FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 08 feb 2018, 20:26

Barbarossa je napisao/la: Kimmich
I sam znaš da je Jo projekt Elfa i pokušaj pravljenja novog Lahma. Meni je samo žao momčine jer je WC veznjak, a ne bek ( ne isključujem mogućnost da će postati nekad ). Jednostanvo plafon u vezi mu je puuuno veći nego onaj na beku. Što se tiče njegovih dosadašnjih partija, ne mogu reći ništa objektivno pa bolje da šutim.

Ako se sjetiš koga, citiraj me ili PP. :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 08 feb 2018, 20:30

harden je napisao/la:
Barbarossa je napisao/la: Kimmich
I sam znaš da je Jo projekt Elfa i pokušaj pravljenja novog Lahma. Meni je samo žao momčine jer je WC veznjak, a ne bek ( ne isključujem mogućnost da će postati nekad ). Jednostanvo plafon u vezi mu je puuuno veći nego onaj na beku. Što se tiče njegovih dosadašnjih partija, ne mogu reći ništa objektivno pa bolje da šutim.

Ako se sjetiš koga, citiraj me ili PP. :mrgreen:
To je propali projekt Elfa u najavi , ,mada prividno će izgledati dobro jer je odnos Njemačke snage i ostalih protivnika nesrazmjeran , pa se Kimmichova šupljina vješto skriva. U nekoj drugoj eri ja bih ga vrlo rado gledao kao veznjaka , al' sad je i tu višak , ipak tu ima nekoliko Weltklass veznjaka , kako u Bayernu tako i u Elfu.

Najbolje bi bilo da zastalno igra trećeg štopera. Poslije Boatenga,Hummelsa i Sulea , Jo je najbolji njemački štoper, a i kod Pepa je tu igrao hehehehe

Ne znam , ne mogu se sjetiti adekvatne usporedbe
Marko Marin npr je forsiran neko vrijeme kao Kimmich , propast epohalnih razmjera na kraju. Podolski je malo usporediv s njim , dobar protiv pusiqraca kao Australija npr , protiv Italije korner zavjesa korisnija od njega.
Ali nisu ovi primjeri toliko adekvatni , moram širu sliku pogledati.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 feb 2018, 00:13

Buduću kapiten Bayerna i budući kapiten Elfa je sve osim propalog projekta, a to ćete vidjeti kako bude odrastaio biće sve bolji, za razliku od Alabe, koji je sve gori, a također ima osobine veznjaka, ali se niko nije nikad žalio kako bi on trebao da ide u sredinu(to mi nije jasno), iako u Austriji igra sredinu, a kod nas beka, uglavnom Kimmich s iskustvom će postati wc desni bek, ne sjećam se da je Lahm sa 23. godine pružao bolje partije, čak je u njegovim godinama bio na posudbi u Stuttgartu, pa i po povratku je bio ništa posebno i igrao je desnog beka jer mu je konkurencija bio Andreas Gorlitz, pa je lutao s lijevog na desnog beka, u fudbalu je to tako nekad ti sistem odredi poziciju umjesto tebe samoga i Schweini je htio da bude lijevo krilo, ali Njemci su prepoznali da je sve osim lijevog krila.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 09 feb 2018, 00:17

coelho41 je napisao/la:Buduću kapiten Bayerna i budući kapiten Elfa je sve osim propalog projekta, a to ćete vidjeti kako bude odrastaio biće sve bolji, za razliku od Alabe, koji je sve gori, a također ima osobine veznjaka, ali se niko nije nikad žalio kako bi on trebao da ide u sredinu(to mi nije jasno), iako u Austriji igra sredinu, a kod nas beka, uglavnom Kimmich s iskustvom će postati wc desni bek, ne sjećam se da je Lahm sa 23. godine pružao bolje partije, čak je u njegovim godinama bio na posudbi u Stuttgartu, pa i po povratku je bio ništa posebno i igrao je desnog beka jer mu je konkurencija bio Andreas Gorlitz, pa je lutao s lijevog na desnog beka, u fudbalu je to tako nekad ti sistem odredi poziciju umjesto tebe samoga i Schweini je htio da bude lijevo krilo, ali Njemci su prepoznali da je sve osim lijevog krila.
:clap:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 feb 2018, 00:22

Scholl je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:Buduću kapiten Bayerna i budući kapiten Elfa je sve osim propalog projekta, a to ćete vidjeti kako bude odrastaio biće sve bolji, za razliku od Alabe, koji je sve gori, a također ima osobine veznjaka, ali se niko nije nikad žalio kako bi on trebao da ide u sredinu(to mi nije jasno), iako u Austriji igra sredinu, a kod nas beka, uglavnom Kimmich s iskustvom će postati wc desni bek, ne sjećam se da je Lahm sa 23. godine pružao bolje partije, čak je u njegovim godinama bio na posudbi u Stuttgartu, pa i po povratku je bio ništa posebno i igrao je desnog beka jer mu je konkurencija bio Andreas Gorlitz, pa je lutao s lijevog na desnog beka, u fudbalu je to tako nekad ti sistem odredi poziciju umjesto tebe samoga i Schweini je htio da bude lijevo krilo, ali Njemci su prepoznali da je sve osim lijevog krila.
:clap:
drago mi je da imam istomišljenika, ne razumijem te vlažne snove o Kimmichu u sredini, a na poziciji beka s 23 godine ima 106 nastupa za Bayern, 13 golova, 15 asistencija, 2 Bundeslige, 1 kup i 1 KUP KONFEDERACIJA u ekipi koja je bila veoma osakaćena protiv nabrijanih protivnika i to sve na poziciji beka.

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 09 feb 2018, 00:34

S nečim se slažem s nečim ne.
Nije baš da je sve utakmice za Bayern odigrao na desnom beku, ne znam meni je najbolje partije u Bayernu pružao kad je igrao kao štoper.

@coe , ta ekipa , iako osakaćena je bila najbolja na turniru :mrgreen:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 feb 2018, 00:40

Ma mi sad kad bi igrali sa 3 stopera, opet imamo Sulea u sredini, stameni libero i dva pokretna stopera Boa i Hummels sa strana, Kimmichu bi opet bolje odgovarala pozicija ofanzivnog desnog beka, manje defanzivnih zadaća, više prema sredini da igra i ja navijam da dođe Nagelsmann ili Low da igraju 3-4-3 kako bi to tek razvaljivali s ovom postavom.
A na tom kupu su na papiru Portugalci i Čileanci bili bolji, ali Njemci igrali mozgom, a oni igrali srcem i naravno pobjednik se znao još u grupnoj fazi.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 feb 2018, 00:53

coelho41 je napisao/la:Kimmichu bi opet bolje odgovarala pozicija ofanzivnog desnog beka, manje defanzivnih zadaća, više prema sredini da igra i ja navijam da dođe Nagelsmann ili Low da igraju 3-4-3 kako bi to tek razvaljivali s ovom postavom.
:thumbup:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 09 feb 2018, 00:57

Do trenera je sve to , najbolje je igrao pod Pepom što ne čudi :mrgreen:

coe, ostale ekipe su bile samo nabrijene i tjt , ni na papiru bolje. Tadašnji veznjaci Elfa su danas igrači Bayerna. Samo je se novinarskim haypom ta ekipa predstavljala kao neka B momčad u odnosu na ostale ekipe sa turnira.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 feb 2018, 10:19

Pojedinci očekuju da Kimmich sa 23g bude na nivou Lahma i onda ga žele vidjeti u sredini kao eto nije je snašao na beku a njegove igre i statistika govore suprotno.

Alaba je poboljšao svoju igru od kako je došao Jupp al' opet mislim da može bolje jer znam kakav je bio prije par sezona.

Što se tiče Lewe ostao ili otišao Bayern već sad mora razmišljati o nasljedniku a Werner je najbolja opcija mlad i talentovan napadač a još i švabo.Kad pogledaš današnje tržište na prste jedne ruke može nabrojati wc napadače ostali su precjenjeni a prosjek.

slika

edit : crni bombarder na spisku za CL. :cool:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 09 feb 2018, 18:53

Naci protiv mladih halasa igramo idemo ciganiju nabiti mamu im njihovu lopovsku
Pravda za Tyson Furya

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 feb 2018, 19:19

Sutra igramo kuci protiv Rudara, od 18.30h. Bas me zanima hoce li Lav igrati? Mislim, profi je on i dace sve od sebe ali eto.
TM.de izbacio 10tak kandidata za nasljednika Robberyja; nista sto se nije pricalo. Meni definitivno Thauvin najzanimljiviji kao ljevak.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 feb 2018, 01:27

James igrač mjeseca, očekivano reklo bi se.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 10 feb 2018, 09:13

Baily i pulisic su najaktualniji....

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 10 feb 2018, 09:37

Koliko sam do skoro bio zagrejan za dolazak Tuhela na mesto trenera zbog njegovih egzotičnih formacijskih eksperimenata i egzbicija, sad nikako nisam za one njegove širinčine po terenu gde se igrači razvlače do atletske staze.. Ne bih da se narušava ova harmonija u nastanku. To bi značilo da se Havi opet pozdravlja sa DM pozicijom, Kimich nije tuhelovski bek...u ovim okolnostima ne bi bilo lose da se cak Low angazuje, naprotiv, cak bih prednost dao i onom Hazelnuts-u iz Lajpciga. Ovako neka ga Low nek radi sa Goretzkom i ostalima u Bajernu. Sve je to jos maglovito. Ponavljam, najbolje kad bi se osvojila tripla kruna, da se zaključe neke goruće teme po kanonu i nikonu...pa nek se ganjaju Pulisici, Werneri i ostali.

Kad se vec radi valjana regermanizacija, onda daj Lowa nek se zabavlja. Tuhel je redikul sto bi rekao Igor Mandić.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 feb 2018, 12:01

Da su željeli Tuchela ne bi dizali Juppa iz penzije tako da su šanse minimalne da on preuzme ekipu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 feb 2018, 17:27

Jupp odsustvuje sa današnje utakmice zbog gripe.
P.S. Opet jak sastav.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 feb 2018, 17:37

Ofanziva.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 10 feb 2018, 17:38

Mislim da je ovo naš najjači sastav sa kojim ćemo igrati u LP, s tim da treba izbacit Riberya i ubacit Comana, nije više simpatično, nema smisla ni govorit više da je Coman premlad, pa eno Pulisic u Dortmundu igra svaku utakmicu, a dvije godine mlađi, a mi bukvalno usporavamo napredak Comanu da bi zadovoljili Riberyev ego.

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 10 feb 2018, 17:46

Ovo sa Muller - James u sredini mi se nikako ne sviđa. Kad dodje LP i gdje moraš birati jednog bit će crna pogibija,a i bez tog bi bila, nema ko igrat odbranu

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.