hajd navrati onda kad skine, eu2: pass: sarma

Moderator/ica: Padovan
Sto se mene tice, mozete odigrati kad hocete, ali da do sljedece sedmice bude odigrano finale. Igra se samo jedna utakmica u finalu. Znaci sa produzecima i penalimajasko_juve je napisao/la:da samo pitam ove iz saveza-kad mi trebamo odigrati ovo finale kupa???
@damir_delux dobio si opomenu, jer si izašao prije kraja utakmice u kupu (Villareal (jasko_juve) - Dinamo Kiev (damir_delux), znači slijedeći put , ako ti se to desi slijedi kazna!5.1 Ako se desi prekid utakmice ( pukne server, jednom takmičaru pukne net, nestane struje...) Igra se nova utakmica od trenutka kada je igra prekinuta. Takmičari se ponovo sastaju, kreće utakmica, takmičari čekaju da sat dođe do trenutka kada je igra prekinuta i tek tada kreću sa igrom. Rezultat koji je ostvaren prije prekida uvijek ostaje, bez obzira na razlog prekida utakmice. ( Ako se vise puta desi da isti igrač prekida utakmice, savez ima pravo kazniti igrača), a kazne su:
-Izbacivanje iz lige
-Oduzimanje bodova
mozda bi mogli ligaskurobovi88 je napisao/la:Hoćel neko jednu ???
RQ7 Ruulllzzz'
Hajde jednu friendly tamo nek se piše 0:3 za tebedziza_23 je napisao/la:mozda bi mogli ligaskurobovi88 je napisao/la:Hoćel neko jednu ???
RQ7 Ruulllzzz'
haj hocu ja,ako neces igrati ligu s dzizomrobovi88 je napisao/la:Hoćel neko jednu ???
RQ7 Ruulllzzz'
Pa nema brate logike, a znaš sam ako propustiš tri utakmice u 6 kola, više nisi u ligi. Pa sad odluči, ako nećeš igrati da ubacimo nekog drugog ima par igrača čeka?robovi88 je napisao/la:Hajde jednu friendly tamo nek se piše 0:3 za tebedziza_23 je napisao/la:mozda bi mogli ligaskurobovi88 je napisao/la:Hoćel neko jednu ???
RQ7 Ruulllzzz'![]()
Ne igra mi se ligra, hocu da budem fer pa da do kraja ostanem al eto ne igra mi se
UbaciPa nema brate logike, a znaš sam ako propustiš tri utakmice u 6 kola, više nisi u ligi. Pa sad odluči, ako nećeš igrati da ubacimo nekog drugog ima par igrača čeka?
Dobrorobovi88 je napisao/la:UbaciPa nema brate logike, a znaš sam ako propustiš tri utakmice u 6 kola, više nisi u ligi. Pa sad odluči, ako nećeš igrati da ubacimo nekog drugog ima par igrača čeka?
hoce li neko drugi-Barcelona- je napisao/la:haj hocu ja,ako neces igrati ligu s dzizomrobovi88 je napisao/la:Hoćel neko jednu ???
RQ7 Ruulllzzz'
hocu ja, ako si jos tu..dziza_23 je napisao/la:ajde barcelona udji u eu2, cekam te
ili ajde bilo ko drugi za friendly eu2 dziza_23
Mozel kako poluvremenu da odigramo tekmu ?ako ne onda cemo poslje tekme.Anderson8 je napisao/la:Villa moze li nakon Lige PRvaka veceras da bacimo?
ne mog na poluvremenu nikako, imam drustvo... jedino poslije tekme...DAVID VILLA 7' je napisao/la:Mozel kako poluvremenu da odigramo tekmu ?ako ne onda cemo poslje tekme.Anderson8 je napisao/la:Villa moze li nakon Lige PRvaka veceras da bacimo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.