AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sale sinoc na debiju igrac utakmice za Belgiju. Izgleda da ovaj momak stvarno ima potencijal i da ce i Pioliju bit prvi izbor na desnom krilu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Jel vam to Gabbia pozitivan?Planirate na Lukaku-Lautaro bez stopera? 

Haman da jeste. Nista ima Kesssie da razgrce. A valjda i kapiten bude spreman.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Likovalo se što su se razboljeli Skriniar i Bastoni, a sad se i kod nas od svih mogućih igrača uspio razboliti baš onaj jedan od ukupno dva zdrava stopera u rosteru.
Doduše vraća se Romagnoli, koji možda ne bi ni trebao igrati tako brzo nakon tromjesečne pauze, ali nema se više izbora. E ako njemu izbaksuziramo novu povredu jer se prerano bacio u prvu postavu, onda su ga tek najebali i tek sad dolazi do izražaja kolika greška je bila ne dovesti stopera.
Možda se izganja odgoda utakmice, iako prema protokolima moraju igrati. Ne mogu se izvlačiti kao Napoli jer su klubovi iz istog grada.

Doduše vraća se Romagnoli, koji možda ne bi ni trebao igrati tako brzo nakon tromjesečne pauze, ali nema se više izbora. E ako njemu izbaksuziramo novu povredu jer se prerano bacio u prvu postavu, onda su ga tek najebali i tek sad dolazi do izražaja kolika greška je bila ne dovesti stopera.
Možda se izganja odgoda utakmice, iako prema protokolima moraju igrati. Ne mogu se izvlačiti kao Napoli jer su klubovi iz istog grada.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne mora se igrati ako neka ekipa bude imala 10 pozitivnih.Inter je na 5 sada i još je 8 dana do utakmice ostalo.
Pa vidjeti ćemo.
Tek očekujem haos kad se vrate iz reprezentacija, yebo ih onaj ko je organizovao ovo.

Tek očekujem haos kad se vrate iz reprezentacija, yebo ih onaj ko je organizovao ovo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Ko jos pored Bastonia i Skriniara?
J3bote jest krenulo, a tek treba da se zahukta i u ostalim klubovima, narocito poslije reprezentativne pauze gdje ce igraci imati dosta kontakata sa porodicom i prijateljima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Fantasista
- Kontakt:
Ko god da igra u odbrani Inter će ih ionako razmontirat.
- Beduin
- Kontakt:
Duartea ubaciti i samo neka kaslje u Lautara i Lukakua , hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tu ce puno ovisiti od nasih defanzivaca u veznom redu, Keissie i Benasera u koliko se ne budu vracali i pomgali, Inter ce to znati kazniti. MIslim da bi mogli remi izvuci u koliko se ne odgodi tekmaFantasista je napisao/la: ↑09 okt 2020, 14:58Ko god da igra u odbrani Inter će ih ionako razmontirat.

Gledaj sad islanđani ne daju italijanima da izađu iz države već su obavezni da budu u karanteni, tako da uz Gabbiu gubimo i Tonalija.
To su već četiri odsutna igrača, a glavu dajem da će ih biti još kad se vrate.
Koliko god da je Inter oslabljen, toliko je i Milan, do te mjere da bih najradije da se odgodi utakmica.
O yebala ih reprezentativna okupljanja i koji mozgovi ih smisliše.
Koliko god da je Inter oslabljen, toliko je i Milan, do te mjere da bih najradije da se odgodi utakmica.
O yebala ih reprezentativna okupljanja i koji mozgovi ih smisliše.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Milan je prijavio gubitak od oko 195 miliona eura za proteklu finacijsku godinu zakljucno sa 30.junom.
Puno, sto jest jest.
Daleko od toga da su stvari bajne. Bas me interesuje kako su Juve i Inter stojali prethodne godine financijski, ako ko naidje na taj podatak neka objavi.
Puno, sto jest jest.
Daleko od toga da su stvari bajne. Bas me interesuje kako su Juve i Inter stojali prethodne godine financijski, ako ko naidje na taj podatak neka objavi.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Kazu jos da je bolje nego sto su ocekivali, gubitci ce biti ogromni u svim klubovima to je jasno ko dan.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Šta Islanđani imaju sa izlaskom Talijana iz njihove države? Kakav karantin, to je kršenje ljudskih prava. Oni su im mogli, eventualno, zabraniti ulazak bez odrađenog karantina, a da im zabrane izlazak dok ne odrade karantin, to je idiotski, blago rečenorope11 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 15:21Gledaj sad islanđani ne daju italijanima da izađu iz države već su obavezni da budu u karanteni, tako da uz Gabbiu gubimo i Tonalija.
O yebala ih reprezentativna okupljanja i koji mozgovi ih smisliše.![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Izlaze ba, reagovala je talijanska vlada. Bice samo dva aviona, jedan za zarazene, drugi za ostale.Raonffa je napisao/la: ↑09 okt 2020, 15:48Šta Islanđani imaju sa izlaskom Talijana iz njihove države? Kakav karantin, to je kršenje ljudskih prava. Oni su im mogli, eventualno, zabraniti ulazak bez odrađenog karantina, a da im zabrane izlazak dok ne odrade karantin, to je idiotski, blago rečenorope11 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 15:21Gledaj sad islanđani ne daju italijanima da izađu iz države već su obavezni da budu u karanteni, tako da uz Gabbiu gubimo i Tonalija.
![]()
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ma Roup lupeta, po običaju reklo bi semeho-medo je napisao/la: ↑09 okt 2020, 15:52Izlaze ba, reagovala je talijanska vlada. Bice samo dva aviona, jedan za zarazene, drugi za ostale.Raonffa je napisao/la: ↑09 okt 2020, 15:48Šta Islanđani imaju sa izlaskom Talijana iz njihove države? Kakav karantin, to je kršenje ljudskih prava. Oni su im mogli, eventualno, zabraniti ulazak bez odrađenog karantina, a da im zabrane izlazak dok ne odrade karantin, to je idiotski, blago rečenorope11 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 15:21Gledaj sad islanđani ne daju italijanima da izađu iz države već su obavezni da budu u karanteni, tako da uz Gabbiu gubimo i Tonalija.
![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Icelandic authorities have imposed a quarantine on the whole Italy U-21 squad which prevents the team, which includes Gabbia and Tonali, from returning to Italy
Ne lupetam.
Ali izgleda da će ih ipak pustiti da se vrate prema zadnjim informacijama.
Ne lupetam.

Ali izgleda da će ih ipak pustiti da se vrate prema zadnjim informacijama.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nainggolan, Gagliardini i Radu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Bice Rom spreman za Inter,ttenira punim kapacitetom. Sto se Zlatana tice proce nova testiranja za vikend pa nadati se da ce biti negativan i onda bi i njega mogli ocekivati za derby.
Sto se Rebica tice on ce u ponedjeljak imati medicinski chek za rame ali kazu da on nema skoro nikakvih sansi da zaigra jer jos uvijek osjeca bol u ramenu
Sto se Rebica tice on ce u ponedjeljak imati medicinski chek za rame ali kazu da on nema skoro nikakvih sansi da zaigra jer jos uvijek osjeca bol u ramenu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milanov gubitak i nije toliko strašan, koliki deficit imaju ostali klubovi širom Evrope. Zamisli kakve gubitke su bilježili klubovi koji uzimaju samo do ulaznica 120+ M godišnje. A Milan svakako zbog situacije sa stadionom jedva "dogura" do 35M, i ako je prosjek gledalaca na San Siru bio 55k
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)