FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne moze nam valjda svaka varijanta biti problematicna...kada dodju ekipe poput Rudara,Travnika itd. igraju klasicni bunker i mi sa njima imamo problema,pa ne mozemo probiti,ne odgovara nam njihov stig igre...onda budemo strpljivi dok ne odcepi i tek onda zaigramo...ja zapravo sutra ocekujem laganu pobjedu jer nam dolazi ekipa koja se tradicionalno nadigrava,ne pamtim kada je Zrinjski igrao klasicni bunker.U fazi nadigravanja mi bi trebali biti kvalitetniji.Stvarno ne bi valjalo da nam i ovo nadigravanje bude problem.Ako nam je bunker problem,pa onda ako je nasoj ekipi i nadigravanje problem,onda smo zaista problematicna ekipa.
Ne sumnjam u glatku pobjedu,na utakmici u kojoj ce biti dosta golova ovaj put.Ali stvarno trebamo da damo totalnu podrsku i da nam bude puno srce plave boje.Mislim da je ova utakmica jedna od onih sigurnih pobjeda.Igrao Zeba ili ne igrao.
Ne sumnjam u glatku pobjedu,na utakmici u kojoj ce biti dosta golova ovaj put.Ali stvarno trebamo da damo totalnu podrsku i da nam bude puno srce plave boje.Mislim da je ova utakmica jedna od onih sigurnih pobjeda.Igrao Zeba ili ne igrao.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Pa sta ima veze kad se to dogodilo ....eno i adil je onu pjesmu ne mogu bez tebe ja prvi put izveo 2008 pa je hit sada u 2011.StoneRoses je napisao/la:ta djevojka se provalila 2008 u vezi bajrama dobro se sjecam bilo na youtube oko 200k pregleda i vi sad neki hit sto ste poceli pjesmu furat 2011 ne kontam kakve veze ovo,medvjedici i neke turbo folk pjesme imaju sa tribinom ili navijanjem,pa smijesni ste ocam.
Sve to stoji i izuzetno postujem sve kvalitete koje Zeba poseduje ali moramo dokazati da smo u stanju igrati kako treba i pobijediti bez njega bas zbog ovakvih stvari,povreda,kartona i sl. jer ispada da nam je on osnova svega,to ne smije biti tako jer i u slucaju da on igra nek se nadje iole ozbiljniji igrac (flaster) da ga ustopa onda smo opet mrtvi .Za sad je nazalost tako da je on haman pola ekipe i iskreno se nadam da sef ima rijesenje za ovakve situacije i da ce odgovoriti na pravi nacin ukoliko Zeba ne pocne utakmicu sutra..!!Nadam se da se to malo drugacijom postavkom i formacijom nece mnogo osjetiti na terenu...sve cemo vidjeti sutra...!!nookey je napisao/la:Ma možemo mi igrati, to bez daljnjeg, ali i ovo malo kreativnosti ćemo izgubiti ako ne bude igrao, a ne zaboravimo da je on ipak trenutno prvi igrač premier ligelegenda79 je napisao/la:Ma ja bih volio da se ostvari pobjeda sutra nad Zrinskim bez Zebe tek toliko da se razbiju stereotipi raje da ne mozemo igrati bez njega...uglavnom sutra u 20 i 30 na Grbavicu da vidimo gdje i kako stojimo sa ili bez njega..!!
- Joint_Union
- Kontakt:
Odlično rečeno.Ako nam ekipa koja se želi nadigravati bude problem, onda smo mo qurčeva ekipa.Mada i ja isto milsim da sa ekipom koja igra lopte mi smo u prednosti bar na Grbavici i teško da će nam iko otkinuti više od boda.boccaccio je napisao/la:Ne moze nam valjda svaka varijanta biti problematicna...kada dodju ekipe poput Rudara,Travnika itd. igraju klasicni bunker i mi sa njima imamo problema,pa ne mozemo probiti,ne odgovara nam njihov stig igre...onda budemo strpljivi dok ne odcepi i tek onda zaigramo...ja zapravo sutra ocekujem laganu pobjedu jer nam dolazi ekipa koja se tradicionalno nadigrava,ne pamtim kada je Zrinjski igrao klasicni bunker.U fazi nadigravanja mi bi trebali biti kvalitetniji.Stvarno ne bi valjalo da nam i ovo nadigravanje bude problem.Ako nam je bunker problem,pa onda ako je nasoj ekipi i nadigravanje problem,onda smo zaista problematicna ekipa.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
[youtube][/youtube]
Jel` danas počinje prodaja magazina ?
Jel` danas počinje prodaja magazina ?

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
dragi stone kad ne znas o cemu pricas ne pricaj, prvo ovu pjesmu uopste nisu prvi jointi poceli furati ( njihove su one na youtube joint union od 1 pa do 11 ), nego je ova pjesma nastala u busu kad smo isli u banja luku, imam ja klip bez ovog zatamljena tj. sve se vidi, zato nemoj pricat nista kad ne znas !StoneRoses je napisao/la:prije bi se reklo da ti veze nemas pitaj kad je bila ta reportaza na hayatu i pitaj ove iz jointa kad su je poceli pjevat i nek ti kazu,kad saberes 1+1 javi miSarajlijaTM je napisao/la:sto me nasmija na sabahu,najjaci si lafe,veze ti nemas,a jos si ubjedjen u toStoneRoses je napisao/la:ta djevojka se provalila 2008 u vezi bajrama dobro se sjecam bilo na youtube oko 200k pregleda i vi sad neki hit sto ste poceli pjesmu furat 2011 ne kontam kakve veze ovo,medvjedici i neke turbo folk pjesme imaju sa tribinom ili navijanjem,pa smijesni ste ocam.![]()
![]()
![]()
![]()
ljubomora je bolest!!!![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ja vjerujem da mi bez Zebe možemo i bolje izgledati i bolje odigrati. Svi znaju da koncepcija naše igre se vrti oko njega, na kraju sklon je meljanju lopte ponekad tako da nas uspori. Vjerujem da bez njega Stančeski može doć do izražaja, a pogotovo ako bi odigrali sa dva napadača. Ja ne kažem da Zeba nije naš najbolji igrač i da nije najbolji igrač ove lige, sve to stoji, ali možda i on ponekad viška potezima usporava igru. Vjerujem da bi utakmica sa Zebom na klupi možda pokazala i neke nove stvari, pogotvo ako bi odigrali sa 2 napadača, pod uslovom da nijedan od dvojice napadača na terenu nije Adilović.
ako se ne pobijedi Zrinjski , Amaru noga
- nookey
- Kontakt:
dobar a ti?seven je napisao/la:ako se ne pobijedi Zrinjski , Amaru noga
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
zašto, pa to bi bio najgori start zadnjih 10 godina 3 od 12nookey je napisao/la:dobar a ti?seven je napisao/la:ako se ne pobijedi Zrinjski , Amaru noga
Koga ces dovesti ? Fkt te covjek dobro upita "dobar a ti"seven je napisao/la:ako se ne pobijedi Zrinjski , Amaru noga

Pojacaj i uzivaj -- The greatest -- http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw --
pa nije ni Amar nezamjenjiv, a daleko od toga da je svetac ima trenera koji bu+i s ovom ekipom Želje pravili čuda npr. Željino čedo Ninković Ratko ili Odović itd.Zavatoni je napisao/la:Koga ces dovesti ? Fkt te covjek dobro upita "dobar a ti"seven je napisao/la:ako se ne pobijedi Zrinjski , Amaru noga
- partibrejker1921
- Kontakt:
Jeste li kupili magazin? Kako vam se čini?
bravo, zašto bi Amar bio zaštićena vrsta, niko nije iznad Želje2pride3 je napisao/la:ma realno ako se ne dobije zrinski,ja bi mu dao nogu
- nookey
- Kontakt:
Da se takvi pitaju mi ne bi ni postojali, ali na svu sreću ne hebe vas niko ni 5%2pride3 je napisao/la:ma realno ako se ne dobije zrinski,ja bi mu dao nogu
- partibrejker1921
- Kontakt:

Zadnja izmjena: partibrejker1921, dana/u 23 avg 2011, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
nookey je napisao/la:Da se takvi pitaju mi ne bi ni postojali, ali na svu sreću ne hebe vas niko ni 5%2pride3 je napisao/la:ma realno ako se ne dobije zrinski,ja bi mu dao nogu
idi sad i Amaru učini sedždu
- nookey
- Kontakt:
ne laprdaj matere tiseven je napisao/la:nookey je napisao/la:Da se takvi pitaju mi ne bi ni postojali, ali na svu sreću ne hebe vas niko ni 5%2pride3 je napisao/la:ma realno ako se ne dobije zrinski,ja bi mu dao nogu
idi sad i Amaru učini sedždu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.