FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam ubjedjen da cemo izborit evropu ako brazilac bude dao 10-11 golova, sve ispod toga mi evropu vidjet necemo..
Takodje svi znamo da brazilci tesko igraju po zimi da im treba vremena da se naviknu.
Santos Dzafic, vrlo jednostavno u tom trenutku djafic je igrao u tc koja je izborila evropu i bio najbolji strujelasbigrac assistent. Santos izboriio ispadanje iz lige.
Borac sb zeljo mi, u ovom trenutku mi imamo veoma male sanse da uzmemo 3ce mjesto, e sad ako zrinjski borac sb uzmu kup onda imamo mnogo sanse da kao 4ti igramo evropu..
Sb sloboda sa ta 4 boda mi smo na istom broj bodeva ko kone..
Mislim da cemo izborit 4 to mjesto veoma lagano ako kone uzmemo na kosevu a za 3 trece moramo bojac pobjedit i oba puta uski ili 1 pobjeda jedan remi uz pobjedu i poraz od zrinjskog..
Mi moramo divest 3 stopera i ti da 2 za pocetnih 11
Glavni problem koji vidim jeste sto nemamo B varijantu ako brazilac bude hodza i mianmara
Drugo ako cicak bude bude ono sto vecina prepostavlja flopcina ekipu uigra za nivo kantonalne i sto je jos opasnije da kondiciono ispusemo nakon 3 kola sto je rakodje veoma realno
Trece stoperi tu imamo manu jer nam je golman mlad ne iskusan i stoperi moraju maksimalno da mu pomazu i jedan dio posla njegovog da rade (uigranost stopera je veoma bitna to se pod razumjeva) jedna od stvari koje sam ja primjetio gdje Sahinovic nije dobar jeste duboko izlijetanje na boksovanje..
Netreba se zalictat i proglasavat pojacanjima prinove sve dok ih ne vidimo na tepihu..
Vidjoh na klupu da VRSAJEVIC trenira u teretani, i mogu gam reci da mi je drago. Iako je Dedo posto moze on nama valjat
Takodje svi znamo da brazilci tesko igraju po zimi da im treba vremena da se naviknu.
Santos Dzafic, vrlo jednostavno u tom trenutku djafic je igrao u tc koja je izborila evropu i bio najbolji strujelasbigrac assistent. Santos izboriio ispadanje iz lige.
Borac sb zeljo mi, u ovom trenutku mi imamo veoma male sanse da uzmemo 3ce mjesto, e sad ako zrinjski borac sb uzmu kup onda imamo mnogo sanse da kao 4ti igramo evropu..
Mislim da cemo izborit 4 to mjesto veoma lagano ako kone uzmemo na kosevu a za 3 trece moramo bojac pobjedit i oba puta uski ili 1 pobjeda jedan remi uz pobjedu i poraz od zrinjskog..
Glavni problem koji vidim jeste sto nemamo B varijantu ako brazilac bude hodza i mianmara
Drugo ako cicak bude bude ono sto vecina prepostavlja flopcina ekipu uigra za nivo kantonalne i sto je jos opasnije da kondiciono ispusemo nakon 3 kola sto je rakodje veoma realno
Trece stoperi tu imamo manu jer nam je golman mlad ne iskusan i stoperi moraju maksimalno da mu pomazu i jedan dio posla njegovog da rade (uigranost stopera je veoma bitna to se pod razumjeva) jedna od stvari koje sam ja primjetio gdje Sahinovic nije dobar jeste duboko izlijetanje na boksovanje..
Netreba se zalictat i proglasavat pojacanjima prinove sve dok ih ne vidimo na tepihu..
Vidjoh na klupu da VRSAJEVIC trenira u teretani, i mogu gam reci da mi je drago. Iako je Dedo posto moze on nama valjat
Ako tereni budu gotovi ne sumnjam da ćemo izgledati bolje nego do sad. Da mi budemo realni Messi i Ronaldo ne bi pokazali 10% mogućnosti na našim terenima. Samo da zavrse radove pa će sve biti bolje. Vrijeme nam ne ide u prilog ali molim Boga da ipak završe.
Giorgi Guliashvili 

-
- Kontakt:
Nerealno je ocekivati da sb, borac i kone sa ovakvim kadrom imaju konstantu i da dobijaju sve redom. S druge strane mi ako do 22 kola uzmemo 10 bodova preozbiljan smo kandidat za prva tri. Kalkulisat sa cetvrtim mjestom je ravno samoubistvu jer se moze desiti da Velez osvoji kup pa da odemo u p.mPitar6785 je napisao/la: ↑16 jan 2023, 16:51Ja sam ubjedjen da cemo izborit evropu ako brazilac bude dao 10-11 golova, sve ispod toga mi evropu vidjet necemo..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
TM je moja mahala
Lik na TM prijavio transfer u Sarajevo i poslao ovo
Lik na TM prijavio transfer u Sarajevo i poslao ovo
- napoleon72
- Kontakt:
Em stranac em prednji vezni. Taman da neko robuje Dalari i donosi mu vodu na treninge
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- f0rest1946
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑16 jan 2023, 17:59Em stranac em prednji vezni. Taman da neko robuje Dalari i donosi mu vodu na treninge

Imat će mu ko noge masirati hahahha

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Aduka87 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 18:11Zapratila ga Ajla na insta a prije nekoliko dana bila je u Gruziji tako da hmmm![]()
https://www.transfermarkt.com/giorgi-gu ... ler/502682

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Bgm sad se već brinem zbog ovolikog broja stranaca, sa ovom dvojicom izlazi na 8, na hajr ali me fakat brine ovo.
P.S. nemoj da bi ko rimov'o ovaj broj
P.S. nemoj da bi ko rimov'o ovaj broj

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ne bi me čudilo Ikića da puste
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Bojkot je za malu djecu. Svi na Kosevo
-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Izgleda da je u Osijeku rasulo, Madjari povlace kapital. Hocemo li Hirosa
?

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ma meni ovi transferi nemaju logike nikako. Jedino da nasi nemaju neku insajdersku od Vice da se povecava broj dozvoljenih stranaca…
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, bvsic, juka55, kraljlavova, mosarajvosa83, propoklopac, Tele33 i 67 gostiju.