FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Opet sramotno od ovih pojedinaca sto pljuju Ibrakovica bez razloga(ima razloga ali on je privatan). Jedan je od rijetki ljudi koji nista nije obecao, ni Stevanovica ni Delaca ni nekog treceg, za iste je rekao da su upucene ponude sto ne znaci da ce isti pristati igrati za FKS.
Ibrakovic je i sada ispao jako korektan prema nama nista nije obecao osim sto je izjavio da su poslali ponudu za Velikonju. Nista tu nije slagao pa me zanima zasto bi mu ja dao minus, a svakako on ne radi sam na dovodjenju igraca onda treba djeliti minuse svima ali nema potrebe jer pojacanja ce doci 100% samo sto "bosnji" ne mozes dokazati da Tan nije dao pare da ih bacamo u ruke precejenjih igraca vec da se sve radi sistemski sto je i dovelo do njegovog ulaganja.
@Hilmo
Njemu je ponjedjen ugovor koji je odbio i otisao dalje ... dakle klub ga nije pustio i nije ga mogao zadrzati jer on to nije zelio. Kad potpise prvi profesionalni ugovor doci ce na listu placanja (naknada za treniranje).
Ibrakovic je i sada ispao jako korektan prema nama nista nije obecao osim sto je izjavio da su poslali ponudu za Velikonju. Nista tu nije slagao pa me zanima zasto bi mu ja dao minus, a svakako on ne radi sam na dovodjenju igraca onda treba djeliti minuse svima ali nema potrebe jer pojacanja ce doci 100% samo sto "bosnji" ne mozes dokazati da Tan nije dao pare da ih bacamo u ruke precejenjih igraca vec da se sve radi sistemski sto je i dovelo do njegovog ulaganja.
@Hilmo
Njemu je ponjedjen ugovor koji je odbio i otisao dalje ... dakle klub ga nije pustio i nije ga mogao zadrzati jer on to nije zelio. Kad potpise prvi profesionalni ugovor doci ce na listu placanja (naknada za treniranje).
- DrinaJedina
- Kontakt:
Raji je najviše zasmetalo što Ibraković ne zna da šuti. Pošalji ponudu, vidi šta će ti odgovoriti, ako odluči da dodje - izadji u javnost sa tim. Ako ne - nikome ništa!
Ovako nam se i djeca smiju ..

Ovako nam se i djeca smiju ..

Zapitaj se ovaj malac sto je otisao u Zeljeznicar je li trebao doci u nasu akademiju,je li stvar zajeb'o Ibrakovic.1L8F9C2 je napisao/la:Opet sramotno od ovih pojedinaca sto pljuju Ibrakovica bez razloga(ima razloga ali on je privatan). Jedan je od rijetki ljudi koji nista nije obecao, ni Stevanovica ni Delaca ni nekog treceg, za iste je rekao da su upucene ponude sto ne znaci da ce isti pristati igrati za FKS.
@Hilmo

1946
Španski mediji tvrde: Miroslav Stevanović napušta Elche i vraća se u svoju zemlju! Opppaaa
Možete zamisliti sa kakvim moralom bi došli Stevanović iz Španske Primere i Velikonja iz Premiershipa hahhaaha kad upadnu u naše livade ccccc Moral u crvenom
Možete zamisliti sa kakvim moralom bi došli Stevanović iz Španske Primere i Velikonja iz Premiershipa hahhaaha kad upadnu u naše livade ccccc Moral u crvenom

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Sad si mi otklonio sve sumnje da imas nesto pritavno protiv Ibrakovica. Ovo sto si sad napisao je najveca provala na ovoj temi, mene samo zanima kako te nije stid izmisljati ?!Head je napisao/la:Zapitaj se ovaj malac sto je otisao u Zeljeznicar je li trebao doci u nasu akademiju,je li stvar zajeb'o Ibrakovic.1L8F9C2 je napisao/la:Opet sramotno od ovih pojedinaca sto pljuju Ibrakovica bez razloga(ima razloga ali on je privatan). Jedan je od rijetki ljudi koji nista nije obecao, ni Stevanovica ni Delaca ni nekog treceg, za iste je rekao da su upucene ponude sto ne znaci da ce isti pristati igrati za FKS.
@Hilmo
Mali nije igrac FKS jer klub nema namjeru da placa 40-50 hiljada (naknada za treniranje) i jos logicnije od svega klub nema namjeru da 16-godisnjaku daje po utakmici 30 minuta. Ibrakovicu sram te bilo mali je Ronaldinho tu si se zeznuo i zarado si minus kod Head-a samo da znas.
Head misli na Behrama iz Veleza , ne na Gojaka...1L8F9C2 je napisao/la:Sad si mi otklonio sve sumnje da imas nesto pritavno protiv Ibrakovica. Ovo sto si sad napisao je najveca provala na ovoj temi, mene samo zanima kako te nije stid izmisljati ?!Head je napisao/la:1L8F9C2 je napisao/la:Opet sramotno od ovih pojedinaca sto pljuju Ibrakovica bez razloga(ima razloga ali on je privatan). Jedan je od rijetki ljudi koji nista nije obecao, ni Stevanovica ni Delaca ni nekog treceg, za iste je rekao da su upucene ponude sto ne znaci da ce isti pristati igrati za FKS.
@Hilmo
Zapitaj se ovaj malac sto je otisao u Zeljeznicar je li trebao doci u nasu akademiju,je li stvar zajeb'o Ibrakovic.
Mali nije igrac FKS jer klub nema namjeru da placa 40-50 hiljada (naknada za treniranje) i jos logicnije od svega klub nema namjeru da 16-godisnjaku daje po utakmici 30 minuta. Ibrakovicu sram te bilo mali je Ronaldinho tu si se zeznuo i zarado si minus kod Head-a samo da znas.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Na koga god misli glupo je optuzivati bilo koga kad nemas dokaza da je tako bilo osim ako mu nije sapnuo koji "insajder" sa infa 
Treba odustati od akademije odmah sad bilo koji mladi igrac(znao ne znao) da predje u bilo koji klub odmah ce se nasi prozivati kako su ga propustili drugim ...

Treba odustati od akademije odmah sad bilo koji mladi igrac(znao ne znao) da predje u bilo koji klub odmah ce se nasi prozivati kako su ga propustili drugim ...
Ne znas sta pises svegami.Ja sam prvi pdrzo Ibrakovica kad je dosao,al s vremenom sam vidio da je ubleha i covjek koji niej za ove funkcije.
Da,mali iz Veleza je trebo biti u nasoj akademiji,Ibrakovic zajebo stvar.Ti misli sta hoces.
Da,mali iz Veleza je trebo biti u nasoj akademiji,Ibrakovic zajebo stvar.Ti misli sta hoces.
1946
Nasikirao sam se sad sto taj mali nije dosao kod nas, i mislim da bi Ibrakovic trebao dobiti nogu jer je propustio novu zvjezdu naseg fudbala.
Ne treba zbog jednog "propuštenog" malca sad čovjeka optuživati za nerad, niko osim tog dječaka ne zna razlog njegovog odlaska kod komšija. Takvih ima još na stotine po cijeloj BiH samo ih treba naći, a akademija još nije ni zaživila.
Što se tiče akademije i rada sa omladincima u budućnosti meni je bitnije da se smanji uticaj menadžera i roditelja. A da bi to uradili nama u akademiji trebaju ljudi koji će savjesno obavljati svoj posao.
Što se tiče akademije i rada sa omladincima u budućnosti meni je bitnije da se smanji uticaj menadžera i roditelja. A da bi to uradili nama u akademiji trebaju ljudi koji će savjesno obavljati svoj posao.
DZabe sada polemisete kad je sutra ako Bog da sjednica UO gdje ce se birat novo rukovodstvo kluba i dolaze novi ljudi na funkcije tako da ce se sutra znat ko ostaje a ko odlazi i onda tek nam slijede lijepi dani tako na nivou organizovanog rada tako i na nivou transfer politike kluba zasto bi se bezveze slala ovolika sila igraca po posudbama polahko do ponedeljka se strpite od tada pocinju prave radnje oko kompletiranja igrackog kadra....
A sto se tice nikole frajer nije htio ostat i to je to adio i ko zna gdje i ko zna kad:)))
A sto se tice nikole frajer nije htio ostat i to je to adio i ko zna gdje i ko zna kad:)))
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Delac,Stevanovic,Velikonja,Vranjes i Grahovac ili Sesar,hm prosetali bi se ligom,a i u Evropi bi mogli daleko dogurati!.Coach22 je napisao/la:Španski mediji tvrde: Miroslav Stevanović napušta Elche i vraća se u svoju zemlju! Opppaaa
FKS nema nikakve veze sa Irfanom ... tako da to vazi i za Ibrakovica.plavetniloo je napisao/la:Ibraković je Irfanov čovjek!?
-
- Kontakt:
Od svih tih imena Purić je najbliži. Ostalo je za sada u domenu Lakine evrovizijske pjesme.bosnas_ je napisao/la:Delac,Stevanovic,Velikonja,Vranjes i Grahovac ili Sesar,hm prosetali bi se ligom,a i u Evropi bi mogli daleko dogurati!.Coach22 je napisao/la:Španski mediji tvrde: Miroslav Stevanović napušta Elche i vraća se u svoju zemlju! Opppaaa
-
- Kontakt:
Mozda ove god, ali sljedece ce to ici mnogo lakse...a one tamo jos lakse, pa sljedece mnooogo lakse, i tako redom...Od svih tih imena Purić je najbliži. Ostalo je za sada u domenu Lakine evrovizijske pjesme.
Mozda Olimpic da uspije nekako hvatati korak, ako ludi Nijaz sam sebi prizna da mu je da mu je ego vazniji od novca. Ovo ostalo ce kao cigancici na semaforu vuci za rukav i moliti za dva'es feningi

Moze li se naknadno odnijeti dres u Fan Shop da se dopise ime na ledjima ???
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
daharisfcb je napisao/la:Moze li se naknadno odnijeti dres u Fan Shop da se dopise ime na ledjima ???
Jos jedan koji misli da bezveze se kaki po Ibrakovicu.
#1 Nikoli su ponudjeni extra uslovi. Recimo da bi to bila daleko najveca plata u PL ali se trazio ugovor na godinu i po bez klauzule. Nikola i menadjer odbili i Nikoli je po naredjenju ponudjen raskid ugovora. Gotova prica. Smatram da Bilbija bolji napadac i igrao je za bolji klub. Mi sad uigravamo i pravimo kostur za Evropu jer skoro svi najvazniji igraci imaju duze ugovore. Mi smo i ovako svakako jedan od glavnih favorita za titulu:
minus Nikola
plus Bilbija, Stojcev, desni bek
Ja takodje vjerujem da ce biti jos dva konkuretna igraca, a ostalo je na uigravanju ekipe, koja opet ponavljam je dosta mlada i talentovana.
Ovo je najbolji put. Kola su se slomila na Nikoli, a negdje moras pokazati autoritet ako zelis da napravis ekipu i da ti se ne desi sto se desilo prosle godine u Evropu.
Ubjedjen sam da Sesar nikada vise nece biti dio FKSarajeva nakon pnoga sto nam je uradio pred Evropu prosle godine. I nek nece.
Posudbe za mladje igrace su zavrsene.
Dakle bez veze se bar za sad napada i kaki po Ibrakovicu kad oficijelno klub od iduce sedmice dobiva novu upravu.
Tan zeli akademiju i konkurentan mlad tim pojacan nekim posudjenim igracima iz jacih evropskih timova dok akademija ne bude pocela izbacivati igrace. Nas godisnji budjet ce biti preko tri puta jaci nego sto je bio. Nekoga ce Ibrakovic ubosti tu sam siguran sam.
#1 Nikoli su ponudjeni extra uslovi. Recimo da bi to bila daleko najveca plata u PL ali se trazio ugovor na godinu i po bez klauzule. Nikola i menadjer odbili i Nikoli je po naredjenju ponudjen raskid ugovora. Gotova prica. Smatram da Bilbija bolji napadac i igrao je za bolji klub. Mi sad uigravamo i pravimo kostur za Evropu jer skoro svi najvazniji igraci imaju duze ugovore. Mi smo i ovako svakako jedan od glavnih favorita za titulu:
minus Nikola
plus Bilbija, Stojcev, desni bek
Ja takodje vjerujem da ce biti jos dva konkuretna igraca, a ostalo je na uigravanju ekipe, koja opet ponavljam je dosta mlada i talentovana.
Ovo je najbolji put. Kola su se slomila na Nikoli, a negdje moras pokazati autoritet ako zelis da napravis ekipu i da ti se ne desi sto se desilo prosle godine u Evropu.
Ubjedjen sam da Sesar nikada vise nece biti dio FKSarajeva nakon pnoga sto nam je uradio pred Evropu prosle godine. I nek nece.
Posudbe za mladje igrace su zavrsene.
Dakle bez veze se bar za sad napada i kaki po Ibrakovicu kad oficijelno klub od iduce sedmice dobiva novu upravu.
Tan zeli akademiju i konkurentan mlad tim pojacan nekim posudjenim igracima iz jacih evropskih timova dok akademija ne bude pocela izbacivati igrace. Nas godisnji budjet ce biti preko tri puta jaci nego sto je bio. Nekoga ce Ibrakovic ubosti tu sam siguran sam.
Ljudi teško je pronaći pravog igrača na polusezoni ,jer svi su skoro vezani ugovorima,zato trebamo biti zadovoljni sa ovim do sad ,a poslije će aBd ići bolje.
P.S. Jel se Dario Purić spominje kao novo pojačanje ?
P.S. Jel se Dario Purić spominje kao novo pojačanje ?
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, N3R3D i 57 gostiju.