FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Tah je drvo od dva metra. Suele je za njega Mats. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Barbarossa
- Kontakt:
Nemoj tako nadoćemuhamedhulk je napisao/la:Tah je drvo od dva metra. Suele je za njega Mats.

Sule i on ista generacija, još ovaj prije dvije godine debitovao za Elf, bio na Euru , i gledaj danas gdje je jedan gdje drugi, još Sule imao povredu mogla mu karijeru završit

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
De Ligt se treba kaparisati.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Pratili su ga naši skauti prije nekoliko, moglo bi biti nešto.dirkules je napisao/la:De Ligt se treba kaparisati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Secko jel to bole kvizacki porazi
Da sam znao pusto bih te.

Clement kaze da je Sanchesov problem psihicke prirode. Ocekivao je da ce ga Bayern poslati u jaci klub, Totenhem, Arsenal ali klub nije htio I rekao mu je da I tamo nece moci igrati I da treba ici u manji. Kaze, kad je dosao bio je potpuno potonuo, igrao je samo eto, davao sam mu sanse I igrao je lose, onda su kolege pocele govoriti kako on moze igrati a ja ne, I tako mu je tu bio kraj.
Daj Boze I cvaju da s moze uzet.
- Barbarossa
- Kontakt:
Ima i te kako dobre mlađarije u ovome luzersko smetljarskom Leverkusenu. Nikakvog vodstva što u klubu što do aut linije ,a igrači opet nekako dolaze do izražaja,stvarno fascinantno.
Tah,Wendell, Henrichs, Bailey, pogotvo Havertz TOP večeras. Ovog zadnjeg bih prvog volio vidjeti u Bayernu , ali prava je šteta što niko od ovih promising talenata ne može doći sada u Bayern kada se dešava ovaj raskorak između generacija.
Tah,Wendell, Henrichs, Bailey, pogotvo Havertz TOP večeras. Ovog zadnjeg bih prvog volio vidjeti u Bayernu , ali prava je šteta što niko od ovih promising talenata ne može doći sada u Bayern kada se dešava ovaj raskorak između generacija.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Momak se malo precjenjuje. S obzirom kakvu je sezonu imao u Bayernu, nerealno je bilo ocekivati da ce u nekom drugom jacem klubu bolje proci. Logika je da ce u manjoj sredini dobivati vise sanse i ima vecu slobodu, ali i manji pritisak zbog performansi na terenu. Ne svidja mi se njegovo insistiranje na vecem nivou iako realno nije zreo za njega. Trebao je biti radnik i usmjeriti svoje razocarenje u dokazivanju suprotnog, vodeci se logikom: "ako mislite da nisam dovoljno dobar, potrudit cu se i pokazat cu vam da grijesite". Ali dobro, nismo svi isti. Steta, imao sam velika ocekivanja od njega, ali tesko da ce, bar u Bayernu, "proraditi".sljivo je napisao/la:Clement kaze da je Sanchesov problem psihicke prirode. Ocekivao je da ce ga Bayern posla9ti u jaci klub, Totenhem, Arsenal ali klub nije htio I rekao mu je da I tamo nece moci igrati I da treba ici u manji. Kaze, kad je dosao bio je potpuno potonuo, igrao je samo eto, davao sam mu sanse I igrao je lose, onda su kolege pocele govoriti kako on moze igrati a ja ne, I tako mu je tu bio kraj.
Nisam bio u mogucnosti gledati utakmicu, ali rezultat sve kazuje i idemo po novu titulu u ovom takmicenju.
Spamm
-
- Kontakt:
Tah je cirkusant, ne znam otkud ti to da je bio top kada je skrivio penal, plus kumovao drugome golu jer nije zatvorio svog igrača na vrijeme. Taj nema veze s vezom.Barbarossa je napisao/la:Tah
Bailey je dobar igrač ali je večeras trebao dobiti direktan crveni karton. Bacio je Delaneya na pod a onda nasrnuo i na Gebre Selassia. I sve bi to bilo i donekle u redu da sudija nije koristio video tehnologiju. Džaba ti tehnologija ako je ne znaš koristiti i ne vidiš očigledne stvari.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Barbarossa
- Kontakt:
To i jest snaga Jupove taktike, stoviriti iluziju da naši protivnici fino igraju, a ustvari završe sa 6 golova u mreži, ili 2 ili 3 ili 1, to je manje bitno, najglavnija je stvar da svi ispuše kako je to trend kad Jupko upravlja našim brodom, ovo je bila 20. pobjeda u 21 utakmici otkako je ponovo tu,muhamedhulk je napisao/la:ali fino igra domacin.
9 pobjeda, poraz od Gladbaša kad ofanzivno nismo imali 2 igrača, a onda 11 pobjeda.
Protiv nas i Paderborn prividno napravi neki problem, bilo koji protivnik, PSGu pustili da igraju lopte, imali posjed na Aliancu a završili su sa 3 lagana komada,
dok bi protiv ovog Paderborna sa pepom imali 80% posjeda, učinili bi da protivnik izgleda kao da 5 dana nije jeo, a dobili bi ih sa 2 gurava gola,
ovako su oni igrali a 6 laganih komada, sa po snage.
ps:Inače nagovara se Hejnku da ostane još godinu, samo zati što Tuchelu treba još godina odmora da se pripremi za bayern

eh Pepoljupci znalci da vas nema kako bi se inače nasmijali.

-
- Kontakt:
Evo lewa opet forsira Real, odnosno njegov agent.
-
- Kontakt:
Neka ide, hoćemo Werneraschickeria je napisao/la:Evo lewa opet forsira Real, odnosno njegov agent.

I am not yet born; O hear me.
- Centre forward
- Kontakt:
Lewa je trenutno najbolji CF na svijetu. Jedan je od rijetkih igrača koji je u stanju da izmisli gol.
Mada, meni se čini da se on ohladio od Bayerna i da bi promijenio sredinu. Ne veže se baš za klubove, i to je pokaz'o masu puta.
Neka ide u Real ako je ičkija al' za 200 miliona. Apsurdno je pričat' i o centu ispod te cijene.
Mada, meni se čini da se on ohladio od Bayerna i da bi promijenio sredinu. Ne veže se baš za klubove, i to je pokaz'o masu puta.
Neka ide u Real ako je ičkija al' za 200 miliona. Apsurdno je pričat' i o centu ispod te cijene.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Najbolji je na svijetu, al ako ga vec moramo prodati, nista ispod 200 miliona
Lewa je trenutno najbolji i jedan od kljucnih igraca, ali na ljeto ce imat 30 i to je mozda zadnja prilika da se uzmu dobri novci za njega.
Ove sume od 200 mil to zaboravite, da je koju god mladi da, ali ovako oko 100 mil mislim da bi bio plafon koji se moze dobiti, eventualno ukljuciti Jamesa u deal, ali i bez njega to su sjajni novci buduci da su njemu ostale jos 2-3 sezone na vrhunskom nivou.
Ako se to ne ostvari i Lewa ostane lako moguce da se s njim ponovi sudbina Robbery, odnosno da bude prvotimac do 35 iako ce vec u 33 bit za otpis, a sve zato jer se nece imat para odnosno nece se ic u taj rizik da se iskesira 60-70 mil i dovede napadac istinske svjetske klase.
Ako bi osvojili ligu prvaka ja bi ga odmah prodao, odnosno prvo u tisini dovesti Hazarda i Warnera i onda utopiti Lewu. Mislim da bi to bio sjajan posao.
Ove sume od 200 mil to zaboravite, da je koju god mladi da, ali ovako oko 100 mil mislim da bi bio plafon koji se moze dobiti, eventualno ukljuciti Jamesa u deal, ali i bez njega to su sjajni novci buduci da su njemu ostale jos 2-3 sezone na vrhunskom nivou.
Ako se to ne ostvari i Lewa ostane lako moguce da se s njim ponovi sudbina Robbery, odnosno da bude prvotimac do 35 iako ce vec u 33 bit za otpis, a sve zato jer se nece imat para odnosno nece se ic u taj rizik da se iskesira 60-70 mil i dovede napadac istinske svjetske klase.
Ako bi osvojili ligu prvaka ja bi ga odmah prodao, odnosno prvo u tisini dovesti Hazarda i Warnera i onda utopiti Lewu. Mislim da bi to bio sjajan posao.
Da postoji neki perspektivni napadač od 20 dinago koji će ti valjati 10 narednih u tom slučaju se isplati prodati Lewu, a inače od njega ćeš dobiti više u 4 godine ugovora nego ta neka odšteta (osim ako nije više od 150 mil). Bez Lewe i krila (ako ostane Robbery) Bayern odmah ide u rang 10 i niže ekipe u Evropi i ta neka računica bez njega nikako ne valja.
Zar nije Werner perspektivan?
21 god, vrijedi vec 60 mil po transfermarktu i jos Nijemac.
Ako ga uzme Real i on postane svjetska klasa tuc cemo se po glavi dok cemo napad morat krpat s vremesnim Lewom.
21 god, vrijedi vec 60 mil po transfermarktu i jos Nijemac.
Ako ga uzme Real i on postane svjetska klasa tuc cemo se po glavi dok cemo napad morat krpat s vremesnim Lewom.
Nedo Bog da nam taj bude devetka. Da ima toliki potencijal vec bi otiso ko halva.
Ja bih recimo odmah pristao na njegovu prodaju kad bi novac samo preusmjerili Tottenhamu i doveli Kanea. Rame uz rame najboljih napadača svijeta,
zabija kako stigne(i to u jednom tottenhamu), mlađi, perspektivniji, osigurali bi se za narednu deceniju a karakterom daleko ispred Lewe(ne glumata po medijima, ne maše rukama kad mu se ne doda i slično). Naravno, to je sve science fiction pa ne vrijedi ni razmišljati.
zabija kako stigne(i to u jednom tottenhamu), mlađi, perspektivniji, osigurali bi se za narednu deceniju a karakterom daleko ispred Lewe(ne glumata po medijima, ne maše rukama kad mu se ne doda i slično). Naravno, to je sve science fiction pa ne vrijedi ni razmišljati.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.