FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 23 avg 2011, 09:31

Ne moze nam valjda svaka varijanta biti problematicna...kada dodju ekipe poput Rudara,Travnika itd. igraju klasicni bunker i mi sa njima imamo problema,pa ne mozemo probiti,ne odgovara nam njihov stig igre...onda budemo strpljivi dok ne odcepi i tek onda zaigramo...ja zapravo sutra ocekujem laganu pobjedu jer nam dolazi ekipa koja se tradicionalno nadigrava,ne pamtim kada je Zrinjski igrao klasicni bunker.U fazi nadigravanja mi bi trebali biti kvalitetniji.Stvarno ne bi valjalo da nam i ovo nadigravanje bude problem.Ako nam je bunker problem,pa onda ako je nasoj ekipi i nadigravanje problem,onda smo zaista problematicna ekipa.
Ne sumnjam u glatku pobjedu,na utakmici u kojoj ce biti dosta golova ovaj put.Ali stvarno trebamo da damo totalnu podrsku i da nam bude puno srce plave boje.Mislim da je ova utakmica jedna od onih sigurnih pobjeda.Igrao Zeba ili ne igrao.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 avg 2011, 09:33

StoneRoses je napisao/la:ta djevojka se provalila 2008 u vezi bajrama dobro se sjecam bilo na youtube oko 200k pregleda i vi sad neki hit sto ste poceli pjesmu furat 2011 ne kontam kakve veze ovo,medvjedici i neke turbo folk pjesme imaju sa tribinom ili navijanjem,pa smijesni ste ocam. :|
Pa sta ima veze kad se to dogodilo ....eno i adil je onu pjesmu ne mogu bez tebe ja prvi put izveo 2008 pa je hit sada u 2011.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 23 avg 2011, 09:39

nookey je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:Ma ja bih volio da se ostvari pobjeda sutra nad Zrinskim bez Zebe tek toliko da se razbiju stereotipi raje da ne mozemo igrati bez njega...uglavnom sutra u 20 i 30 na Grbavicu da vidimo gdje i kako stojimo sa ili bez njega..!!
Ma možemo mi igrati, to bez daljnjeg, ali i ovo malo kreativnosti ćemo izgubiti ako ne bude igrao, a ne zaboravimo da je on ipak trenutno prvi igrač premier lige ;)
Sve to stoji i izuzetno postujem sve kvalitete koje Zeba poseduje ali moramo dokazati da smo u stanju igrati kako treba i pobijediti bez njega bas zbog ovakvih stvari,povreda,kartona i sl. jer ispada da nam je on osnova svega,to ne smije biti tako jer i u slucaju da on igra nek se nadje iole ozbiljniji igrac (flaster) da ga ustopa onda smo opet mrtvi .Za sad je nazalost tako da je on haman pola ekipe i iskreno se nadam da sef ima rijesenje za ovakve situacije i da ce odgovoriti na pravi nacin ukoliko Zeba ne pocne utakmicu sutra..!!Nadam se da se to malo drugacijom postavkom i formacijom nece mnogo osjetiti na terenu...sve cemo vidjeti sutra...!!

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 23 avg 2011, 09:44

boccaccio je napisao/la:Ne moze nam valjda svaka varijanta biti problematicna...kada dodju ekipe poput Rudara,Travnika itd. igraju klasicni bunker i mi sa njima imamo problema,pa ne mozemo probiti,ne odgovara nam njihov stig igre...onda budemo strpljivi dok ne odcepi i tek onda zaigramo...ja zapravo sutra ocekujem laganu pobjedu jer nam dolazi ekipa koja se tradicionalno nadigrava,ne pamtim kada je Zrinjski igrao klasicni bunker.U fazi nadigravanja mi bi trebali biti kvalitetniji.Stvarno ne bi valjalo da nam i ovo nadigravanje bude problem.Ako nam je bunker problem,pa onda ako je nasoj ekipi i nadigravanje problem,onda smo zaista problematicna ekipa.
Ne sumnjam u glatku pobjedu,na utakmici u kojoj ce biti dosta golova ovaj put.Ali stvarno trebamo da damo totalnu podrsku i da nam bude puno srce plave boje.Mislim da je ova utakmica jedna od onih sigurnih pobjeda.Igrao Zeba ili ne igrao.
Odlično rečeno.Ako nam ekipa koja se želi nadigravati bude problem, onda smo mo qurčeva ekipa.Mada i ja isto milsim da sa ekipom koja igra lopte mi smo u prednosti bar na Grbavici i teško da će nam iko otkinuti više od boda.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 23 avg 2011, 10:11

[youtube][/youtube]

Jel` danas počinje prodaja magazina ? ;)
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 23 avg 2011, 10:39

ja se samo nadam da ga neće Jamak zamijeniti :(
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 23 avg 2011, 11:01

StoneRoses je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
StoneRoses je napisao/la:ta djevojka se provalila 2008 u vezi bajrama dobro se sjecam bilo na youtube oko 200k pregleda i vi sad neki hit sto ste poceli pjesmu furat 2011 ne kontam kakve veze ovo,medvjedici i neke turbo folk pjesme imaju sa tribinom ili navijanjem,pa smijesni ste ocam. :|
sto me nasmija na sabahu,najjaci si lafe,veze ti nemas,a jos si ubjedjen u to :lol: :lol: :lol: :lol:

ljubomora je bolest!!! :lol: :lol: :lol:
prije bi se reklo da ti veze nemas pitaj kad je bila ta reportaza na hayatu i pitaj ove iz jointa kad su je poceli pjevat i nek ti kazu,kad saberes 1+1 javi mi
dragi stone kad ne znas o cemu pricas ne pricaj, prvo ovu pjesmu uopste nisu prvi jointi poceli furati ( njihove su one na youtube joint union od 1 pa do 11 ), nego je ova pjesma nastala u busu kad smo isli u banja luku, imam ja klip bez ovog zatamljena tj. sve se vidi, zato nemoj pricat nista kad ne znas !

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 23 avg 2011, 11:47

Ja vjerujem da mi bez Zebe možemo i bolje izgledati i bolje odigrati. Svi znaju da koncepcija naše igre se vrti oko njega, na kraju sklon je meljanju lopte ponekad tako da nas uspori. Vjerujem da bez njega Stančeski može doć do izražaja, a pogotovo ako bi odigrali sa dva napadača. Ja ne kažem da Zeba nije naš najbolji igrač i da nije najbolji igrač ove lige, sve to stoji, ali možda i on ponekad viška potezima usporava igru. Vjerujem da bi utakmica sa Zebom na klupi možda pokazala i neke nove stvari, pogotvo ako bi odigrali sa 2 napadača, pod uslovom da nijedan od dvojice napadača na terenu nije Adilović.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 avg 2011, 11:51

ako se ne pobijedi Zrinjski , Amaru noga

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 23 avg 2011, 11:54

seven je napisao/la:ako se ne pobijedi Zrinjski , Amaru noga
dobar a ti?

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 avg 2011, 11:56

nookey je napisao/la:
dobar a ti?
zašto, pa to bi bio najgori start zadnjih 10 godina 3 od 12

Zavatoni
Kontakt:

Post Postao/la Zavatoni » 23 avg 2011, 12:03

Koga ces dovesti ? Fkt te covjek dobro upita "dobar a ti" :?
Pojacaj i uzivaj -- The greatest -- http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw --

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 avg 2011, 12:05

Zavatoni je napisao/la:
Koga ces dovesti ? Fkt te covjek dobro upita "dobar a ti" :?
pa nije ni Amar nezamjenjiv, a daleko od toga da je svetac ima trenera koji bu+i s ovom ekipom Želje pravili čuda npr. Željino čedo Ninković Ratko ili Odović itd.

2pride3
Kontakt:

Post Postao/la 2pride3 » 23 avg 2011, 12:06

ma realno ako se ne dobije zrinski,ja bi mu dao nogu
ponos je bitan

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 23 avg 2011, 12:06

Jeste li kupili magazin? Kako vam se čini?

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 avg 2011, 12:08

2pride3 je napisao/la:ma realno ako se ne dobije zrinski,ja bi mu dao nogu
bravo, zašto bi Amar bio zaštićena vrsta, niko nije iznad Želje

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 23 avg 2011, 12:09

Da se takvi pitaju mi ne bi ni postojali, ali na svu sreću ne hebe vas niko ni 5%

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 23 avg 2011, 12:12

:D
Zadnja izmjena: partibrejker1921, dana/u 23 avg 2011, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 avg 2011, 12:12

nookey je napisao/la:
Da se takvi pitaju mi ne bi ni postojali, ali na svu sreću ne hebe vas niko ni 5%

idi sad i Amaru učini sedždu

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 23 avg 2011, 12:15

seven je napisao/la:
nookey je napisao/la:

idi sad i Amaru učini sedždu
ne laprdaj matere ti

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.