FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Pa Real ce prije, I ako su pametni hoce, ganjati Kanea nego Lewu.
Baš zbog toga i treba reagovati što prije dok još uvijek "vagaju" i dok Lewa ima visok "value". U budućnosti može biti samo gore, riješiti sad dok je na vrhuncu i obezbjediti jednu poziciju bez gubitaka, idealno.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
I tata bi sine. Dao bih Lewu I jos love koliko treba za Kanea. Ali da prestanemo mastati.
Ovo je kljucno, bravo.S-Y-L-A-R je napisao/la: U budućnosti može biti samo gore, riješiti sad dok je na vrhuncu i obezbjediti jednu poziciju bez gubitaka, idealno.
Iako prelazak engleza u Bayern je gotovo nemoguca misija.
Ja zelim da se dovede klasno krilo I da se sa Lewom I Neuerom dok su jos tu pokusa uzeti jos jedna LP, inace samo idemo iz tranzicije u tranziciju.
Ostaviti ćemo im Renata u znak dobre volje, što ne bi pristalisljivo je napisao/la:I tata bi sine. Dao bih Lewu I jos love koliko treba za Kanea. Ali da prestanemo mastati.

41.21.1.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nema smisla dovoditi wc napadaca kad ga vec imas u ekipi.
Ukoliko bas bas Lewat zeli postati halas a i Perez ponudi finu cifru (min. 95 mil €), onda te pare preusmjeriti na Wernera ili nekog 'losijeg' napadaca od Lewata i kupiti wc krilo ala Hazard. Mislim ne mora Hazard ali njegove kvalitete.
I okrenuti se opet igri preko krila..tad i solidan napadac ima wow statistiku i ne mora 'izmisljati' golove.
Ukoliko bas bas Lewat zeli postati halas a i Perez ponudi finu cifru (min. 95 mil €), onda te pare preusmjeriti na Wernera ili nekog 'losijeg' napadaca od Lewata i kupiti wc krilo ala Hazard. Mislim ne mora Hazard ali njegove kvalitete.
I okrenuti se opet igri preko krila..tad i solidan napadac ima wow statistiku i ne mora 'izmisljati' golove.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kakve su cijene sada, 95mil je nista za jednu od najboljih devetki svijeta. Mozda je prije 3 godine to bilo wow, sad ne.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prema pisanju španskog AS-a Bayern je obnovio interes za Isca kojeg je imao na radaru dok je još bio u Malagi a Zizou ga je izgleda otpisao za narednu sezonu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Sa današnje presice koju je sazvao Lewandowski.Lewandowski on transfer speculation: "I'm not interested in these rumours. I don't want to speak about them anymore, because it's just the same every year." #MiaSanMia
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Navodno smo napoliu blokirali transfer younesa
Sretan rođendan momčino

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Werner je ponajbolja zamjena koja se može naći za Lewandowskog , koji malo pa malo počinje priču o Realu
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Lewandowski da je pametan nabio bi ovog agenta nogom. I kad bude imao 45 povezivat će ga sa Realom.
- Barbarossa
- Kontakt:
Pa Wagner trenutno prvi izbor u Elfu ,ja ne znam čemu dramaharden je napisao/la:Lewandowski da je pametan nabio bi ovog agenta nogom. I kad bude imao 45 povezivat će ga sa Realom.

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Daj Besko uozbilji se.Barbarossa je napisao/la:Pa Wagner trenutno prvi izbor u Elfu ,ja ne znam čemu dramaharden je napisao/la:Lewandowski da je pametan nabio bi ovog agenta nogom. I kad bude imao 45 povezivat će ga sa Realom.Lewa treba Wagneru bit rezerva ,a ne obratno

Jedan je prvi izbor u Elfu, a drugi je svojim nastupima odveo Poljsku na SP i još bio najbolji strijelac kvalifikacija.
- Barbarossa
- Kontakt:
Beskoharden je napisao/la:Daj Besko uozbilji se.Barbarossa je napisao/la:Pa Wagner trenutno prvi izbor u Elfu ,ja ne znam čemu dramaharden je napisao/la:Lewandowski da je pametan nabio bi ovog agenta nogom. I kad bude imao 45 povezivat će ga sa Realom.Lewa treba Wagneru bit rezerva ,a ne obratno
![]()
Jedan je prvi izbor u Elfu, a drugi je svojim nastupima odveo Poljsku na SP i još bio najbolji strijelac kvalifikacija.

Jedan je treći izbor u Elfu , nemam pojma što ga se gura , valjda što je mrljina od 2 metra pa je dobar za glavometa protiv ovih balvana i jablana sa otoka i pušiqraca iz San Marina. Drugi je weltklass ,al karakterno je rupa. Mada je meni Wagner bolji kao špic od Mullera.
Muller kad je i u Elfu bio špic igrao je kao qrac , iako je otprilike odnos protivnika kao Bayern vs Paderborn sinoć
- Barbarossa
- Kontakt:
Danas 23 godine slavi najlažniji bek ikad , i najveća poziciona prodaja u zadnjih 10ak godina.harden je napisao/la:Sretan rođendan momčino![]()
Jest teško biti bolji od Mulca kad igra klasičnu devetku.Barbarossa je napisao/la: Muller

- Barbarossa
- Kontakt:
Normalno da nije , ali čovjek je loš na devetKi i kad igra protiv katastrofičnih protivnika što je nevjerovatno , pa Njemačka igra bolje od Bayerna i stvara više čistih prilika i on opet ne koristi iste.harden je napisao/la:Jest teško biti bolji od Mulca kad igra klasičnu devetku.Barbarossa je napisao/la: Muller
Presjekao si mi misli i koncentraciju ovim rekvotom jer trenutno razmišljam ko je veća podvala od Kimmicha u zadnjim godinama, no ne brini sjetit ću se (valjda ima takav)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.