AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AS Roma
danas će se odlučiti kad se ponovo igra, najvjerovatnije polovinom marta.
Ne može se ranije jer lazie igra četvrkom EL, a dan prije nije moguće jer se mora ostaviti teren za trening protivnika treće ekipe iz milana.
Ne može se ranije jer lazie igra četvrkom EL, a dan prije nije moguće jer se mora ostaviti teren za trening protivnika treće ekipe iz milana.
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO
-
12. mart ili http://www.football-italia.net/44738/ro ... -set-april" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrav drugovi 
Utakmica se najvjerovatnije igra u aprilu,ugl lp smo skoro osigurali što je najbitnije

Utakmica se najvjerovatnije igra u aprilu,ugl lp smo skoro osigurali što je najbitnije

embrace the chaos
-
dje si denno lafe stari, esi mi dobar
ciljali smo 3. dobili smo 2. mjesto i mislim da nema sanse da ga ispustimo do kraja sezone. doduse, u fudbalu je sve moguce ali s ovom igrom i garcijom na klupi mislim da je direktan plasman u LP neminovnost. bonus je i cinjenica da se kao borimo za scudetto sa juventusom i sto smo jedina ekipa u italiji koja im moze parirati. onih 3:0 je definitivno bio zasluzen poraz ali i los dan i definitivno skola garciji koji je vec u kupu pokazao da je naucio iz gresaka. ono sto me brine je ovo nevrijeme u italiji i mogucnost odgadjanja utakmice protiv napolija. to je vec 10 dana bez takmicarske utakmice

ciljali smo 3. dobili smo 2. mjesto i mislim da nema sanse da ga ispustimo do kraja sezone. doduse, u fudbalu je sve moguce ali s ovom igrom i garcijom na klupi mislim da je direktan plasman u LP neminovnost. bonus je i cinjenica da se kao borimo za scudetto sa juventusom i sto smo jedina ekipa u italiji koja im moze parirati. onih 3:0 je definitivno bio zasluzen poraz ali i los dan i definitivno skola garciji koji je vec u kupu pokazao da je naucio iz gresaka. ono sto me brine je ovo nevrijeme u italiji i mogucnost odgadjanja utakmice protiv napolija. to je vec 10 dana bez takmicarske utakmice

Najveća glupost je da će se meč nastaviti od osme minute.
A sve što se dešavalo na terenu, nije imalo veze s igrom dva tima. 

- 10DelPiero
- Kontakt:
Kako je moguce da se nastavlja od 8 min. pa zar nije pravilima regulisano da mora proci odredeni % tekme da bi se nastavilo odatle recimo iza 20 minute ukoliko je prije prekinuto utakmica se igra iz pocetka 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne znam, uglavnom sam pročit'o da se nastavlja od 8 min. čista glupost!10DelPiero je napisao/la:Kako je moguce da se nastavlja od 8 min. pa zar nije pravilima regulisano da mora proci odredeni % tekme da bi se nastavilo odatle recimo iza 20 minute ukoliko je prije prekinuto utakmica se igra iz pocetka
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nastavlja se gdje je prekinuto. To je novije pravilo, mada mu ima već nekoliko godina.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
utakmica se nastavlja tamo gdje je prekinuta sa istim sastavima koji su poceli u nedjelju, sto je odlicna stvar za nas jer u suprotnom bi se suspenzija koju ninja ima prenijela na derbi a to nam nikako ne pase. inace, veceras ocekujem super tesku tekmu protiv napolija jer rafa je premazan igrac kada su dvomecevi u pitanju. kljucna stvar je ne primiti gol, pa makar zavrsilo 0:0. zelim da uzmemo tu srebrenu zvjezdicu, pa makar kupa ne osvojili u narednih 10 godina.
Ja ću poluditi do večeras, krize me deru, otkad Romu gledo' nisam.
Gledao sam Napoli zadnjih par kola i stvarno su u lošoj formi. Nisu nikoga nadigrali već zadnjih nekoliko utak., čak i protiv mrtvog Lazia koji je igrao bez nekoliko standardnih igrača, sretno su prošli u jednoj totalno nezanimljivoj utak. Ali Napoli ima kvalitet i dobre pojedince koji mogu riješiti utak. u svakom momentu. Nadajmo se da neće proraditi protiv nas, i da ćemo iskoristiti to što nismo igrali utak. prije 3 dana, za razliku od njih koji su imali teško gostovanje u Bergamu. Mada je Benitez neke od ključnih igrača u tom meču ostavio na klupi (Higuain,Hamšik...).
Bio bih zadovoljan bilo kojom pobjedom, najslađa bi bila 1-0, a inače sam sanjao da smo dobili 2-1 i promašili penal
Gledao sam Napoli zadnjih par kola i stvarno su u lošoj formi. Nisu nikoga nadigrali već zadnjih nekoliko utak., čak i protiv mrtvog Lazia koji je igrao bez nekoliko standardnih igrača, sretno su prošli u jednoj totalno nezanimljivoj utak. Ali Napoli ima kvalitet i dobre pojedince koji mogu riješiti utak. u svakom momentu. Nadajmo se da neće proraditi protiv nas, i da ćemo iskoristiti to što nismo igrali utak. prije 3 dana, za razliku od njih koji su imali teško gostovanje u Bergamu. Mada je Benitez neke od ključnih igrača u tom meču ostavio na klupi (Higuain,Hamšik...).
Bio bih zadovoljan bilo kojom pobjedom, najslađa bi bila 1-0, a inače sam sanjao da smo dobili 2-1 i promašili penal

- L'Avvocato
- Kontakt:
Hahahaha kraljAlen1987 je napisao/la:Ja ću poluditi do večeras, krize me deru, otkad Romu gledo' nisam.

Razumijemo se, i meni tako bude kad nema Juventusa. Džaba žena, posao, društvo, filmovi ... ništa, nula bodova.

★★★
Ako ponovimo igru i zalaganje kao protiv huvea ovog napolija cemo pregaziti kao plitak potok
nema potpisa
Opet kiša u Rimu, neće valjdai ovo biti odgodjeno :@
Šta reći? U prvom Napoli napado', Roma golove zabijala, u drugom obrnuto, u trenucima kada je Roma imala šanse (npr. 3x Ljajić, jednom Reina izvadio, 2x tik pored gola) Napoli zabi gol. Dali smo 3 prelijepa gola, ne zna se koji je ljepši, mada onaj prvi Gervinhov je možda i slučajno. A naravno primamo gol onakav kakav samo mi možemo primiti. Benatia blokira centaršut i onda se lopta zafelšira od ruke De Santisa u mrežu, ne znam kome pripisati autogol Morganu ili Mehdiju. Reakcija De Sanctisa ala Goicochea 
Bit će teško u revanšu, Rominu šansu vidim u tome što će Napoli morati napadati, a Roma je strašna iz kontri ove sezone. I možda opet u jednoj utak. sa dosta golova mi prođemo s golom više u 180min.
Stvarno sam gledao Napoli zadnjih nekoliko utak. i bili su užasni, ovo večeras baš ko da je neka druga ekipa istrčala. Znao sam da će protiv nas proraditi
Al eto sve u svemu zadovoljan sam, dobiti 2 utak. ove sezone Napolija nije mala stvar. Bit ćemo u revanšu dosta oslabljeni jer je Rađa ja mislim dobio drugi žuti karton ni zašta 

Bit će teško u revanšu, Rominu šansu vidim u tome što će Napoli morati napadati, a Roma je strašna iz kontri ove sezone. I možda opet u jednoj utak. sa dosta golova mi prođemo s golom više u 180min.
Stvarno sam gledao Napoli zadnjih nekoliko utak. i bili su užasni, ovo večeras baš ko da je neka druga ekipa istrčala. Znao sam da će protiv nas proraditi

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
realno smo zaslužili pobjedu od dva gola razlike, al kakve mi golove primamo i kada je tragikomedija. adem glumio maradonu i nervira me užasno to
svaka cast napoliju na otvorenom fudbalu od prve minute, a ne antipropaganda fudbala kao protivnik u ranijoj fazi kupa

svaka cast napoliju na otvorenom fudbalu od prve minute, a ne antipropaganda fudbala kao protivnik u ranijoj fazi kupa

nema potpisa
-
onaj prvi gol
kakav pas tottija
strootman
znao sam da ce nekada procepiti i taj njegov dalekometni sut jer frajer ima nenormalno mocnu ljevicu. treci gol, koja brzina, koja zavrsnica - ljepota 
napolijev prvi gol je nesto sto se samo romi moze desiti. prvo castan glupan ne izlazi na vrijeme jer ostatak odbrane je pravio ofsajd zamku. onda benatia vrhom kopacke skrece loptu, a de sanctis jadnik zaboravio kako je to odbraniti sut jer ne pamti kad mu je neko zadnji put opucao po golu i desilo se sta se desilo. negdje u rumuniji, goicoechea sjedi uz los stream i zadovoljno trlja ruke. drugi gol je mini majstorija martensa, svaka mu cast kao i cijeloj ekipi napolija. steta sto ovo nije bilo finale.
sve u svemu, dobra tekma za neutralne, losa za nas fanove rome. nezgodan rezultat, ne svidja mi se nikako ali opet - pobjeda je pobjeda i to je najbitnije.

napolijev prvi gol je nesto sto se samo romi moze desiti. prvo castan glupan ne izlazi na vrijeme jer ostatak odbrane je pravio ofsajd zamku. onda benatia vrhom kopacke skrece loptu, a de sanctis jadnik zaboravio kako je to odbraniti sut jer ne pamti kad mu je neko zadnji put opucao po golu i desilo se sta se desilo. negdje u rumuniji, goicoechea sjedi uz los stream i zadovoljno trlja ruke. drugi gol je mini majstorija martensa, svaka mu cast kao i cijeloj ekipi napolija. steta sto ovo nije bilo finale.
sve u svemu, dobra tekma za neutralne, losa za nas fanove rome. nezgodan rezultat, ne svidja mi se nikako ali opet - pobjeda je pobjeda i to je najbitnije.
protiv atalante lopta mu odskoci ispred i primi gol, slicno i protiv verone, sada ovoEvil Genius II je napisao/la:onaj prvi golkakav pas tottija
strootman
znao sam da ce nekada procepiti i taj njegov dalekometni sut jer frajer ima nenormalno mocnu ljevicu. treci gol, koja brzina, koja zavrsnica - ljepota

pjanic

nema potpisa
Ma dobro je i ovo, opet je kakva takva prednost.
Žervo bogotac.

Admir_Sa je napisao/la:protiv atalante lopta mu odskoci ispred i primi gol, slicno i protiv verone, sada ovoEvil Genius II je napisao/la:onaj prvi golkakav pas tottija
strootman
sve u svemu, dobra tekma za neutralne, losa za nas fanove rome. nezgodan rezultat, ne svidja mi se nikako ali opet - pobjeda je pobjeda i to je najbitnije.toliko pehova nema neko ko na mrvama spava, al ajd navikao sam
pjanicmislim da je ušao u igru i tek onda osjetio da ne može šutati, tj forsirati koljeno i samo rutinski odradio do kraja tekmu. totalno konfuzna situacija, valjda garcija objasni šta je tačno bilo i nadat se da ce biti spreman za derbi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.