Orlando Magic - San Antonio Spurs 200Semcabih je napisao/la:
Atlanta Hawks - Dallas Mavericks 175
Detroit Pistons - Los Angeles Lakers Detroit Pistons(102)
Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors 225
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Orlando Magic - San Antonio Spurs 200Semcabih je napisao/la:
Hvala doktore.Izvukao si mi noć.Believe je napisao/la:Eto singlirao sam,kvota 3.25bevanda4 je napisao/la:ako ima budnih.. u 6 je moćan par u igri:
Japan 1.
Tosu - Urawa / 1 + over 2,5 @5,10
Znači, pobjeda domaćina i više od 2 gola na utakmici. Svaku do sad su išli cik-cak (tj. svaki put je domaćin pobijedio i sad je red na Tosu-a da ispoštuju h2h). Pada kvota na goste, ali samo zato što su drugi na tablici i ganjaju prve. Zadnje 3 utakmice imaju 2 poraza i 1 remi, dok Tosu šiša sve te ima čak 9 pobjeda u zadnjih 11 utakmica odigranih kod kuće. A over 2,5 gola tipujem jer do sad nijednu nisu išli ispod te granice od 4 međusobne utakmice. Čak je prosjek 4-5 golova. Nisam htio postavljati u temu za sisteme, jer se po meni ovo jednostavno mora uzeti za singl na 2-3 €
Tri tiketa NBA-tri promašaja na jednom paru.Believe je napisao/la:Duncan under 13.5 (redovno ide under)
Detroit under 103.5 (prevelika granica)
Wall under 22.5 (protivnik Pacersi)
Miami dobija 6+ razlike (Toronto im je redovna mušterija)
11,40
samo da se zahvalim doktoru dva NBA tiketa sam prosao od 3 i u plusu 28 eurafixator je napisao/la:evo jedan zornjak:
Nogomet, Australska liga
07:30 Brisbane Roar-Perth Glory 1@1,45
Igrat će rano ujutro dok će mnogi još da spavaju kod nas,a Brisbane će u potvrdu vodećeg mjesta na tabeli.Brisbane je do sada imao učinak sto posto na domaćem terenu sa zadivljujućom gol razlikom 10:1 dok Perth baš i nije najbolje startao.Gledajući malo statistiku domaćina u ovoj godini izgubili su na domaćem terenu tek jednu utakmicu početkom godine od Wanderersa 2:1.Nema utakmica bez golova tako da 2+ je dobra opcija.Perth je kao gost u obratnoj situaciji,tek sa dvije pobjede ali zna odigrati neriješeno bez golova ili pak izgubiti sa jednim golom.Neka i ujutro rano po našem vremenu izgubi sa 1:0 i svi zadovoljni.
pa uplati pa stavi tiketramos4 je napisao/la:Ja ovo uplacujem sada pa sta bude
+1amko27 je napisao/la:pa uplati pa stavi tiketramos4 je napisao/la:Ja ovo uplacujem sada pa sta bude
Radi se o 6 defanzivaca. Od toga dva su otpuštena zbog sumnje u neregularnosti (Taboga i Zundel: oba standardni igrači) a četiri su povrijeđena (kapiten Cabrera, Karner, Strobl i Schubert ). S druge strane Austrija se polako podiže u formi, što su dokazali remijem u Portu. I po meni bi ovo trebalo biti dvojka.vecaveca je napisao/la:Groding vs Austrija 2 2.25
domacini u problemimam za namjestanje suspendovani igraci plus ima i povrijedjeni velika zbrka raspad..
trpam na 2![]()
sretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.