FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakva posudba za Hamzu
Momka zabetonirat kao klasičnog napadača i ostavit ga tu do kraja sezone.
Ove polusezone je igrao sve osim napadača, do pred zadnje 3/4 tekme kad je i postigao neke golove.
Ove polusezone je igrao sve osim napadača, do pred zadnje 3/4 tekme kad je i postigao neke golove.
-
- Kontakt:
Ayla kako ode na odmor sve krenu na bolje,zamisli tek da je nema nikako 

Može ako će Oliveira ko konobar raditajdohordas je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:26Kakva posudba za Hamzu
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kanet ispred Ekonomije ispraznjen. Ide fan shop tu sad, mozda ostane i kafic dobro bi bilo iskoristiti to ljeti puna basta.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Dal i mali iz Gruzije bi samo smetali jedan drugom.Benkara21 je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:18..........................Šahinović........................
Musa-Ljubisavljević-Martinović-Radović
........................Đokanović........................
Kyeremeh-Varešanović-Guliashvili-Ziljkić
..........................Oliveira.............................
Protiv Želje ovako
6 stranaca malo sutra
-
- Kontakt:
Jedino sto muda ima,nit je prodoran nit je brz cesto se gubio na terenu. Inace bi ga ostavio kao i sto bi rizikovao sa dovodjenjem ovih mladjih tipa Ikic,gruzijac koji su nesto napravili do sada
-
- Kontakt:
Može li ako će Oliveira na lijevom krilu biti jer Suljić ide 99% ?Benkara21 je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:27Može ako će Oliveira ko konobar raditajdohordas je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:26Kakva posudba za Hamzu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A Ziljkić kriket nek igra jelajdohordas je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:34Može li ako će Oliveira na lijevom krilu biti jer Suljić ide 99% ?Benkara21 je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:27Može ako će Oliveira ko konobar raditajdohordas je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:26Kakva posudba za Hamzu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Jah zaboravio sam na njega.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:37A Ziljkić kriket nek igra jelajdohordas je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:34Može li ako će Oliveira na lijevom krilu biti jer Suljić ide 99% ??

Au druže kakva širina u ekipi, ovako će i zalizani imati slatke muke kao mi

Samo za Ćirjaka i Đokanovica nemamo apsolutno nikakve pouzdane rezerve.
U sustini bas nemamo nikakve adekvatne zamjene za njih, a ne moze se nikako racunat tu na Ramica ili Alisaha ponekad. Mustafic moze igrati to al ne bi njega nikako spustao dole.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Po cemu je vama Cirijak toliko dobar???? U svako doba bi prije npr. Sarica nego njega.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Opet previše igraca ispasce nova ekipa ako odu jos ti neki,jedino toga sto je covjeka strah,da je docekat prelazni gdje nam treba jedna do dvije pozicije rodio bi se.
Nadam se da je ovo zadnji ovakvog tipa(ok kao mora se i ovaj) ali nadat se da se iduci nece morati.
Mislim da smo sada tu negdje da skupimo dobru prvu ekipu a i rotacije,na ljeto neke manje korekcije plafon 2 igraca ako se ko proda,puno svake polusezone tumbat.
Mislim jest ovo raji zanimljivo,ali sa sportske strane nije pametno vrtit toliko.
Nadam se da je ovo zadnji ovakvog tipa(ok kao mora se i ovaj) ali nadat se da se iduci nece morati.
Mislim da smo sada tu negdje da skupimo dobru prvu ekipu a i rotacije,na ljeto neke manje korekcije plafon 2 igraca ako se ko proda,puno svake polusezone tumbat.
Mislim jest ovo raji zanimljivo,ali sa sportske strane nije pametno vrtit toliko.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- napoleon72
- Kontakt:
Identicno se pisalo na ljeto kad su Dudicu doveli igrace pa vidjeli smo kako je ispalo, na kraju samo protivnici imali slatke muke, s koje strane da nas lakse natrpaju.ajdohordas je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:38Jah zaboravio sam na njega.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:37A Ziljkić kriket nek igra jelajdohordas je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:34
Može li ako će Oliveira na lijevom krilu biti jer Suljić ide 99% ??
![]()
Au druže kakva širina u ekipi, ovako će i zalizani imati slatke muke kao mi![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Previše je ovo pojačanja. Nema sanse zalizani uhljup da spoji ovo sve
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:

Ali... Ali... ne bojkotujes klub koji volis radi nekog trenera... To nisu pravi navijaci...
Inace, u pitanju su navijaci West Hama, jedni od najvjernijih u Premiershipu, o kojim su filmovi snimani.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Znaš li razlog bojkota ?napoleon72 je napisao/la: ↑16 jan 2023, 22:20
Ali... Ali... ne bojkotujes klub koji volis radi nekog trenera... To nisu pravi navijaci...
Inace, u pitanju su navijaci West Hama, jedni od najvjernijih u Premiershipu, o kojim su filmovi snimani.![]()
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- napoleon72
- Kontakt:
"Izvori sa Ostrva pišu da su pregovori ubrzani, ali su navijači Vest Hema na društvenim mrežama prilično revoltirani.Testo je napisao/la: ↑16 jan 2023, 22:21Znaš li razlog bojkota ?napoleon72 je napisao/la: ↑16 jan 2023, 22:20
Inace, u pitanju su navijaci West Hama, jedni od najvjernijih u Premiershipu, o kojim su filmovi snimani.![]()
Mnogi se pitaju kako je moguće da u 2023. godini neki klub angažuje zastarelog trenera čiji fudbal ne napreduje od kako je napustio Liverpul.
Istina, Benitez se nije proslavio na nekoliko poslednjih poslova, posebno u Evertonu, koji ga je najurio posle jednog od najgorih perioda u sezoni 2021/22. Benitez je na klupi Evertona proveo samo šest i po meseci, a otkaz je dobio zbog devet poraza u 13 utakmica."
Ovi nemaju neku navijacku skupinu koja bi se zvanicno oglasila, Inter City Firm ne postoji vise a ionako su bili samo huliganska grupa. Kod ovih klubova su, za razliku od nas, prilicno relevantne ankete i komentari s drustvenih mreza jer su to ljudi koji i dolaze na stadion.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Dave, MaroonBjelave, skoJaa i 28 gostiju.