FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sutra ce abd biti lijep dan, skupstina kluba u 11 sati!
Za bolje i jace Sarajevo!!
Za bolje i jace Sarajevo!!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Izvini ali ovo je strasno preseravanje. Ja ne kazem da ce doci ali ukoliko Velikonja dodje bice najjace pojacanje ikada u ovoj smijesnoj ligi. Po meni jaci igrac od recimo gore spomenutog Stevanovica i rodio se mis? Do juce nam igraci nisu imali za virsli a sad je "rodio se mis" ako nedodju sve igraci iz liga petice. Svi pomenuti igraci koji dolaze ce ako nista napraviti paklenu konkurenciju u timu koji je i ovako kvalitetom jedan od najjacih u pl.budzak je napisao/la:znaci sirijac OUT-Barić IN, Stevanovic OUT-Puric IN,Komazec OUT-Velikonja IN..tresla se gora rodio se mis!
koga smo jos spominjali..ah da onaj iz Chelsea Delac..ima li od njega ista ili ce i za njega doci alternativa? Ogi sad kad ga nece Zvezda ima li sanse da ga mi kako dovedemo,bolji je od ovih sto sada imamo garant.
Nekima jednostavno nije jasan kvalitet nasih terena i lige.
P.S. pred Evropu naredne godine bice ponudjena posudba nekoliko igraca Cardifa. BTW. Ako prihvate, za sve posudjene igrace troskove ce snositi babo Tan

P.P.S. Nikola se dobro zajebao to ce mu tek za 6 mjeseci biti jasno.
Oliveru knezoviću će se za ubistvo Vedrana puljića suditi u Hrvatskoj!
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
NEPRAVDA ,nije ubijen u Hr ,nego u Bosni i Hercegovini ...gamadKaunas je napisao/la:Oliveru knezoviću će se za ubistvo Vedrana puljića suditi u Hrvatskoj!

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
znam brate..iskreno jos ne vjerujem za ovog Slovenca,nekako mi nepojmljivo da stvarno neko nama posalje igraca na pozajmicu da valja.(iako pisu o tome navelko). Zeljo je dobio onog Hodzica, al on prvi tim Liverpula vidio samo na posteru.EXIT je napisao/la:Izvini ali ovo je strasno preseravanje. Ja ne kazem da ce doci ali ukoliko Velikonja dodje bice najjace pojacanje ikada u ovoj smijesnoj ligi. Po meni jaci igrac od recimo gore spomenutog Stevanovica i rodio se mis? Do juce nam igraci nisu imali za virsli a sad je "rodio se mis" ako nedodju sve igraci iz liga petice. Svi pomenuti igraci koji dolaze ce ako nista napraviti paklenu konkurenciju u timu koji je i ovako kvalitetom jedan od najjacih u pl.budzak je napisao/la:znaci sirijac OUT-Barić IN, Stevanovic OUT-Puric IN,Komazec OUT-Velikonja IN..tresla se gora rodio se mis!
koga smo jos spominjali..ah da onaj iz Chelsea Delac..ima li od njega ista ili ce i za njega doci alternativa? Ogi sad kad ga nece Zvezda ima li sanse da ga mi kako dovedemo,bolji je od ovih sto sada imamo garant.
Nekima jednostavno nije jasan kvalitet nasih terena i lige.
P.S. pred Evropu naredne godine bice ponudjena posudba nekoliko igraca Cardifa. BTW. Ako prihvate, za sve posudjene igrace troskove ce snositi babo Tan
P.P.S. Nikola se dobro zajebao to ce mu tek za 6 mjeseci biti jasno.

Apsulutno se slazem..uva UPRAVA je napravila odlican posao!!!! RESPECT..bez obzira kako od sutra klub izgledao i ko bio na celu kluba. Dino veliko ti HVALA ZA SVE!!!!
Jest kad bi se gledalo po novinama i zutoj stampi,Vojvodina da je htjela vratila bi Stevanovica,svakako da bi imala prednost u odnosu na druge klubove jer je odatle i otisao,ali njihova politika nije da igraju pozajmljeni igraci jer ne zele instant rezultate nego da prodaju igrace vani.Do jucer nismo imali za plate igracima,danas pregovaramo sa Seviljom,Chelsijem,Cardiffom,utrkujemo se za igrace, sa Vojvodinom.itd.itd.O akademiji i drugim pomacima bitnih za klub da ne govorim.![]()
A i ovo sa Celzijem i Delacom je tako naduvano kao da je u pitanj Petar Ceh,pa taj Delac nije vidio Londona godinama,zadnji klub mu je Vojvodina a rekao sam zasto nisu produzili jer se zele okrenuti svojoj skoli i da ubiru plodove svoje akademije jer vidim da se ovde dosta pise o tome...
Zato smatram da bi i Sarajevo trebao da se okrene mladjim igracima da se potpisuje na par godina a da se ostave Celzija,Caridfa i slicnog.....
Karic i Bilbija ce da budu ubitacan tandem . Strah me i pomisliti na ovo . Valjda se Velikonja smiluje
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Ma i ako ne dodje Velikonja trebamo igrati s jednim špicem , msm da meni nije bitno koliko imamo špiceva nego koliko igrača imamo u završnici
Zar nije Karić dobio nogu ?

NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Da hoce i ovog Purica vise skinuti sa k.urca i dovesti,cisto da ga se ne priziva svaku hebenu pauzu
Dobar je on za ove lige ima damara u njemu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sutra.miky_hz je napisao/la:Da hoce i ovog Purica vise skinuti sa k.urca i dovesti,cisto da ga se ne priziva svaku hebenu pauzuDobar je on za ove lige ima damara u njemu

Naravno ako bi potpisao Velikonja i na pozajmicu došao Velikonja , ne znam da li vam se svidja ovo za Dupovca

NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Jeste da si dvaput stavio Todora koji je po meni visak jer je sebican igrac ovo ostalo nije lose samo moze velikonja i krilo igrati.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 17 jan 2014, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
emir18 je napisao/la:Jeste da si dvaput stavio Todora koji je po meni visak jer sebican igrac ovo ostalo nije lose samo moze velikonja i krilo igrati.

NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Ovo bi teško prošlo i na menageru. Formacija sa liberom je zadnji put iskorištena prije rata. Isto tako sa ovom pozicijom bi trebao i morao otpustiti 4-5 igrača, jer ako će ti Dupovac tu igrati zašto će ti tu u ekipi Radovac, Cimirot, Hame, Bisanovic, Jevtic.... Ovo bi moglo u nekim segmentima igre kada ganjamo gol više, s'tim da nam na ovoj centralnoj poziciji treba stari Hame. Nemamo igrača za ove pozicije, bar ne još. Ne možeš pustiti sredinu terena omladincima koji nemaju iskustvo, jer sa ovom formacijom to je najzahtjevnija pozicija.Coach22 je napisao/la:
Naravno ako bi potpisao Velikonja i na pozajmicu došao Velikonja , ne znam da li vam se svidja ovo za Dupovca
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
itkekao sebican, oprostio bi mu da zna, ali frajer dozivi bljesak svakih 5 tekmi, izmedju toga ga nema nigdjeemir18 je napisao/la:Jeste da si dvaput stavio Todora koji je po meni visak jer je sebican igrac ovo ostalo nije lose samo moze velikonja i krilo igrati.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
.........................bandovic......................
baric..........tatko..............trivunovic........puzigaca
........................cimirot..................................
puric...................stojcev..................todorovic
...............velikonja.........bilbija...................
klupa:plakalo, dupovac, tadejevic, kovacevic,jevtic,vusljanin,osmanagic,radovac,travancic,bisanovic
otkaz karicu
sasvim solidan tim, ili ako ne dodje velikonja pokusat dovest admira aganovica
klupa:plakalo, dupovac, tadejevic, kovacevic,jevtic,vusljanin,osmanagic,radovac,travancic,bisanovic
otkaz karicu
Baric ce kod nas igrati stopera a Sirijac ce igrati desnog beka,ostalo si napisao kako bi i trebalo biti ako uopste bude nesto od velikonje.mujo205 je napisao/la:.........................bandovic......................
otkaz karicu
Moze Baric igrati i desno i lijevo koliko znam. A inace bi ja volio vidjeti da se Travancic ustali u startnih 11, zna napraviti visak i neugodan je igrac. Valjda ce se uozbiljiti malo...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Coach22 je napisao/la:

Jesi ti ikad gled'o FKS ove sezone,cuj Dupovac zadnji vezni.

1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.