E sorry,jbg...to je bija samo osjećaj koji sam htio podjeliti sa vama!vjesnicar je napisao/la:To je to o cemu sam govoriovjesnicar je napisao/la:Zasto uvijek postoje dezurni "kreativci" koji ce pehirati raji parove i donositi nesigurnost??!!Mashovd je napisao/la:vidim da ovim irancima pada kvota na X!čast Nexusu ali odigrati ču X,nekako me više vuče...gledam tabelu,neka podjela bodova bi bila bolja opcija za oba kluba ako vec imaju suradnju!uplatiti cu 3e na x pa kud puklo,pa da skupim za neki vikend listic![]()
![]()
Ako neces odigrati sto je Nexus predlozio onda zaobidji par i nemoj nama koji smo ga odigrali stvarati ljutnju zbog ovakvog posta koji je sve samo ne ono sto ce neko odigrati!!![]()
![]()
p.s. Malavan 1-0![]()
![]()
Baksuznih govana na ovom svijetu nikad nestati nece!
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Hajduk Živi Vječno
- Maradonaaa
- Kontakt:
iiiii Malavan 2-1 u 94. 

A golemo hahahaha
WINNexus je napisao/la:Fudbal, Iranska liga, 12:30
Par: Malavan - Saba Qom
Tip: Malavan
Kv. 2,1
Kladionica Bet365
Stake 3/10
Radi se o jednoj klasičnoj 3za3 tekmi. http://www.betexplorer.com/soccer/iran/ ... /Uws92y1k/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prelijepa saradnja koja ide od sezone 2009/10.
Prosle godine sam live skinuo Na Sabi kv. oko 11. Uplati u 80toj minuti, a go pao u 86toj.
Mislim da nastavljaju podjelu bodova i da ce danas Malavan da slavi.
Kao i prosli put, ganjat cu ih i live, pogotovo, ako ne padne go u prvom poluvremenu, ili ako budu prelaz pravili.
Do nekih informacija konkretnijih je tesko doci, ali i h2h, na osnovu dosadasnjeg iskustva mi govori da ce da nastave sa saradnjom.
Osim toga, ako zanemarimo taj 3za3 efekat i posmatramo realno, Malavan je u boljoj formi od Sabe.
al da vam pravo kažem, usro sam se

Ja evo pokusavam sastaviti poderani tiketNexus je napisao/la:WINNexus je napisao/la:Fudbal, Iranska liga, 12:30
Par: Malavan - Saba Qom
Tip: Malavan
Kv. 2,1
Kladionica Bet365
Stake 3/10
Radi se o jednoj klasičnoj 3za3 tekmi. http://www.betexplorer.com/soccer/iran/ ... /Uws92y1k/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prelijepa saradnja koja ide od sezone 2009/10.
Prosle godine sam live skinuo Na Sabi kv. oko 11. Uplati u 80toj minuti, a go pao u 86toj.
Mislim da nastavljaju podjelu bodova i da ce danas Malavan da slavi.
Kao i prosli put, ganjat cu ih i live, pogotovo, ako ne padne go u prvom poluvremenu, ili ako budu prelaz pravili.
Do nekih informacija konkretnijih je tesko doci, ali i h2h, na osnovu dosadasnjeg iskustva mi govori da ce da nastave sa saradnjom.
Osim toga, ako zanemarimo taj 3za3 efekat i posmatramo realno, Malavan je u boljoj formi od Sabe.
al da vam pravo kažem, usro sam se

Cestitam i hvala

heheh dobar dobar. nisam igrao ali sam pratio par, da vidim ko ce biti u pravu
napeto skroz, al eto prodje
cestitke
drug @bevanda je u pravu, nemojte se vrijedjati i nazivati svakakvim pogrdnim rijecima samo zato sto nemate isto misljenje, ovdje smo da svako iznosi svoje prijedloge i analize pa ako neko hoce nek isprati na svoju odgovornost.
kad bi se vrijedjali za svaki maseni par ja bi ovdje bio najvise popljuvan hehe

cestitke

drug @bevanda je u pravu, nemojte se vrijedjati i nazivati svakakvim pogrdnim rijecima samo zato sto nemate isto misljenje, ovdje smo da svako iznosi svoje prijedloge i analize pa ako neko hoce nek isprati na svoju odgovornost.
kad bi se vrijedjali za svaki maseni par ja bi ovdje bio najvise popljuvan hehe

Zadnja izmjena: milanist, dana/u 29 nov 2013, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
vjesničar - nimalo lijepo od tebe čovjeka nazivati baksuznim gov.nom samo zato što je tipovao drukčije od vas. A još mi je manje jasan on što ti se izvinjuje 

U desetom selu živi Antuntun!
eh, ne znam brate.. 2 teška para si odabrao. Baš taj Burns u koga si uvjeren meni ne miriše na dobro. Wattana može ovo izgurati do 4 frejma, ako ne i pobijediti meč. Kad bih igrao, vjerojatno bih uzeo over 9,5 frejmova. Al opet, možda si i ti u pravu, nikad se ne zna!gambleSarajevo je napisao/la:Mehta A. - Williams R. Tip:2 kv:1.95
Wattana J. - Burns I. Tip:2 kv:1.8
sigurno cu jednog od dvojice ispehirati kao jucer sa Wasliyem...ako bude Bevanda svracao da baci neko misljenje za ova dva tipa,Burnsa cu sigurno staviti na tiket,a za Wiliamsa se jos mislim...
Fordinjo - sviđaju mi se ova 3 tvoja za max ulog.. Taylora sam se mislio ubacit sinoć na tiket, ali odustao, ipak mi je preveliki hendikep od 3,5. Nezahvalna je kvota, a Nicholson iako velik na riječima, a sitan u praksi, ipak može otkinut par legova Tayloru. Inače se njih dvojica ne podnose nimalo, pa ti je to dobra okolnost, željet će ga Phil osramotit, takav je tip

Inače, hvala svima za komentare uvezi snookera i drago mi je da vas je par zaradilo jučer!
sto sad ne podijelis taj osjecaj nego si se javio kad su izjednacili...kakvih trolova ovdje ima to ni Hobit ne bi podnioMashovd je napisao/la:E sorry,jbg...to je bija samo osjećaj koji sam htio podjeliti sa vama!vjesnicar je napisao/la:To je to o cemu sam govoriovjesnicar je napisao/la:
Zasto uvijek postoje dezurni "kreativci" koji ce pehirati raji parove i donositi nesigurnost??!!![]()
![]()
Ako neces odigrati sto je Nexus predlozio onda zaobidji par i nemoj nama koji smo ga odigrali stvarati ljutnju zbog ovakvog posta koji je sve samo ne ono sto ce neko odigrati!!![]()
![]()
p.s. Malavan 1-0![]()
![]()
Baksuznih govana na ovom svijetu nikad nestati nece!
Semper Fidelis
hahahaahahah...ma necu sse uopće sekirati oko ovakvih stvari i osoba...ispričam se i ćaos!ugl stvarno mi je drago sta je tako zavrsilo moja 3e vjerovatno neznace nista sa vasim ulogombevanda4 je napisao/la:vjesničar - nimalo lijepo od tebe čovjeka nazivati baksuznim gov.nom samo zato što je tipovao drukčije od vas. A još mi je manje jasan on što ti se izvinjuje
fixator..odmah sam čestitao ljudima...pročitaj malo noobe
Hajduk Živi Vječno
nisam to vidioMashovd je napisao/la:hahahaahahah...ma necu sse uopće sekirati oko ovakvih stvari i osoba...ispričam se i ćaos!ugl stvarno mi je drago sta je tako zavrsilo moja 3e vjerovatno neznace nista sa vasim ulogombevanda4 je napisao/la:vjesničar - nimalo lijepo od tebe čovjeka nazivati baksuznim gov.nom samo zato što je tipovao drukčije od vas. A još mi je manje jasan on što ti se izvinjuje
fixator..odmah sam čestitao ljudima...pročitaj malo noobe
moja greska
peace
Semper Fidelis
pikado:
Van Barneveld - Mervyn King / 2 @2,45
Možda bi se moglo uzeti u sistemu ili na narodnom tiketu. Van Barneveld 5 puta svjetski prvak, prošao čovjek sve i svašta što se pikada tiče. Jedan od onih radi kojih se traži ulaznica više.. Ali jbg, svakome malo pomalo odzvoni. Prošli turnir je par mečeva podsjetio na stare dane i odigrao neke vrhunske legove, ali nažalost, to se moglo brojat na prste jedne ruke. Već mjesecima igra toplo-hladno, a ako King počne pogađat 180's, što mu nije strano - vidim Barneya u velikim problemima. Igra se tko prije 6 legova, tako da je svaki bitan i nema previše prostora za manevar. Neloša kvota, osobno sam uzeo u singlu, vi kako želite.
Van Barneveld - Mervyn King / 2 @2,45
Možda bi se moglo uzeti u sistemu ili na narodnom tiketu. Van Barneveld 5 puta svjetski prvak, prošao čovjek sve i svašta što se pikada tiče. Jedan od onih radi kojih se traži ulaznica više.. Ali jbg, svakome malo pomalo odzvoni. Prošli turnir je par mečeva podsjetio na stare dane i odigrao neke vrhunske legove, ali nažalost, to se moglo brojat na prste jedne ruke. Već mjesecima igra toplo-hladno, a ako King počne pogađat 180's, što mu nije strano - vidim Barneya u velikim problemima. Igra se tko prije 6 legova, tako da je svaki bitan i nema previše prostora za manevar. Neloša kvota, osobno sam uzeo u singlu, vi kako želite.
Štovanje raja!
Jučer nešto odigrah i nekoliko parova mi je ostalo i danas. Vaše mišljenje:
Toulouse vs Rennes (odbojka) 1
Budivelnyk vs CSKA M 2
A. Efes vs Strasbourg 1
Ulm vs tubingen 1
Wisla K. vs Slask W. 1x
Jučer nešto odigrah i nekoliko parova mi je ostalo i danas. Vaše mišljenje:
Toulouse vs Rennes (odbojka) 1
Budivelnyk vs CSKA M 2
A. Efes vs Strasbourg 1
Ulm vs tubingen 1
Wisla K. vs Slask W. 1x
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
Spust - Beaver Creek
18:45 Lara Gut 1 - 3 mjesto DA @ 1.55
mislim čak i da će pobjediti trenutno je u najboljoj formi
18:45 Lara Gut 1 - 3 mjesto DA @ 1.55
mislim čak i da će pobjediti trenutno je u najboljoj formi
Semper Fidelis
Pošto ste me zatrpali u inboxu svojim pitanjima o forumima, uz dozvolu admina ili moda, postavit cu link foruma na kojem sam domacin, pa eto...
Forum je samo za klađenje, raazvrstan po sportovima, a ima i 2 kvalitetna nagradna takmičenja sa jako dobrim fondom nagrada i, kako su nam rekli, taj fond ce sponzor poveati za jos 250 E u decembru, sa tendencijom rasta u 2014.g.
dođete, registrujete se, pročitate pravila, predstavite se u dijelu za nove članove i polako počnete da tipujete, pisete analize komentarisete, dijelite informacije, misljenja i sl.
U zavisnosti od toga kakve rezultate ostvarujete, ja zimam na sebe i svoj obraz da vas uvedem u neke ili sve zatvorene forume gdje sam i ja.
Forum je samo za klađenje, raazvrstan po sportovima, a ima i 2 kvalitetna nagradna takmičenja sa jako dobrim fondom nagrada i, kako su nam rekli, taj fond ce sponzor poveati za jos 250 E u decembru, sa tendencijom rasta u 2014.g.
dođete, registrujete se, pročitate pravila, predstavite se u dijelu za nove članove i polako počnete da tipujete, pisete analize komentarisete, dijelite informacije, misljenja i sl.
U zavisnosti od toga kakve rezultate ostvarujete, ja zimam na sebe i svoj obraz da vas uvedem u neke ili sve zatvorene forume gdje sam i ja.
Pozdrav ekipa
Moji tiketi za današnji dan izgledaju ovako.
tiket 1:
Anaheim 1
Osijek kp1
SKA kp1
Marseille 1x
koef: 3,2
tiket 2:
horn zx2
revensburg z2 (njemacki hokej)
AIK Skelefeta 2
Koef: 4,3
Tiket 3:
Wolfsburg žk2(3,5)
Anaheim kp1
SKA 1
Koef: 3
Tiket 4: sa malo vise rizika i vecim koeficientom
Budivelnyk h1
Hackett 2 (13,5)
Miami kp2
wolfsburg žk2
anaheim 1x
Osijek kp1
Marseille žk2(4,5)
Sretno
Moji tiketi za današnji dan izgledaju ovako.
tiket 1:
Anaheim 1
Osijek kp1
SKA kp1
Marseille 1x
koef: 3,2
tiket 2:
horn zx2
revensburg z2 (njemacki hokej)
AIK Skelefeta 2
Koef: 4,3
Tiket 3:
Wolfsburg žk2(3,5)
Anaheim kp1
SKA 1
Koef: 3
Tiket 4: sa malo vise rizika i vecim koeficientom
Budivelnyk h1
Hackett 2 (13,5)
Miami kp2
wolfsburg žk2
anaheim 1x
Osijek kp1
Marseille žk2(4,5)
Sretno
-
- Kontakt:
Sivasspor vs Antalya - 2 ili x2
Evo i sto
Despite playing a good football Sivasspor lost on away to Galatasaray. 4 red cards were shown during the match and 3 of them were to Sivasspor and to important players. Head coach Roberto Carlos was very disappointed as his team got the advantage right in the first half when Galatasaray were down to 10 men however they were not able to hit the nets more than once. They played an open and brave football as usual but this did not help them to earn any point.
Sivasspor news: Defenders Umit Kurt (11 matches 1 goal), Da Costa (10 matches 3 goals), Cicinho (13 matches 1 goal) and midfielder Kadir (13 matches) are suspended. Defender Ziya (11 matches) is doubtful.
Last weekend Antalyaspor lost undeservedly to Fenerbahce with last minute goal. If they were a bit more careful they would have even recorded a victory as in the last minutes they created important goal chances just before they conceded. Bad news is that their main goal keeper did not travel to Sivas. In the last 12 matches that Antalyaspor played against Sivasspor they managed to win 4 of them and lost 5 times. They scored 17 goals and conceded 16 goals from Sivasspor.
Antalyaspor news: Main goal keeper Hakan Arikan (11 matches) is injured. Midfielder Ibrahim (8 matches), defender Mehmet Sedef (10 matches) and forward Milan Baros (5 matches 4 goals) are also absent.
The defense line of Sivasspor will have serious problems against Antalyaspor’s offensive players like Tita and Diarra. I know main goal keeper will be absent but Polat who played in Turkey Cup matches can do the job. Betting on goals is a good idea however the odds for Antalyaspor are very appetizing. Antalyaspor will find plenty goal chances in this match.
Evo i sto
Despite playing a good football Sivasspor lost on away to Galatasaray. 4 red cards were shown during the match and 3 of them were to Sivasspor and to important players. Head coach Roberto Carlos was very disappointed as his team got the advantage right in the first half when Galatasaray were down to 10 men however they were not able to hit the nets more than once. They played an open and brave football as usual but this did not help them to earn any point.
Sivasspor news: Defenders Umit Kurt (11 matches 1 goal), Da Costa (10 matches 3 goals), Cicinho (13 matches 1 goal) and midfielder Kadir (13 matches) are suspended. Defender Ziya (11 matches) is doubtful.
Last weekend Antalyaspor lost undeservedly to Fenerbahce with last minute goal. If they were a bit more careful they would have even recorded a victory as in the last minutes they created important goal chances just before they conceded. Bad news is that their main goal keeper did not travel to Sivas. In the last 12 matches that Antalyaspor played against Sivasspor they managed to win 4 of them and lost 5 times. They scored 17 goals and conceded 16 goals from Sivasspor.
Antalyaspor news: Main goal keeper Hakan Arikan (11 matches) is injured. Midfielder Ibrahim (8 matches), defender Mehmet Sedef (10 matches) and forward Milan Baros (5 matches 4 goals) are also absent.
The defense line of Sivasspor will have serious problems against Antalyaspor’s offensive players like Tita and Diarra. I know main goal keeper will be absent but Polat who played in Turkey Cup matches can do the job. Betting on goals is a good idea however the odds for Antalyaspor are very appetizing. Antalyaspor will find plenty goal chances in this match.
ne treba nam admin posalji u pp da ne krsis pravila ovog forumaNexus je napisao/la:Pošto ste me zatrpali u inboxu svojim pitanjima o forumima, uz dozvolu admina ili moda, postavit cu link foruma na kojem sam domacin, pa eto...

Semper Fidelis
jel moze ovo ikako proci, bezveze sam bacio, ne razumijem se u kosarku :
Efes 1, Fener 2, Bajern 2, Hacket over (13,5), Viljareal 1 ?
Efes 1, Fener 2, Bajern 2, Hacket over (13,5), Viljareal 1 ?
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.