harden je napisao/la:Barbarossa je napisao/la: Kimmich
I sam znaš da je Jo projekt Elfa i pokušaj pravljenja novog Lahma. Meni je samo žao momčine jer je WC veznjak, a ne bek ( ne isključujem mogućnost da će postati nekad ). Jednostanvo plafon u vezi mu je puuuno veći nego onaj na beku. Što se tiče njegovih dosadašnjih partija, ne mogu reći ništa objektivno pa bolje da šutim.
Ako se sjetiš koga, citiraj me ili PP.

To je propali projekt Elfa u najavi , ,mada prividno će izgledati dobro jer je odnos Njemačke snage i ostalih protivnika nesrazmjeran , pa se Kimmichova šupljina vješto skriva. U nekoj drugoj eri ja bih ga vrlo rado gledao kao veznjaka , al' sad je i tu višak , ipak tu ima nekoliko Weltklass veznjaka , kako u Bayernu tako i u Elfu.
Najbolje bi bilo da zastalno igra trećeg štopera. Poslije Boatenga,Hummelsa i Sulea , Jo je najbolji njemački štoper, a i kod Pepa je tu igrao hehehehe
Ne znam , ne mogu se sjetiti adekvatne usporedbe
Marko Marin npr je forsiran neko vrijeme kao Kimmich , propast epohalnih razmjera na kraju. Podolski je malo usporediv s njim , dobar protiv pusiqraca kao Australija npr , protiv Italije korner zavjesa korisnija od njega.
Ali nisu ovi primjeri toliko adekvatni , moram širu sliku pogledati.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.