Logika kaze da Arsenal iz godine u godinu zavrsava u top 4 u ligi, da iz godine u godinu prolazi grupnu fazu LP, da iz godine u godinu obrcu ogromnu lovu i zavrsavaju ih u plusu. S kakvim igracima pitam se ja onda? Ako su preplaceni, onda bi trebalo da su debelo ispod tog ranga, a oni konstantno u vrhu. Drugi par opanaka je to sto bi ti i ja htjeli titulu svake godine, koji simpatizer i navijac ne bi na kraju krajeva. Realnost je da klub radi odlicno, ostvaruje profit i solidne rezultate i ljudima u upravi je to dovoljno. Tebi nije, nije ni meni, al ne vidim glavnog krivca u Vengeru. Tu se ti i ja razlikujemo.SamoZeljo je napisao/la:Ti Bega mozes na to da gledas kako hoces ali kad neko nije za Arsenal, onda jednostavno ne vrijedi para koje dobiva. Niko njima ne bi dao vise nego sto sad imaju, zato ih se i neces rijesiti lako.
Naravno da je najveci problem visak polovnjaka ali nisam ih ja nagomilao.
Nije niko od njih lud da ide kad ima bogovsku platu, koju mu niko dao ne bi.
Eto koliko se gradi ovaj Arsenal, imas max. 5-6 igraca kojima jeste mjesto u Arsenalu, ostalo sve je talasika.
Arsenal je limitiran tim. Tim koji igra +/- 12 velikih utakmica svake godine i pobijedi prosjecno samo jednu!
Na platnim listama je Arsenal u top 10 na cijelom svijetu. Zadnji put cini mi se sedmi po ukupnim platama, kad se racunaju samo fudbalski klubovi. Logika kaze da su igraci preplaceni jer se rezultati ne podudaraju sa platom.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Arsenal
Znaci ti zadovoljan sa stalno 4 mjestom i 1/8 finala LP a 7 ste u svijetu sa platama? To nije neuspjeh u odnosu na potrosene pare?
Sa tim platama to je neuspjeh, jednostavno wenger koji valjda sklapa godina evo sebi tim i vodi ekipu na tekmama ne znam kako nije kriv? Ko je kriv onda?
Sto se mene tiče aBd da penziju kod vas dočeka
Sa tim platama to je neuspjeh, jednostavno wenger koji valjda sklapa godina evo sebi tim i vodi ekipu na tekmama ne znam kako nije kriv? Ko je kriv onda?

treba dati malo vremena walcottu da se vrati u formu, jer je on tip igraca koji nam trenutno fali, tj. igrac koji ulijece u prazan prostor, to nam najvise fali kad je napad u pitanju
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
JoseMourinho je napisao/la:Znaci ti zadovoljan sa stalno 4 mjestom i 1/8 finala LP a 7 ste u svijetu sa platama? To nije neuspjeh u odnosu na potrosene pare?
Evo da ti se citiram jos jednom, procitaj. A evo probacu i pojasnit, cak cu ti i boldat neke dijelove.bega_afc je napisao/la: Logika kaze da Arsenal iz godine u godinu zavrsava u top 4 u ligi, da iz godine u godinu prolazi grupnu fazu LP, da iz godine u godinu obrcu ogromnu lovu i zavrsavaju ih u plusu. S kakvim igracima pitam se ja onda? Ako su preplaceni, onda bi trebalo da su debelo ispod tog ranga, a oni konstantno u vrhu. Drugi par opanaka je to sto bi ti i ja htjeli titulu svake godine, koji simpatizer i navijac ne bi na kraju krajeva. Realnost je da klub radi odlicno, ostvaruje profit i solidne rezultate i ljudima u upravi je to dovoljno. Tebi nije, nije ni meni, al ne vidim glavnog krivca u Vengeru. Tu se ti i ja razlikujemo.
Evo da ti i nacrtam.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Ih stvarno, vi se jos nervirate oko ovog privatnog kluba kojeg je kolonirala dinastija Wenger. Covjek je postao veca kolonijalna sila od Ujedinjenog Kraljevstva.
1946
- Marsal
- Kontakt:
When Alexis dies the Arsenal defense should lower him into his grave so they can let him down one last time 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
"Alexis je postigao gol ali mislim da nije odigrao baš najbolje utakmicu."
"Mislim da je Flamini imao odličnu utakmicu, ali je bio u poziciji gdje je morao ići naprijed i štiti zadnju liniju."
idi s klupe molim te, molim te bježi
Oj ne vjerujem izjavaAA23 je napisao/la:"Alexis je postigao gol ali mislim da nije odigrao baš najbolje utakmicu."
"Mislim da je Flamini imao odličnu utakmicu, ali je bio u poziciji gdje je morao ići naprijed i štiti zadnju liniju."
idi s klupe molim te, molim te bježi

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa Wenger nece da njegovi igraci napadaju.
Poslije tekme (Anderlecht) je neki komentator utakmica u Engleskoj (bivsi napadac Arsenala) kritikovao Ramiza i nazvao ga Hollywood igracem, a Wenger se poslije toga oglasio kako shvata kritiku jer on misli da vezni igraci trebaju da se fokusiraju na odbranu a golovi ce doci dobrom igrom.
Umjesto da zastiti svog igraca ili da suti, pa ako ga treba kritikovati, da to uradi na samo, u cetiri oka. On preko medija kritikuje igraca koji mu je prosle godine izborio to famozno cetvrto mejsto.
Sada kritikuje igraca koji vuce cijeli tim i sve njegove krampe gura naprijed taj Alexis. Njemu nije dobar.
Zato takticar voli Artetu i slicne njemu jer ovi u napadu nikad nista ne urade. Peglaju loptu i to je to. Stari penzioner ocigledno voli takvu igru bez muda, jer ih ni on nema.
Poslije tekme (Anderlecht) je neki komentator utakmica u Engleskoj (bivsi napadac Arsenala) kritikovao Ramiza i nazvao ga Hollywood igracem, a Wenger se poslije toga oglasio kako shvata kritiku jer on misli da vezni igraci trebaju da se fokusiraju na odbranu a golovi ce doci dobrom igrom.
Umjesto da zastiti svog igraca ili da suti, pa ako ga treba kritikovati, da to uradi na samo, u cetiri oka. On preko medija kritikuje igraca koji mu je prosle godine izborio to famozno cetvrto mejsto.
Sada kritikuje igraca koji vuce cijeli tim i sve njegove krampe gura naprijed taj Alexis. Njemu nije dobar.
Zato takticar voli Artetu i slicne njemu jer ovi u napadu nikad nista ne urade. Peglaju loptu i to je to. Stari penzioner ocigledno voli takvu igru bez muda, jer ih ni on nema.
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
VENGER: Niko neće uhvatiti Čelsi
Menadžer Arsenala Arsen Venger smatra da je titula šampiona Engleske već u vitrinama Čelsija i da im niko neće biti ni blizu do kraja sezone.
"Oni su fenomenalni, ne vidim ko može da im se približi. Čak i ako ih zadese povrede i umor, imaju kvalitetne zamene, zaista ne verujem da će ih neko ugroziti na prvom mestu"
Venger smatra da bi plavci mogli da načine i nešto posebno
"Mislim da bi mogli da uzmu 100 poena, ako nastave ovako da igraju, vrlo je moguće da će uzeti 100 poena. Sve dok je samopouzdanje tako visoko i dok ih služi zdravlje, niko im neće biti ni blizu", zaključio je Venger.
Menadžer Arsenala Arsen Venger smatra da je titula šampiona Engleske već u vitrinama Čelsija i da im niko neće biti ni blizu do kraja sezone.
"Oni su fenomenalni, ne vidim ko može da im se približi. Čak i ako ih zadese povrede i umor, imaju kvalitetne zamene, zaista ne verujem da će ih neko ugroziti na prvom mestu"
"Mislim da bi mogli da uzmu 100 poena, ako nastave ovako da igraju, vrlo je moguće da će uzeti 100 poena. Sve dok je samopouzdanje tako visoko i dok ih služi zdravlje, niko im neće biti ni blizu", zaključio je Venger.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
Jasno je ko dan da je nama odbrana slabiji dio tima i to se vidjelo i jucer..
Monreal na štoperu je ocajan potez,igra tu zato sto nema alternative,prelazni rok je odradjen katastrofalno i ulazak u sezonu sa dva klasicna stopera i opet bez pravog defanzivca u vezi je sam po sebi bio kocka,.
Ovaj Arsenal nema tu ravnotezu u igri,presing i pored najbolje zelje Aleksisa za istim i dalje ne funkcionise na najboljem nivou,tesko uzimamo lopte..Prekidi su konstantna opasnost po naš gol a iz istih smo u napadu skoro pa bezopasni i ako u ekipi ima par visoki igraca..Opet smo izveli deset kornera koji nisu dali nikakvog rezultata.
Jucer za drugi gol dobru "zaslugu" snosi i Flamini,ocajna reakcija na sredini terena gdje vec udvojenom igracu ostavlja prostor da krene prema naprijed rezultirala je pogotkom..
Mozda to jucer i nije djelovalo toliko lose,Swansea i nije bio pretjerano opasan,slobodnjak ih je vratio u igru i da nije Sigurdson fenomenalno pogodio vrlo vjerovatno da bi domaci prije primili gol iz neke kontre nego dosli do izjednacenja..
No,treba reci da ovaj Arsenal kao ekipa ne djeluje sampionski,.U ovakve utakmice se mora uci bez bojaznosti i agresivno krenuti na protivnicki gol od prve minute,mora se pokazati ko je ko na terenu a Wengerovi izabranici to ne mogu,.
Monreal na štoperu je ocajan potez,igra tu zato sto nema alternative,prelazni rok je odradjen katastrofalno i ulazak u sezonu sa dva klasicna stopera i opet bez pravog defanzivca u vezi je sam po sebi bio kocka,.
Ovaj Arsenal nema tu ravnotezu u igri,presing i pored najbolje zelje Aleksisa za istim i dalje ne funkcionise na najboljem nivou,tesko uzimamo lopte..Prekidi su konstantna opasnost po naš gol a iz istih smo u napadu skoro pa bezopasni i ako u ekipi ima par visoki igraca..Opet smo izveli deset kornera koji nisu dali nikakvog rezultata.
Jucer za drugi gol dobru "zaslugu" snosi i Flamini,ocajna reakcija na sredini terena gdje vec udvojenom igracu ostavlja prostor da krene prema naprijed rezultirala je pogotkom..
Mozda to jucer i nije djelovalo toliko lose,Swansea i nije bio pretjerano opasan,slobodnjak ih je vratio u igru i da nije Sigurdson fenomenalno pogodio vrlo vjerovatno da bi domaci prije primili gol iz neke kontre nego dosli do izjednacenja..
No,treba reci da ovaj Arsenal kao ekipa ne djeluje sampionski,.U ovakve utakmice se mora uci bez bojaznosti i agresivno krenuti na protivnicki gol od prve minute,mora se pokazati ko je ko na terenu a Wengerovi izabranici to ne mogu,.
to ti je odlika velikih trenera, predas se u novembru.FukareTuzla1987 je napisao/la:VENGER: Niko neće uhvatiti Čelsi
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
A Very Angry Claude Demands Change and Argues With Other Fan - Swansea 2 Arsenal 1
[youtube][/youtube]
koriste se jeftini izgovori da bi se opravdalo voajera
bravo Claude
[youtube][/youtube]
koriste se jeftini izgovori da bi se opravdalo voajera

-
- Kontakt:
Odbrana je desetkovana ali ima alternative samo sto mi imamo taktickog plicaka i senilnog starca na klupi koji ne vidi ono sto svi vide. Pa prvo sastav koji izvodi iz sedmice uz sedmicu nakaradan od tima gdje malo igraca igra svoju prirodnu poziciju, ima Chambersa koji je odlican stoper njega stavlja na beka a stopera mu igra rezervni lijevi bek koji je na svojoj prirodnoj poziciji **** od igraca a kao stoper je nepostojec koliko je los to se ne moze opisati...Drugo kad je vec izveo taj nakaradni tim pa pravi trener osim sto to ne bi nikad uradio sa ovom taktikom bi vec na poluvremenu vidio da Chambers ima ogromne probleme sa brzim Monterom ali ne panjina to ne da nije vidjela nego misli da smo ih defanzivno apsolutno stavili u djep 75. minuta a onda nam je pala koncentracijachily-rz je napisao/la:Jasno je ko dan da je nama odbrana slabiji dio tima i to se vidjelo i jucer..

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Takticki patuljak uvjek bio ali pre je bar imao daMu da gurne mlade igrace u vatru sada i to ne...
Ono sto mi je najzalije sto ova ekipa ima ogroman potencijal ali zbog jednog covjeka koji ne zna kako da je poslozi mi ispastamo.
Recimo OX i Welbeck se iz utakmice u utakmicu sve bolje i bolje slazu sa Sanchezom. P
Vidi se da ima veliki uticaj na njih, poceli su da vrse i oni protisak na zadnju liniju presingom, pogotovo OX ali dzaba sve kada nemaju podrsku ostatka ekipe. Ramsey obolio od kurcobolje totalno se uzvijezdio.
Meni najveca misterija Cazorla? Covjek preocajan bukvalno igrac manje ali on je redovan uvjek svih 90 minuta. Dovoljno je i to da se Ozil gura na neprirodnu poziciju da mu se napravi mjesta? Izgleda neki laznjak i dribling su dovoljni za prvu postavu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ono sto mi je najzalije sto ova ekipa ima ogroman potencijal ali zbog jednog covjeka koji ne zna kako da je poslozi mi ispastamo.
Recimo OX i Welbeck se iz utakmice u utakmicu sve bolje i bolje slazu sa Sanchezom. P
Vidi se da ima veliki uticaj na njih, poceli su da vrse i oni protisak na zadnju liniju presingom, pogotovo OX ali dzaba sve kada nemaju podrsku ostatka ekipe. Ramsey obolio od kurcobolje totalno se uzvijezdio.
Meni najveca misterija Cazorla? Covjek preocajan bukvalno igrac manje ali on je redovan uvjek svih 90 minuta. Dovoljno je i to da se Ozil gura na neprirodnu poziciju da mu se napravi mjesta? Izgleda neki laznjak i dribling su dovoljni za prvu postavu?

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Neki dan smo razmjenili par twitova lik je u pravu za mnogo stvari ...i Bully je dobar istoSeaman je napisao/la:A Very Angry Claude Demands Change and Argues With Other Fan - Swansea 2 Arsenal 1
[youtube][/youtube]
koriste se jeftini izgovori da bi se opravdalo voajerabravo Claude
Arsenal All The Way !
Priznaj da ti nije tolikibega_afc je napisao/la:
Evo da ti i nacrtam.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
kaže express hoćemo Alvesa i Pedra u paketu za 30 miliona
Alvesa na poziciji gdje imamo 2 odlična beka i jednog perspektivnog beka, i na krilo da uzme mjesto Sančezu sigurno
A što nas mrzi žuta štampa

Alvesa na poziciji gdje imamo 2 odlična beka i jednog perspektivnog beka, i na krilo da uzme mjesto Sančezu sigurno

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: $: Arsenal
Mrzi nas Wenger, ne bi mu bilo prvi puta dovesti dva viska igraca a glavne pozicije da ostanu nepopunjenetopnik1 je napisao/la:kaže express hoćemo Alvesa i Pedra u paketu za 30 miliona![]()
![]()
![]()
![]()
Alvesa na poziciji gdje imamo 2 odlična beka i jednog perspektivnog beka, i na krilo da uzme mjesto Sančezu sigurno![]()
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Ian Wright slams Wenger for not listening to Steve Bould
”What is worrying is that Steve Bould is there (and these mistakes are happening),” Wright told BBC Sport.
“I know there are players Steve Bould has recommended to Arsenal that they’ve not taken. That needs to change.”
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... ansea.html" onclick="window.open(this.href);return false;
starac se pravi da je najpametniji
”What is worrying is that Steve Bould is there (and these mistakes are happening),” Wright told BBC Sport.
“I know there are players Steve Bould has recommended to Arsenal that they’ve not taken. That needs to change.”
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... ansea.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.