FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

twisttm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la twisttm87 » 22 avg 2011, 18:55

ma ovdje ocigledno ako covjek ne napise nesto sto odgovara pojedincima odma je glup itd i jos svakakvim imenima ga nazivaju..covjek ni na ovim forumima nema vise pravo da kaze sta hoce :)

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 22 avg 2011, 18:58

Kako smo mi balkanci samo naopak narod, pa ovo ima samo kod nas. Kad smo izbacili Serifa bilo je "dajte Barcu da se igramo", onda dodje Maccabi, spusti nas na zemlju, uvezemo 2 poraza na 2 gostovanja ( po meni 2 najteza gostovanja) i odmah ne valja niko, ni Amar, ni ostali u strucnom stabu, ni igraci, bas niko... Sjecam se da je prosle godine isla prica kako Zeba ne valja, kako ga nema u velikim utakmicama, kako samo protiv malih klubova se vidi na terenu itd itd...Gledam sad, jedini vam (vecini) Zeba valja. Klasicno, idemo iz krajnosti u krajnost. Da je Adilovic zabio u Travniku i da smo uzeli, bio bi drugi Edin Dzeko. Bilo bi odmah, "prekucavamo ligu" itd itd.
Hajmo bit malo realni, imamo prilicno jaku ekipu za nase uslove. Mozda tu fali jos jedan ili dva igraca ( po meni dobar bek, i jedan agresivan zadnji vezni) ali i sa ovim sto imamo sigurno cemo biti u top 3. Smijesno je ocekivati neka prekucavanja lige i te stvari, treba bit realan, 4-5 ekipa je tu negdje, nekad je potrebna i odredjena doza srece. Sigurno da ovo trenutno ne izgleda najbolje, ja mislim da je vise psihicki problem u glavama igraca, nego nesto drugo, ali polako, proradicemo, tek su 3 kola odigrana ljudi, a vi vec o tome kako je titula odlucena, Boze sacuvaj.
Samo nemojte kad uvezemo 3 pobjede opet o prekucavanjima, jer kod nas ima samo ili euforija i ocaj, sredine nema...
O ovim trokutovima, kvadratima, kockama radije ne bih, to opet pokazuje kakvi smo, kod nas je uvijek sve nastimano i nema drugog objasnjenja. Balkanski idiotizam! ;)
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 22 avg 2011, 19:00

joey tribbiani je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Budel trokut sad, Zeljo-Zrinjski-Olimpic ja vise Grbavice ocima necu vidjeti, a smrdi mi da bi veoma lako mogao biti. Pogotovo sto iz nekih kladionickih voda se spominje Olimpic - Zeljo 2/2, ako ovog bude mene Grbavica moze zaboraviti na duzi period
DaBogda više ne otiš'o ni jednom. Eno ti Olimpic ili komšicine pa nek te gledaju Hadison i Otoka. Stvarno si me nasekir'o što nećeš doć'...odakle izvirete više u pm
E nek si ti meni ziv i zdrav ja sam pogledao utakmica vise nego sto ces ti u zivotu svom, utakmica Zelje (uzivo), neko ko je od kad postoji nasa liga propustio na Grabivici da ne pretjeram nek bude 10% utakmica moze to da mi kaze a vjeruj da ih na ovom forumu ima VEOMA malo. Kad je u prosjeku na Grabvici bilo 1000 ljudi kad su nas vodili raznorazni treneri, cak kad su bili i bojkoti ja sam bio na tribinama a vjeruj mi ako bude ovaj trokut i ako nas Zrinjski uzme na Grbavici a mi Olimpica sigurno cu se malo udaljiti od Grbavice i Zelje jer mi ne treba da bacam novac na namjestene utakmice i slicne gluposti u zivotu i da prosipam svoje zivce radi tamo nekih ljudi koji gledaju kako na kladionici da uzmu pare.
Mes Que Un Club

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 22 avg 2011, 19:07

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:Ja neznam sto radi ovaj moderator i ne brise postove o nekakvim trokutovima i ublehama,da se zivot zgadi citajuci te nebuloze... fakat ste ludi... neko bi placao igrace i stimao utakmice trokruzno i opet na istom... :?: :?: Boze sacuvaj
A sto da brise??? Zato sto imam neko misljenje koje se ne slaze sa tvojim??? Jesi ti naivan ili sta, znas li ti koje se pare uzimaju na kaladionicama??? Neces ti uzeti koji ne mozes na listicu ubosti 3 para, ali vjeruj mi ima ljudi koji od toga zive, i njima tri takve utakmice donesu ogroman novac. Jedino ako ne zelis da vidis onda neces vidjeti da je tih trokutova bilo u nasoj ligi a i bit ce ih sigurno. Ne znam da li vi znate sta je nase "pojacanje" Drakul inace radio po Hrvatskoj???

Ja ponavljam, nadam se da nije tako i da je ovo sto sam rekao totalna nebuloza i glupost, iskreno se nadam da je tako i da ce tako biti, ali ne bi valjalo da ovo sto ja pricam bude istina. Kome se ne svidja ova teorija "zavjere" ne mora da vrijedja i pravi se pametan.
Mes Que Un Club

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 22 avg 2011, 19:10

Jao,jao ne mogu da vjerujem koliko se ljudi koji nemaju nista sa zeljom brinu o njemu..sve sami savjetodavci koji se odjednom nalaze tu sa savjetima kojim bi kao da budu od pomoci...a najveca patnja kao i najveca zelja im je da Amar napusti Željeznicar jer im je on svima nocna mora...ko vas pita za savjete,otkud vas to odjednom zanima Željo kojeg ocima niste vidjeli uzivo...ljubomorni stvorovi veze nemate ali imate veliku zelju koja vam se nece nazalost ostvariti...!!Ostavite nas na miru da uzivamo u nasim porazima i ovim nebitnim titulama u zadnje dvije godine..!!!

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 22 avg 2011, 19:23

amertiger je napisao/la:
joey tribbiani je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Budel trokut sad, Zeljo-Zrinjski-Olimpic ja vise Grbavice ocima necu vidjeti, a smrdi mi da bi veoma lako mogao biti. Pogotovo sto iz nekih kladionickih voda se spominje Olimpic - Zeljo 2/2, ako ovog bude mene Grbavica moze zaboraviti na duzi period
DaBogda više ne otiš'o ni jednom. Eno ti Olimpic ili komšicine pa nek te gledaju Hadison i Otoka. Stvarno si me nasekir'o što nećeš doć'...odakle izvirete više u pm
E nek si ti meni ziv i zdrav ja sam pogledao utakmica vise nego sto ces ti u zivotu svom, utakmica Zelje (uzivo), neko ko je od kad postoji nasa liga propustio na Grabivici da ne pretjeram nek bude 10% utakmica moze to da mi kaze a vjeruj da ih na ovom forumu ima VEOMA malo. Kad je u prosjeku na Grabvici bilo 1000 ljudi kad su nas vodili raznorazni treneri, cak kad su bili i bojkoti ja sam bio na tribinama a vjeruj mi ako bude ovaj trokut i ako nas Zrinjski uzme na Grbavici a mi Olimpica sigurno cu se malo udaljiti od Grbavice i Zelje jer mi ne treba da bacam novac na namjestene utakmice i slicne gluposti u zivotu i da prosipam svoje zivce radi tamo nekih ljudi koji gledaju kako na kladionici da uzmu pare.
koji je nas interes u tom trokutu

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 avg 2011, 19:27

fanovi nacrtne geometrije, idite na math.com, pa se bavite konstrukcijom geometrijskih tijela.
Kad smo izbacili Serifa bilo je "dajte Barcu da se igramo", onda dodje Maccabi, spusti nas na zemlju, uvezemo 2 poraza na 2 gostovanja ( po meni 2 najteza gostovanja) i odmah ne valja niko, ni Amar, ni ostali u strucnom stabu, ni igraci, bas niko... Sjecam se da je prosle godine isla prica kako Zeba ne valja, kako ga nema u velikim utakmicama, kako samo protiv malih klubova se vidi na terenu itd itd...Gledam sad, jedini vam (vecini) Zeba valja. Klasicno, idemo iz krajnosti u krajnost. Da je Adilovic zabio u Travniku i da smo uzeli, bio bi drugi Edin Dzeko. Bilo bi odmah, "prekucavamo ligu" itd itd.
to je to. znam ja nas, **** ti nas.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 avg 2011, 19:39

Plasi me ova utakmica sa Zrinjskim, da nebude bilo ko protiv Slobode.
NO PYRO NO PARTY

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 22 avg 2011, 19:42

diego_TM je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Robert Zrilić će suditi derbi na Grbavici
slavija sarajevo na tv-u. bolje za nas bolje igramo kad nismo na tv-u
Pa ja. Tada sudije lakše mogu navlačiti za vas.

Šalim se :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 avg 2011, 19:46

Buu je napisao/la:Plasi me ova utakmica sa Zrinjskim, da nebude bilo ko protiv Slobode.
Željo neće dozvoliti sebi luksuz, da izgubi tekmu, zbog navodnih trokuta ili slično, ipak moraju do pobjede. ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 avg 2011, 19:53

AlemC85 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Plasi me ova utakmica sa Zrinjskim, da nebude bilo ko protiv Slobode.
Željo neće dozvoliti sebi luksuz, da izgubi tekmu, zbog navodnih trokuta ili slično, ipak moraju do pobjede. ;)
prosle godine je dozvolio.
Za zivot cijeli!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 avg 2011, 19:55

Bez trokutova ali po cemu mi mozemo garantovat da cemo Olimpika uzet.Na osnovu cega.Nazalost ali nisam siguran.To sto smo ih do sad vazda uzimali nepije vode.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 avg 2011, 20:14

E za ove trokutaše, napravite trans i postavite na jugu umjesto onih veterana :mrgreen: :lol: :lol:

TROKUTAŠI SA JUGA! :D

Manite se više tih teorija zavjere, nema mi ništa gore, kad neko izgubi to sudija, to namješteno to prodato itd. Sportski i fer je priznati poraz, a ne tražiti neki alibi i izvlakuše
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 22 avg 2011, 20:17

kimbo je napisao/la:Zanmljivo citanje ovih par zadnjih stranica. Vidim napokon se javili neki pametni momci i pisu kako jeste oko tima. Nista Sci Fi nego realnost.

Vama bi najpametnije bilo da date Odovicu dobru platu (MISLIM VEOMA DOBRU) i potpisete na 5 godina. Pustite covjeka da radi na taktici i na tehnickom razvoju igraca. Nek Amar sefira i vodi tekme a Odovic obavlja tehnicki dio. Ma koliko kudili Adilovica i ovi iz Zenice i neki vasi, momak ima damara trci trudi se zeli uspjeh, Samo treba da netko radi snjim pametno na tehnici. Ista stvar je bila sa Kerlom , momak sirovna zestoka ali ima predispozicije da dogura daleko. Ista stvar i sa E. Colicem imate hejbet igraca koji stagniraju kada dodju kod vas. Sa godinu dana dobrog rada Kerla bi bio za prvih 11 u repci, da ne govorim o zaradi od njega. Al opet kazem platite dobrog trenera i na duzi rok. Sada imate godinu dvije da obrnete malo love, ulozite u neke polusirovine (za vrlo malo para to mozete dobiti)i prodate . Ako to ne iskoristite idete opet nadole.

To sto vasa uprava nije htjela da kupi skupe igrace to je razumljivo jer je kod nas vec odredjeno to ove godine Siroki prvak. Znaci tu nema razloga za kritiku. Uprava skontala nema koristi od ulaganja(pametno). Medjutim taj nerad sa igracima,promasene igracke investicije i neka opsta izgubljenos po tom pitanju meni ovako sa strane neshvatljivo.

I nemojte da krivite previse igrace nije im lako sa Amarom onako napuhanim i arogantnim. Tko bi ga gledao svaki dan onakvog ,treba on isto da se spusti malo na zemlju. Ne moze uvijek na silu i sa visine. A nece uvijek ni Ivica biti tu pa da Amara ljudi trpe onakvog zbog oca mu.
Zanimljivo nem šta :lol: .

Kad si toliko stručan što ne zovneš Odovića kod vas da izbavi vas iz govana, nek uči te vaše da primaju u 28 god..Mojne da dovodite naše propalitete.

Vidim upućen si, znaš da će Široki biti prvak.Jel to isti Široki koji je prošle godine trebao osvojiti kup, tako ste svi pričali, jel on Čelik trebao pistiti Želju u prvenstvu :cry: da bi se zadovoljili svi apetiti.Ma jest zagarntovano.

I stvarno ovim našim igračima nije lako sa Amarom.Imaju najbolje plate, najredovnije sve im se plaća na vrijeme valja to izdurati.Teško njima čak imaju i za hrenovki, a Bogami i za kafane možeš misliti.

Znam i to da je svima teško da trpe Amara yebiga, pokupi lik svu slavu i trofeje, malo u zadnje vrijeme popusti prema Banjalučanima što prije nije bio slučaj..valjda će se opametiti.

E moj Amare teško tebi :cry: .
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 avg 2011, 20:26

ko ce nam Zebu zamjenit, Jamak ? :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 avg 2011, 20:33

Vidim napokon se javili neki pametni momci
:lol:

a dosad su šutili, nakon poraza je progovorio genijalac u njima :lol:

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 22 avg 2011, 21:07

Buu je napisao/la:ko ce nam Zebu zamjenit, Jamak ? :mrgreen:
nemoj samo njega ako BOGA znaš. :cry: ako ga vidim u prvih 11 belaj cu napravit uleticu na teren i prebit ga taman da nemoze igrat sljedecih par sezona :mrgreen: :D
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 avg 2011, 21:09

diego_TM je napisao/la:
nemoj samo njega ako BOGA znaš. :cry: ako ga vidim u prvih 11 belaj cu napravit uleticu na teren i prebit ga taman da nemoze igrat sljedecih par sezona :mrgreen: :D
svraka nazad, stanceski gore
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 22 avg 2011, 21:11

nick je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
svraka nazad, stanceski gore
najvjerovatnije mada se ja nebi bunio ni kada bi beslija igrao gdje i inace a smajic na zebinu poziciju da ide pa koliko beso mogne izdrzat jbg.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 22 avg 2011, 21:32

Bianconeri1988 je napisao/la:E za ove trokutaše, napravite trans i postavite na jugu umjesto onih veterana :mrgreen: :lol: :lol:

TROKUTAŠI SA JUGA! :D

Manite se više tih teorija zavjere, nema mi ništa gore, kad neko izgubi to sudija, to namješteno to prodato itd. Sportski i fer je priznati poraz, a ne tražiti neki alibi i izvlakuše

Nije isto pretpostavljati da je namjesteno i znati! Za ovu ne znam ali ne bi valjalo da bude tako. Neko pita koji je nas interes, pa tvoj i moj nije nijedan, i tvoj i moj i svih nas je samo jedan interes, pobjeda u svakoj tekmi i dobra igra, ali ima ljudi kojima je u interesu novac, a na te tri tekme ja ti ponavljam mogu se uzeti ogromne pare, ogromne.

Opet ponavljam aBd nece doci do toga i nas ce Zeljo obje uzeti i ovo sto sam ja pricao ce biti gluposti i nebuloze, niko sretniji od mene ako to bude tako i nas Zeljo odigra posteno :)
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.