Tako sto pola ovih KRAMPI ima platu koju im niko drugi na svijetu ne bi dao.bega_afc je napisao/la:Na stranu to sto pljujes sve vrijeme, al starac, daj mi samo objasni kako to Arsenal preplacuje igrace?SamoZeljo je napisao/la:Davno sam ja govorio, jos prije 3-4 godine da je Wenger svoje najbolje godine ostavio iza sebe.
Nekad prije su igraci jedva cekali da dodju u Arsenal, sad ih moras preplacivati. A nije da ni to nije prognozirano. Sve se ovo moglo ocekivati, ko je htio malo razmisliti.
Umisljeni genije je dosao do dna. Jos samo da izgubi ovo cetvrto mjesto koje se slavi svake godine i da kompletira ovu kitu koju u posljednjih godina servira navijacima i simpatizerima.
Najgore je da on nista nije naucio. Produzivanje ugovora Arteti i Giroudu su dokaz tome.
Najprecjenjeniji trener danasnjice je Wenger
(bio mi je to potpis jos prije 2-3 godine)
Eto kako preplacuje.
Nije ovo pljuvanje nego DISKUTOVANJE o jednom veoma izvikanom treneru.
A ovo sto ja spominjem da sam govorio je samo zato sto sam zbog toga trpio velike uvrede onih koji su mislili da je Wenger BOG! Eto, to je kao neka moja mini osveta njima, da im dokazem kako i nisam bas neznalica kakvom su me htjeli napraviti.