Da mi samo dragi bog oprosti rijeci izgovorene u proteklih 100 min. Je.bem sudiji citavu porodicu dabogda pogino danas iste sek dok ja ovo pisem mame mu se naje.bem ... A ovaj Chandler koji je ovo smecar cccc koje djubre od covjeka igraca, al sudija bog ti pamet i oci dao ti si zaluto u Bundesligu ... Ne mogu vjerovat koliko je covjek glup i ne spretan u svom poslu ... Eh idemo dalje znaci ne kazem da nas je pokro da nam je on kriv za kiks ostetio je i Nurnberg u dosta situacija ali je covjek sje.bo utakmicu al u pm. isjecko 101 faul ne postojeci je svirao .
Toliko o sudiji, svaka cast Nurnbergu koliko su disciplinovano odigrali skoro pa savrseno sto se tice defanzive odlicno Hecking raskovo Kloppa taktikom ... Jos je Kloppo izmjenjo izprobo sve sto je mogo al dzaba nije bilo lijeka za danasnjeg protivnika ... Ovo je mozda i najveci antifudbal lige koji pruza Nunberg al boze moj ljudi igraju kako mogu i znaju niko nam nije kriv sto mi nemamo par kreatora u igru da driblaju djele lopte itd ... Gundogan bolje da je sjedio na klupi i dr.ko citavu utakmicu, Kehl mora lopte djelit a turska seljacina se krije ... Ovo je utakmica u kojoj jednostavno nista nije bilo kako treba najveci i jedini krivac Klopp ... Lose je postavio igru lose motivisao nadmudren je i to je to nema se sta dalje pricat igrace ipak toliko ne treba krivit nemamo mi neke individualce koji ce uzet loptu i rjesit kad lose ide, jednostavno ova ekipa je dobra kad svi dobro igraju inace nemamo sta trazit ... Nas najjaci igrac i dalje ostaje Klopp sve od njeg ovisi svaki poraz i svaka pobjeda ...
Da neko ne pomisli da sam nedaj mi boze protiv Kloppa ja ga ne bi dao ni za Guardiolu

al danas je zakazo dakle ovo je bila samo jedna kritika ... Utakmicu treba sto prije zaboravit jer je utakmica za zaborav sudija je izj.ebo utakmicu isjeckao sve zivo u njoj , Nunrnberg odugovlacio koliko je mogo u svakom prekidu drzao loptu vise nego sto je trebao, ali opet ponavljam boze moj niko nam nije kriv sto nismo zabili 3 gola pa onda nek zadrzavaju ljudi igraju kako mogu i moraju dobro je da opemene ipak stizu na vrijeme ... Jer ocigledno je bilo da smo takticki lose postavljeni bili motivacija je bila koliko toliko prisutna ali dzaba to sve ... Hummels mozda najgori mec u BvB dresu da je odgrao ...
Moje ocjene za ovaj mec od 1 do 5 .
Wajdi 1
Pisonja 2
Subotic 4
Hummels 1
Schmelle 2+
Kehl 3
Gundogan 2
Kuba 2
Reus 2
Perisic 2
Lewa 2
Dakle kad se ovo pogleda niko nije odigro na svom nivou al bas niko ... Nema veze idemo dalje sezona je duga bit ce svega ... Ali bojim se da bez Gotzea u prvoj postavi nista ne mozemo konkretno i veliko ucinit jer je to jedan i jedini fantazista u ekipi, nedaj boze da nam se povrjedi do sad nam je bilo lako jer smo imali njeg i Kagawu pa kad jednog nema ima drugi al sad bgm molit boga se Mario ne povrjedi ... Dolazi nam Bayer kuci sve osim pobjede razocarenje valjda nam se reprezentativci ne povrjede ...
Nur der BvB Echte Liebe !