FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

dscile
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la dscile » 20 mar 2016, 11:44

Meni je zao sto on nije izveo onaj drugi penal, pa da tako pojaca svoj broj golova..

A inace ja koliko sam nasao na netu, on nije pozvan u reprezentaciju. Od napadaca samo Ronaldo i neki iz Lila sto na 20 utakmica ima 1 gol. Al zato je u veznom redu 10 igraca od kojih sestorica zajedno imaju 20 utakmica ove godine. Ne mogu da vjerujem da nije dobio poziv, iako je cinjenica da igra samo u ovoj nasoj ligi koja nema nikakvu reputaciju u Evropi.. Ne znam samo sta ce biti sa Ibanjeza, hoce li on debitovati za Hrvate..

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 mar 2016, 12:04

dscile je napisao/la:Ne znam samo sta ce biti sa Ibanjeza, hoce li on debitovati za Hrvate..
Nece. To je samo njegova zelja, ali u Hrvatskoj o njemu uopce ne razmisljaju. Evo Hrvatska sad ima dvije prijateljske utakmice i nije pozvan ni jedan lijevi bocni. Pivaric je prije ozljede igrao u zivotnoj formi i svi su ga vidjeli kao sigurnog putnika na Euro, ali to je sad upitno s obzirom da vec jako dugo vuce ozljedu i tko zna kada ce se oporaviti. Druge opcije su Pranjic i Strinic i mislim da ce oni dobiti mjesto u reprezentaciji prije nego Ibanez. Da se htjelo zvati Lucha pozvalo bi ga se za ove sad utakmice da se malo uklopi s ekipom.

No, tko zna sto moze biti do Eura, Ibanez igra vrhunski i ako Hrvatskoj zaskripi mozda ipak okrenu pricu, mada sumnjam u to.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 mar 2016, 12:23

Signore je napisao/la: No, tko zna sto moze biti do Eura, Ibanez igra vrhunski i ako Hrvatskoj zaskripi mozda ipak okrenu pricu, mada sumnjam u to.
Moram priznati da sam bio malo skeptican kada je trebao da predje kod nas, ne zato sto je los igrac, nego zbog odugovlacenja s pregovorima, visoke plate itd...ali sada ne zalim i da su mu dali i 500 000 godisnje, jer je momak vrhunski bek za nase prilike (fudbal u regiji).
Ima neke liderske karakteristike, onaj mocni juznjacki temperament i naboj koji pokrene citavu ekipu! :)Dosta je sazrio od onog perioda u Dinamu i definitivno je nas najbolji bek u poslednjih 10-ak god... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 mar 2016, 12:33

Gledao sam Zvezdu par puta ove sezone i stvarno igra vrhunski, onako kako je igrao u Dinamu jedno vrijeme. Nakon tog perioda je pao. Ne znam ni sam zasto, mozda se jednostavno zasitio, izgubio volju i forma je pala. Ja ne bih imao nista protiv da on igra za Hrvatsku ako Pivaric, Strinic ili Pranjic ne budu u nekoj ludoj formi.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 mar 2016, 12:35

Ja sam generalno protiv stranaca u nacionalnim selekcijama, ali ako se gledaju samo igracki kvaliteti, momak bi imao mjesta i u Hrvatskoj i u Srbiji!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 mar 2016, 12:39

Pa nisu ni meni mili stranci, ali kad se to vec davno prevazislo i kad nema drugog rjesenja zasto ne? Ne bih ga volio gledali kako mrljavi s loptom, sjedi na klupi i ulazi zadnjih deset minuta. Prihvatio bih ga kada bi igrao u prvih 11 i bio medju najboljim igracima.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 20 mar 2016, 15:01

Opet, jeste da se radi o nasoj ligi.. ali tesko da postoji produktivniji bek u Evropi sto se samih brojeva tice. 10 golova i 9 asistencija nemaju ni mnogi veznjaci ili napadaci, a ne bekovi. :)
Ocigledno da Hrvati nece naturalizovati novog stranca ako se ne radi o nekoj vecoj klasi kao sto je bio Eduardo..

Mada, meni je veca misterija kako je selektor Portugala preskocio Vieiru a pozvao tonu anonimusa.. To je lose i zbog njega i zbog nas.. jer on imao dvogodisnji ugovor i tesko da cemo ga zadrzati ovo ljeto. Jedino ako ostane do kraja kvalifikacija, a mi ubodemo LS i dignemo mu platu. Al opet vjerujem da ce i tada imati finansijski bolje ponude.. Suma sumarum, momak je zasluzio i da bude na spisku Portugalaca i da napravi dobru karijeru i posle nas.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 mar 2016, 16:49

slika

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 mar 2016, 17:26

Na treninzima Crvene zvezde od sutra će biti novo lice. Naime, prema informacijama „Novosti“ fudbaler omladinskog pogona Red Bul Salcburga, naše gore list, Stano Lazović, doći će na jednonedeljnu probu tokom koje će imati priliku da uveri šefa Božovića i stručni štab u svoje kvalitete i potencijale. Reč je o 18-godišnjem igraču koji igra u napadu, a od utorka će biti na treninzima našeg kluba.
Ko je sad ovaj?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 mar 2016, 18:34

Nemam pojma, i ja danas procita da kao dolazi na probu...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 mar 2016, 22:27

o dotičnom nema nikakvih klipova ni na yt :?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 22 mar 2016, 17:04

Setnja kroz Pazar.. Vieira nastavio niz. Zabrinjavajuce je koliko su nam sansi napravili Pazarci.. imali su 3-4 odlicne sanse. Sve ostalo na nivou.

Sledeca Vosa u NS, nakon reprezentativne pauze.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 mar 2016, 17:07

dscile je napisao/la: Zabrinjavajuce je koliko su nam sansi napravili Pazarci.. imali su 3-4 odlicne sanse.
Nista novo, odbrana nam je kikserska i neozbiljna za evropu!

Rutinski odradjeno s pola gasa, u proslosti jedno od tezih gostovanja u ligi... ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 mar 2016, 18:53

[youtube][/youtube]

Novi Pazar-Crvena Zvezda moze da se igra i u 9 ujutru opet ce biti pun stadion tj. bice publike koliko se karata pusti u prodaju zbog bezbednosti.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 mar 2016, 19:17

4. maja igramo prijateljsku sa Olympiakosom na Rajku :thumbup:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 mar 2016, 19:36

marconato je napisao/la:4. maja igramo prijateljsku sa Olympiakosom na Rajku :thumbup:
3-0 za nas. :)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 mar 2016, 22:49

Tribalian je napisao/la:
marconato je napisao/la:4. maja igramo prijateljsku sa Olympiakosom na Rajku :thumbup:
3-0 za nas. :)

ko god da pobijedi, mi smo pobijedili. :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 mar 2016, 22:53

alan_kardec je napisao/la: ko god da pobijedi, mi smo pobijedili. :D
Neka pobijede crveno-beli :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 mar 2016, 22:01

U17 reprezentacija dobila Irce 2-0 u kvalifikacijama za EP. Drugi gol postigao Joveljić ;)

Hugo proglasen za najboljeg igraca lige za tekuci mjesec.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 mar 2016, 20:51

U17 dobila Poljsku 2-1 i tako izborila plasman na EP! Strijelac prvog gola Stefan Ilić. U prvoj postavi igrao i Joveljić...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.