ne brini se vratice se LESI,gdje god da ga odvedeteVELEZDOGROBA je napisao/la:UPRAVO PRISTIGLA INFORMACIJA IZ ULCINJA
MITROVIĆ NAPUSTIO KLUPU VELEZA !!!!!
Ko ti je to rekao??VELEZDOGROBA je napisao/la:UPRAVO PRISTIGLA INFORMACIJA IZ ULCINJA
MITROVIĆ NAPUSTIO KLUPU VELEZA !!!!!
Brato trebalo bi bit` selameta. RA se vratio, i zvanicno je prekinut BOJKOT. Trebao bi se izborit opstanakmelanholicar je napisao/la:Veležovci ima li vama spasa do kraja sezone?
Namjerava li se navijačka grupa vratiti i pomoći klubu u borbi za opstanak?
Ima li promjena u igračkom kadru?
Sretno vam u svakom slučaju,ima tu timova koji ako ni po čemu drugom onda po imenu bi trebali ispast,jest da su na tabeli daleko ispred vas poput Olimpica i Travnika,a možda i Rudar......RsehaA je napisao/la:Brato trebalo bi bit` selameta. RA se vratio, i zvanicno je prekinut BOJKOT. Trebao bi se izborit opstanakmelanholicar je napisao/la:Veležovci ima li vama spasa do kraja sezone?
Namjerava li se navijačka grupa vratiti i pomoći klubu u borbi za opstanak?
Ima li promjena u igračkom kadru?
Mocnostampy je napisao/la:
Taman ja konto postaviti.Mont0 je napisao/la:
Hajde Rodjeni, ukljucimo se!
Mozda je uzeo narađenoAdnel je napisao/la:Ma Mitrovic opet otisao sta glumi on Mourinha ccc.
Ja stvarno ne znam koji debil treba biti i stavljati ovu prokletu zastavu od koje nam je VECINI pola familije poginulo?Ovu zastavu begenise 2% bolesnika iz RA koji sebi uzimaju za pravo da predstavljaju sve navijace Veleza!Pod ovom prokletom zastavom IZGORIO JE MOSTAR onaj dobri,fini,pravi STARI MOSTAR!Pod ovom zastavom je napadnut Mostar i napola srusen. Nosaju je oni koji Bosanski jezik i Bosnjak pisu POD NAVODNICIMA.stampy je napisao/la:
Čudi me da isti animozitet nemaš i prema obilježjima u kojima je dvoglavi orao, odnosno šahovnica. Taj dvoglavi orao i šahovnica je neizostavan folklor klubova koji sebe poistovjećuju sa određenim etnosom. I pod ovim obilježjima je rušen i ubijan, ne samo Mostar, nego i cijela Bosna i Hercegovina. Šta više, ta obilježja su im u zvaničnim amblemima.edinko je napisao/la:Ja stvarno ne znam koji debil treba biti i stavljati ovu prokletu zastavu od koje nam je VECINI pola familije poginulo?Ovu zastavu begenise 2% bolesnika iz RA koji sebi uzimaju za pravo da predstavljaju sve navijace Veleza!Pod ovom prokletom zastavom IZGORIO JE MOSTAR onaj dobri,fini,pravi STARI MOSTAR!Pod ovom zastavom je napadnut Mostar i napola srusen. Nosaju je oni koji Bosanski jezik i Bosnjak pisu POD NAVODNICIMA.stampy je napisao/la:
I usput,samo vi nazovi"Velezovci"forsirajte Jugosalvenskocetnicku zastavu(jer je pod TOM zastavom nacinjen GENOCID I ZLOCIN)pa ce nas i dalje karati"Srbijanski strucnjaci" a la MITROVIC.Neka nas hebe u zdrav mozak i kako mu se digne,bolje sa ovakvim mazlumima koji jos nosaju agresorsku zastavu,nismo ni zasluzili!FUJ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.