FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Lakše malo sa optužbama, Ribery igra zbog rotacije, fino to radi stručni štab. Protiv Schalkea ne treba više od jednog klasničnog defanzivnog veznog ili bi vi da se malo Bayern brani na AA?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakva akcija kod gola Alaba-James-Miller 

Ova formacija sa jednim veznim ne valja ni pišljiva boba.
Igrali bi svi ovako da je to moguće, ali naravno da nije, mi smo u ovoj formaciji slabiji bar za 20%, što je i dalje dovoljno da se dobiva Bundesligaška buranija.
Ali draže bi mi bilo da tu buraniju dobivamo sa ljepšim fudbalom, ubjedljivijim, čvršćim koji pruža 4-2-3-1 ili 4-3-3.
Nema smisla da nešto ovako igramo, jedino da nam fali veznjaka, ali nam ne fali i treba da igramo kakvi smo najbolji, a to nije ni blizu ova formacija,
plus u ovakvoj formaciji igrači se više troše, valja stalno trčati za protivnikom, jer nema tog dodatnog igrača koji će na vrijeme zaustaviti akciju, plus ovaj jedan što igra jadan on sam slomi kičmu pokrivajući za dvojicu.
Ovakavi experimenti prosto nisu potrebni,
Igrali bi svi ovako da je to moguće, ali naravno da nije, mi smo u ovoj formaciji slabiji bar za 20%, što je i dalje dovoljno da se dobiva Bundesligaška buranija.
Ali draže bi mi bilo da tu buraniju dobivamo sa ljepšim fudbalom, ubjedljivijim, čvršćim koji pruža 4-2-3-1 ili 4-3-3.
Nema smisla da nešto ovako igramo, jedino da nam fali veznjaka, ali nam ne fali i treba da igramo kakvi smo najbolji, a to nije ni blizu ova formacija,
plus u ovakvoj formaciji igrači se više troše, valja stalno trčati za protivnikom, jer nema tog dodatnog igrača koji će na vrijeme zaustaviti akciju, plus ovaj jedan što igra jadan on sam slomi kičmu pokrivajući za dvojicu.
Ovakavi experimenti prosto nisu potrebni,
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 10 feb 2018, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne valja, ali zna Jupp protiv koga se može igrati ovako a protiv koga ne.Klare je napisao/la:Ova formacija sa jednim veznim ne valja ni pišljiva boba.
- anelbavarac
- Kontakt:
Gledaj kvazi-beka Kimmicha gdje je otisao kod gola Schalkea 

Bundesliga je napisao/la:Protiv Schalkea ne treba više od jednog klasničnog defanzivnog veznog ili bi vi da se malo Bayern brani na AA?

Čuj ne valja formacija, dobro je ovo za BL.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma ne može se ovako ni protiv koga igrati, svaku utakmicu primimo gol, protiv Werdera 2, a evo ovdje već,Bundesliga je napisao/la:Ne valja, ali zna Jupp protiv koga se može igrati ovako a protiv koga ne.
previše prostora se pušta protivniku.
Ovih 5 igrača naprijed u formaciji govori da je to moćno ofanzivno, a ustvari ništa ne znači, ničem taj 5i igrač ofanzivno ne doprinosi,
horor sumrak formacija.
Mi Šalkea možemo pobijediti i sa 9 igrača, ali zašto pobijediti 2:1, kad možemo 5:0.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Muller Tomica

- muhamedhulk
- Kontakt:
Thomasovski gol 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Slažem se s tobom, znamo ko je preferirao 4-1-4-1 i kako je to uvijek završavalo u ozbiljnijim tekmama. Zbog dodatnog ofanzivnog veznjaka se stvara prevelika rupa između napada i odbrane, a Vidal ne može pokriti sve nema teoretske šanse. Ova formacija je recimo razumljiva kada se nema šta izgubiti i kada se ganja rezultat, u svakom drugom slučaju je samoubistvo (naravno protiv ozbiljnijih timova). Još jedan problem, koji je primjetan je da slabo reagujemo na presing na zadnju liniju. Lopta se teško iznosi. Schalkea možemo dobiti i s ovim ali nikako u ozbiljnijim tekmama. A vjerujem da je Jupp tu, on bi već sada mijenjao formaciju iako Bayern vodi.Klare je napisao/la:Ma ne može se ovako ni protiv koga igrati, svaku utakmicu primimo gol, protiv Werdera 2, a evo ovdje već,
previše prostora se pušta protivniku.
Ovih 5 igrača naprijed u formaciji govori da je to moćno ofanzivno, a ustvari ništa ne znači, ničem taj 5i igrač ofanzivno ne doprinosi,
horor sumrak formacija.
Mi Šalkea možemo pobijediti i sa 9 igrača, ali zašto pobijediti 2:1, kad možemo 5:0.
Šta je gore, neučinkovit napad ili nestabilna odbrana?
Hummels i Boateng kao da su odigrali 10 utakmica u BL..
Muller zeznuo jedno 5 kontri a Lewat prosjek 5 šansi 1 gol...
Hummels i Boateng kao da su odigrali 10 utakmica u BL..
Muller zeznuo jedno 5 kontri a Lewat prosjek 5 šansi 1 gol...
I zaboravio sam još nešto reći plus što ova formacija ne valja, plus ne igra Toliso.Bundesliga je napisao/la:A vjerujem da je Jupp tu, on bi već sada mijenjao formaciju iako Bayern vodi.

Sad ćeš vidjeti goleade kad Tolisonator uđe.

Ako pobijedimo 5-1 do kraja hoćetel prestat kukat?
Daj više tog Comana upm za koga ga čuvaju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
To je jedina pozitivna stvar danas.Klare je napisao/la: ne igra Toliso

- Centre forward
- Kontakt:
Toliso je tebi ono što je meni bio Milito Van Buyten. U potpunosti te razumijem.Bundesliga je napisao/la:To je jedina pozitivna stvar danas.Klare je napisao/la: ne igra Toliso

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ribac igra danas preko čune daj Hermane Comana
-
- Kontakt:
Nisam ni njega volio, a pogodi ko jesteCentre forward je napisao/la:
Toliso je tebi ono što je meni bio Milito Van Buyten. U potpunosti te razumijem.

- Centre forward
- Kontakt:
Bundesliga je napisao/la:Nisam ni njega volio, a pogodi ko jesteCentre forward je napisao/la:
Toliso je tebi ono što je meni bio Milito Van Buyten. U potpunosti te razumijem.

Dobar, dobar.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Kakva partija Riberya, trebaće nam jedan ovakav igrač(manje) na terenu protiv Barce i Citya npr. u LP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.