FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TheManiacs
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TheManiacs » 21 okt 2009, 21:21

KAd je Beganovic ovaj napisao Post protiv Fk sarajeva,ne kazem da navija za sarajevo,ali..
ne pisi zeljine novosti,ak ces ono pisati

"Gledaoci se smijali"
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 21 okt 2009, 21:25

ovo je sve namjestaljka, mi vama prolaz u kupu vi nama sad u subotu 3 boda :D.. jer zelji je jedini nacin da se docepa evrope kup, i sretno mu...ali ovo je sve smjesno, presmjesno ali eto, imate previse skupu ekipu u odnosu na ostale premijerligase ali ne i toliki kvalitet izgleda, zato je ovo sve ovako, zeljo mora u evropu nekako :D

zivi bili pa vidjeli, u subotu slljedeca utakmica nadam se u 15h kako stoji sada :D

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 21 okt 2009, 21:28

Zeljo velez sledeca utakmica

2:0 Pustite namjestaljke sve..zivi bili pa vidjeli..ako velez dobije,pasa imas od mene kafu :D
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 okt 2009, 21:33

VFCB je napisao/la:ovo je sve namjestaljka, mi vama prolaz u kupu vi nama sad u subotu 3 boda :D.. jer zelji je jedini nacin da se docepa evrope kup, i sretno mu...ali ovo je sve smjesno, presmjesno ali eto, imate previse skupu ekipu u odnosu na ostale premijerligase ali ne i toliki kvalitet izgleda, zato je ovo sve ovako, zeljo mora u evropu nekako :D

zivi bili pa vidjeli, u subotu slljedeca utakmica nadam se u 15h kako stoji sada :D
hahah klasika kad se izgubi...namještaljka je kad se zijani,jelde...a da ste kojim slucajem ocuvali 1-1 do kraja onda bi bilo sve OK i po zaslugama,vi bi prošli dalje i svi sretni :lol: :lol:
Fasovali ste po guzovima,izbaceni ste iz kupa i to je to...tu nema više dalje price,svaka dalja prica je suvišna
Sad opet imate šansu da nas pobjediti u prvenstvu,pa bujrum haveru...isti teren,isti akteri,jedna lopta i 90 minuta igre...dosta više šuplje price.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 21 okt 2009, 21:36

TheManiacs je napisao/la:Zeljo velez sledeca utakmica

2:0 Pustite namjestaljke sve..zivi bili pa vidjeli..ako velez dobije,pasa imas od mene kafu :D
Covjece ti nisi normalan,

Jesi ti bio na utakmici....pa Zeljina zadnja linija ne moze 2 lopte sastaviti, prebacuju iz auta u aut, Culum je dobar za pritke za buranije.....
Reci cu ti da je Velez za 3 klase bolja ekipa.....i jos jedno....na sjeveru se cijelo vrijeme najvise spominjala Osimova majka.

Mali Dafic je bukvalno slomljen, ja zaista ne znam da li si toliko pristrasan, pa precka pa sta.....ne mozete sastaviti nishta.....

Sudiji toplo preporucujem da ne dolazi u Mostar....ono je katastrofa..ja sam sjedio s ljudima koji navijaju za Zelju, pa i oni su se smijali.....

Ipak ja malo vise pamtim od tebe, a i sjecam se jad je Bane Berjan pasao travu i ljubio reklame mu je Tuce provlacio kroz noge.......

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 21 okt 2009, 21:39

drop je napisao/la:
VFCB je napisao/la:ovo je sve namjestaljka, mi vama prolaz u kupu vi nama sad u subotu 3 boda :D.. jer zelji je jedini nacin da se docepa evrope kup, i sretno mu...ali ovo je sve smjesno, presmjesno ali eto, imate previse skupu ekipu u odnosu na ostale premijerligase ali ne i toliki kvalitet izgleda, zato je ovo sve ovako, zeljo mora u evropu nekako :D

hahah klasika kad se izgubi...namještaljka je kad se zijani,jelde...a da ste kojim slucajem ocuvali 1-1 do kraja onda bi bilo sve OK i po zaslugama,vi bi prošli dalje i svi sretni :lol: :lol:
Fasovali ste po guzovima,izbaceni ste iz kupa i to je to...tu nema više dalje price,svaka dalja prica je suvišna
Sad opet imate šansu da nas pobjediti u prvenstvu,pa bujrum haveru...isti teren,isti akteri,jedna lopta i 90 minuta igre...dosta više šuplje price.
Ti si sigurno bio na utakmici......cim ovako socno pises...evo ja ti nudim sljedece, da se nadjemo skupa na tekmi u subotu, ponesi 50 KM, tebi pobjeda Zelje, meni Veleza....pa bujrum haveru.Mogu ti ostaviti i broj mob. nije frka.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 okt 2009, 21:40

Boli,Boli :lol: :lol: ovakav poraz najviše boli...jedite se rođeni,ispali ste levati i vozdra...a sad nastavite sa glupiranjem da ste 3 puta bolja ekipa...zapitajte se vi onda kakvi ste tek vi panjevi kad ste dopustili sebi da vas 3 puta lošija ekipa (po vašem mišljenju,naravno) izbaci iz kupa...imate mahanje iz šehera i bujrum dođite opet u subotu po novu porciju ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 21 okt 2009, 21:43

drop je napisao/la:Boli,Boli :lol: :lol: ovakav poraz najviše boli...jedite se rođeni,ispali ste levati i vozdra...a sad nastavite sa glupiranjem da ste 3 puta bolja ekipa...zapitajte se vi onda kakvi ste tek vi panjevi kad ste dopustili sebi da vas 3 puta lošija ekipa (po vašem mišljenju,naravno) izbaci iz kupa...imate mahanje iz šehera i bujrum dođite opet u subotu po novu porciju ;)
Mali ostavi 50 KM ako ti babuka dadne, pa bujrum.....ako imas muda.....stavi na pobjedu Zelje.....samo u novac dijete.......

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 okt 2009, 21:45

adisg je napisao/la:
drop je napisao/la:Boli,Boli :lol: :lol: ovakav poraz najviše boli...jedite se rođeni,ispali ste levati i vozdra...a sad nastavite sa glupiranjem da ste 3 puta bolja ekipa...zapitajte se vi onda kakvi ste tek vi panjevi kad ste dopustili sebi da vas 3 puta lošija ekipa (po vašem mišljenju,naravno) izbaci iz kupa...imate mahanje iz šehera i bujrum dođite opet u subotu po novu porciju ;)
Mali ostavi 50 KM ako ti babuka dadne, pa bujrum.....ako imas muda.....stavi na pobjedu Zelje.....samo u novac dijete.......
Smiri se,popij jednu tabletu za smirenje..zijanili ste,pa šta...ustvari niste nikad ni pobjedili u Dolini otkako postoja ova liga...i šta je tu sad cudno...i opet cete fasovati po guzovima u subotu...ne trebaju mi tvoje pare,žao mi ti uzeti znam da je dole u Mo kriza,besposlica i sl. ;)

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 21 okt 2009, 21:46

bistrikboy je napisao/la:U prvom nas je sudija fino pogurao,u drugom je sudio na ansu stetu,5 minuta produzetka sasvim opravdano nasi se valjali a i Velezovi podjednako+golman veleza koji je za svako izbijanje potrosio najmanje po 30-40 sekundi 8-)

ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ma nije vas pogurao, vi ste bolja ekipa, a mozda ste vi dali i 3 komada, pa ti nisi vidio, a mozda je trebao i biti koji penal.......a mozda ste trebali dati 5 komada.....

Smijesno sine....smijesno....

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 okt 2009, 21:47

E Yebiga...

Nisam bio na Utakmici, ali da je u pitanju namještaljka, to bi se riješilo prije 95 minute...

:D
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 21 okt 2009, 21:51

drop je napisao/la:
adisg je napisao/la:
Smiri se,popij jednu tabletu za smirenje..zijanili ste,pa šta...ustvari niste nikad ni pobjedili u Dolini otkako postoja ova liga...i šta je tu sad cudno...i opet cete fasovati po guzovima u subotu...ne trebaju mi tvoje pare,žao mi ti uzeti znam da je dole u Mo kriza,besposlica i sl. ;)
Sine,

Pitaj babuku ima li petobanku, ako ima drago bi mi bilo.....da te vidim....evo nudim ti da se vidimo...tebi za napomenu iz Sarajeva sam, a ako tata nema mozda ima mama.....samo dodji na utakmicu, a nemoj pored kompjutera visiti......Moze machicu mali?

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 okt 2009, 21:51

Pa dobro, Velez je za TRI klase bolja ekipa, bio je DUPLO bolji veceras, imali su igru, stvarali sanse, bacali nase igrace ko levate ali eto j.biga nije im se dalo. A nisu mogli ni od sudije!

Uhvatili se onih nekih kvazinavijaca sto dolaze samo kad je neka bitna utakmica i sto j.bu majku igracima i Amaru cim nije 3:0 .. Oni su im zakletva i u njihove komentare se uzdaju .. Ipak su oni ti koji sve znaju ..
Ti ti takvi u koje ste se vi rodjeni koji ste bili na utakmicu uzdali i cije rjeci non stop ko papagaji ponavljate ce u 5 minuta jednom igracu prvo j.bati sve zivo a onda ga dizati u nebesa .. Zaboravili su ti isti, ili nisu bili nikako, kako je bilo posljednjih 4-5 sezona ...

Uzivajte!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 21 okt 2009, 21:54

cestitam igracima na pobjedi

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 okt 2009, 21:54

@adisg

Ne trebaju mi tvoje pare...imam ih zaista dovoljno da kupim i tebe i tvoju familiju komplet...i ne kladim se uopšte,tako da bezveze potenciraš tu pricu...ne kontam zašto :? :roll:

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 21 okt 2009, 21:59

nek smo onu ciganiju naguzili... to me najvise raduje :mrgreen:

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 21 okt 2009, 22:02

Stole iz Bora je napisao/la:Pa dobro, Velez je za TRI klase bolja ekipa, bio je DUPLO bolji veceras, imali su igru, stvarali sanse, bacali nase igrace ko levate ali eto j.biga nije im se dalo. A nisu mogli ni od sudije!

Uhvatili se onih nekih kvazinavijaca sto dolaze samo kad je neka bitna utakmica i sto j.bu majku igracima i Amaru cim nije 3:0 .. Oni su im zakletva i u njihove komentare se uzdaju .. Ipak su oni ti koji sve znaju ..
Ti ti takvi u koje ste se vi rodjeni koji ste bili na utakmicu uzdali i cije rjeci non stop ko papagaji ponavljate ce u 5 minuta jednom igracu prvo j.bati sve zivo a onda ga dizati u nebesa .. Zaboravili su ti isti, ili nisu bili nikako, kako je bilo posljednjih 4-5 sezona ...

Uzivajte!
Stole pozdrav,

Cestitke na pobjedi.
Cijenim tvoje misljenje, prije svega jer te pamtim iz nekog sretnijeg vremena, kada si bio redovan na Omladinskom radiju Sarajevu kod Mladena Sancanina, Nevena Andjelica i Sase Savica, i to vrijeme pamtim po jako dobrom talk show-uu koji su gore navedeni vodili.
Iz Sarajeva sam i navijam za Velez. Veceras sam bio na utakmici i zao mi je sto je Velez izgubio, prije svega zbog nedostatka srece u zadnjim sekundama.
Nemoj mi molim te govoriti o kvaliteti igre Zeljeznicara, jer ono sto sam ja vidio veceras nije onaj Zeljo koji sam ja nekad gledao, a slazem se s tvojom prvom recenicom
Pa dobro, Velez je za TRI klase bolja ekipa, bio je DUPLO bolji veceras, imali su igru, stvarali sanse, bacali nase igrace ko levate ali eto j.biga nije im se dalo. A nisu mogli ni od sudije! .

Sto se tice zadnjih 5 sezona, aferim ali hajmo malo dalje kad smo vam lagano uzeli kup 81, a zabio je 2x trener Obale Bjelokosti, hajmo malo blize...90/ 91 kad su igrali Petranovic - Hadziabdic-Juric-Prskalo-Djurasovic-Barbaric-Kajtaz-Gudelj-Juric-Karabeg -Tuce

Volio bih te fakat upoznati jer si ok navijac, i jos jednom cestitke na pobjedi.

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 21 okt 2009, 22:09

Stole jaro, teleportovao sam se pa sam stigao tako brzo napisati nesto na ovom forumu, nek si ti meni odgovorio, iznio sam svoje misljenje i stojim iza toga, ono je losa ekipa, svi smo ocekivali vise, prosuto je suvise bodova i nisam ovo rekao na osnovu samo ove tekme veceras vec na osnovu dosadasnjeg dijela sezone. Kako je moguce da nas jedna **** modrica naguzi, a njih dere ko stigne? Bice da smo imali los dan.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

ekom
Kontakt:

Post Postao/la ekom » 21 okt 2009, 22:16

Nisi gledao utakmicu pa pricas bezveze da ne kazem gluposti, Velez slovom i brojem dva 2 suta u gol, mi pored dva gola imali precku i najmanje 3-4 dobre prilike(Alaen sam izasao pred golmana).Sudjenje je zaista bilo lose, mislim da je Zeljo vise ostecen ovakvim sudjenjem nego Velez jako gruba igra Velezove zadnje linije koji su prolazili bez kartona onda sudija kompenzirao na drugim stvarima.Ako samo malo borbenije odigramo u subotu kao zadnjih 15 minuta utakmice nabusicemo Veleza kao sto smo i Slobodu,zivi bili pa vidjeli!
Glupost mi je da neko komentarise utakmicu koju nije nni gledao!!!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 21 okt 2009, 22:27

Janez je napisao/la:Mislim da ce sutra da bude 3 boda Zelji,dat ce Velez za Kup ;)

A da ce Zeljo vratiti Veletu u subotu 1 bod odnosno X :D

Zili bili pa vidjeli ;)
Napisano sinoc :D

Sto znaci

U subotu svi X igrajte :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”