto se vratio izgleda pokupio neku novu povredu. Sta se desava sa Unitedom i Arsenalom sto se tice povreda. Hafiz je prekucao sve vise, i Fletchera i Hargreavesa zajedno.Gunner4 je napisao/la: Ozil jos 7 sedmica pauzira! Imaju li ovi u klubu obraza!?!?!?
Diaby se ponovo povrijedio na treningu i nema ga 3 mjeseca... Koji je on car mislim da ovo namjerno radi...![]()
Sreca Alexis pojma nema sta ovaj prica, zato mi i mislimo da ima slobodnu rolu.BigBigBang je napisao/la:Sace Wenger da promjeni taktiku u onu sa pocetka sezone, Alexis uz aut liniju i nabacuj loptu gol masini
Gunner4 je napisao/la:Sreca Alexis pojma nema sta ovaj prica, zato mi i mislimo da ima slobodnu rolu.BigBigBang je napisao/la:Sace Wenger da promjeni taktiku u onu sa pocetka sezone, Alexis uz aut liniju i nabacuj loptu gol masini![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ipak će ostaviti 3 džuza za ljetnu pauzubega_afc je napisao/la:Diabi odlucio da postane hafiz po svaku cijenu, ostala mu jos 3 dzuza, pa je odlucio uzet jos jednu pauzu od 3 mjeseca. Sretno hafize.
Rosicky je napisao/la:Napokon se Giroud vratio,sad ćemo bit duplo jači na korneru..imat ćemo čak 2 visoka igrača
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.