AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Omladino ne zaboravite proslu godinu koju smo docekali sa 'velikim' strucnjakom na klupi, pa nas Udinese nakanta. Meni je ovo super, sta bi mi nam vrijedilo da imamo ekstra igrace, a busi nas Benevento.
Najvaznije je dobro krenuti u sezonu, proslo tekmi vidjeli ste koliko znaci ulazak Hakana, znaci 1 igrac koliko je utjecao na igru, a s Rebricem i Ibrom bicemo jaci za 30%.
Mislim da trebamo docekati da se Tonalli navikne na momcad i da Diaz se ustabili u prvi tim, jer nekako mislim da ce on biti najbolje pojacanje. Napokon imamo kakav takav tim, gdje se zna ko vodu nosi, a ko vodu lije.
Najvaznije je dobro krenuti u sezonu, proslo tekmi vidjeli ste koliko znaci ulazak Hakana, znaci 1 igrac koliko je utjecao na igru, a s Rebricem i Ibrom bicemo jaci za 30%.
Mislim da trebamo docekati da se Tonalli navikne na momcad i da Diaz se ustabili u prvi tim, jer nekako mislim da ce on biti najbolje pojacanje. Napokon imamo kakav takav tim, gdje se zna ko vodu nosi, a ko vodu lije.
Dobre vijesti,svakako bi i Zlatan i Rom trebali isto biti spremni za derby,to ce odmah biti 30% jaca ekipa
Citam na fb postoji haman razlika izmedju ponude i potraznje kod Hakanovog novog ugovora.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
- Kontakt:
Vidio sam to i ja. I Hakanu i Donnarummi ističu ugovori sljedećeg ljeta. Naredna stvar koju moraju da urade je da im produže ugovore. Navodno će se lakše riješiti Donnarumma nego Hakan.
Ma obadva ce se rijesiti bez problema.
Nego mene zanima zasto je Zlatan jos uvijek u karanteni i zasto se sad pise da on cak nece biti ni za derbi dostupan,pa jel u Italiji karantena traje mjesec dana ili sta?
Nego mene zanima zasto je Zlatan jos uvijek u karanteni i zasto se sad pise da on cak nece biti ni za derbi dostupan,pa jel u Italiji karantena traje mjesec dana ili sta?
Pa u karanteni je jer je još uvijek pozitivan na virus. Srećom pa nema nikakve simptome bolesti pa može normalno trenirati.
Nadam se da će biti spreman za derbi, ali može se desiti da kao i Leao bude u izolaciji skoro mjesec dana. Ništa dok test ne pokaže negativno.
Nadam se da će biti spreman za derbi, ali može se desiti da kao i Leao bude u izolaciji skoro mjesec dana. Ništa dok test ne pokaže negativno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pise se o Mandzukicu, ne bi bilo lose doesti ga kao zamjena za Sultan Ibru
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BuffonGigi
- Kontakt:
Fabio Paratici likes thiscelikmilan je napisao/la: ↑07 okt 2020, 17:59Vidio sam to i ja. I Hakanu i Donnarummi ističu ugovori sljedećeg ljeta. Naredna stvar koju moraju da urade je da im produže ugovore. Navodno će se lakše riješiti Donnarumma nego Hakan.

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Beduin
- Kontakt:
Nadam se da nije istina sto su napisali na AC MILAN SERBIA (inace djecurlija koja pojma nema) da su iz Uprave Milana rekli kako je glavni cilj LP, ali da nije katastrofa ako se i ne izbori.
Cuj nije katasteofa, jasta nego jeste, i to Biblijskih razmjena katastrofa.
Cuj nije katasteofa, jasta nego jeste, i to Biblijskih razmjena katastrofa.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ako se ovako nastavi sa pozitivnim igračima Intera nije isključeno da će tražiti odgodu
Il Club più titolato al mondo!
Inter ce sig biti bez Skrinara i Bastonija na derbiju,a mi izhleda i dalje bez Zlatana,jedina je nada do opet kroz par dana bude testiran negativana,ali da bi izasao iz izolacije mora dva puta se testirati negativan
- muha milanez
- Kontakt:
Mandžukić bi bio odlicno pojačanje, takvo iskustvo nam je potrebno pogotovo u situacijama kad Zlatana nema. A biće još ko zna čega ove sezone, pa bi Mandžo bio pun pogodak.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma bit će Ibra mislim dostupan. Dva dana zaredom testiraš i eto ga

Veoma bitna utakmica tako da nije isključeno da vaši traže odgodu
-
- Kontakt:
Diaz 2 gola, Krunić gol, Kessie gol iz penala, Saelemaekers asistencija.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav raketni uspon karijere za Salea. Za godinu dana od Andrlehta preko Milana do reprezentacije. I to Belgija koja unazad 5-6 godina ima jednu od najboljih reprezentacija na svijetu. I ogroman spektar igrača na koje mogu računati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kad ste već na repkama; gledam snimku Nor-Srbija, taj CB Ajer VEZE NEMA - za njega je najveća def. neznalica Milana zadnje 3 decenije, Martin Laursen, profesor. Bonera i Roque Junior su izmisli fudbal za tog Ajera. Gledao sam i utakmicu Austrija - Norveška u septembru kad su ga spominjali fol za Milana, također veoma loš nastup, protiv B sastava Austrije
Gabbia nije ništa slabiji od ovoga, a mlađi je. Prekrižiti za sva vremena, bez obzira kako igra u Celtica, to je neozbiljna liga puna amatera, 2 solidne ekipe i to je sve.
Gabbia nije ništa slabiji od ovoga, a mlađi je. Prekrižiti za sva vremena, bez obzira kako igra u Celtica, to je neozbiljna liga puna amatera, 2 solidne ekipe i to je sve.
Ibro opet pozitivan. Cudim se kako jedna mala, nevidljiva baja moze nauditi "bogu"?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.