PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Iduce sedmice pusimo kup pusimo ligu a ja cu ga sam sebi popusit od muke,sta sam reko **** vas kup da necemo moc od 60 minute kurcem mrdnut.Duljevic daleko najbolji igrac lige,falile su horde zla na sjeveru ionako onaj dio bio prazan.Vozdra.
Pusite kup Abd,a od srca vam zelim da osvojite ligu.Alipasino je napisao/la:Iduce sedmice pusimo kup pusimo ligu a ja cu ga sam sebi popusit od muke,sta sam reko **** vas kup da necemo moc od 60 minute kurcem mrdnut.Duljevic daleko najbolji igrac lige,falile su horde zla na sjeveru ionako onaj dio bio prazan.Vozdra.
Igraj Široki ti si najbolji!
Bio je penal jer je cupo uso u putanju Duljevicu.Budimo malo posteni svako se rezultat nece promjenit.
- escobarpablo
- Kontakt:
Kakav retard, položaj Stevanovića je prirodan, jer je prirodno da lupiš po nogama igrača koji te prošao i nalazi se u izglednoj prilici za postizanje gola.Sandokan87 je napisao/la:To mozes pricati ljudima koji nikad nisu igrali fudbal profesionalno. Ako nista trenirao sam i polozaj stevanovica je prirodan i nije ulazak u putanju uopste jer je duljevic krenuo u dribling i desno prema stevanovicu. To sto nije mogao proci je vec prica za sebe.escobarpablo je napisao/la:Je li ih ispruzio ili je povukao nazad

Tebi ne moze pomoci spexijalisticki tim ta ocnu hirurgiju Sveti vid iz Beograda. Jel fakat samo ti vidis da Stevanovic "lupa" po nogama Duljevica ili mozda Duljevic opet ponavljam RETARDU RETARDIRANI mozda samo Duljevic korisri priliku i pada preko Stevanoviceve noge a Stevanovic je taj koji se postavio a Duljevic driblingom krenuo orema njemu.[/quote]
Joj izvini, nisam to vidio, dakle Dulja sljedeći put kad budeš driblao okreni se nasuprot Stevanovića i driblaj od njega pa padni, jbg kaže Rifet Sandokan da jedino tako može biti prekršaj.[/quote]
Ti si bar svjestan da Duljevic voli pasti i traziti najstroziju kaznu. Ja imam svoj stav i stojim iza svojih rijeci taman da je to na stetu Zelje bilo ja bih rekao nije bio penal. Ako cemo gledati kad ce ko pasti i ako cemo samo penale cekati u derby utakmicama onda nemamo bas svijetlu buducnost. Ne moze svaki kontakt biti sankcionisan bijelom tackom![/quote]
I u normalnim okolnostima u svim ligama europe, a i sudeći po aršinima po kojima je vama dodjeljivao prekršaje, ono je bez sumnje jedanaesterac.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- escobarpablo
- Kontakt:
A koliko vas je bilo?[/quote]
13 500[/quote]
[/quote]
Svaka čast mitomanima
Risto Đogo bi se postidio.
13 500[/quote]

Svaka čast mitomanima

Risto Đogo bi se postidio.
FK Sarajevo 1946
-
- Kontakt:
Moze li GIF kako Dulja Blagojevicu lomi kicmu??
Zahvaljujem se.
Zahvaljujem se.
Makar jedan manijak da nije mitoman i da smije da kaže istinu.Alipasino je napisao/la:Bio je penal jer je cupo uso u putanju Duljevicu.Budimo malo posteni svako se rezultat nece promjenit.

- Medikament
- Kontakt:
Nadam se da ce Aragon ispasti covjek i da ce dobiti trajni ban jer se kladio da nas nece biti ni 10 hiljada.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- Hrasno1921
- Kontakt:
JEL BIO PENAL? KOLIKO IH JE BILO? TRI? CETIRI? 
VIDIM IZASLI MISEVI IZ RUPA, SVE DO JEDNOG, GDJE STE BILI JUCER? PREKJUCER?
KO JE SMEKER, JESTE SAZNALI?
KAKVA JE ATMOSFERA BILA U KINU? KOLIKO VAS JE BILO? JELI VISE OD ONE SEDMORICE NA SJEVERU?

VIDIM IZASLI MISEVI IZ RUPA, SVE DO JEDNOG, GDJE STE BILI JUCER? PREKJUCER?

KO JE SMEKER, JESTE SAZNALI?

KAKVA JE ATMOSFERA BILA U KINU? KOLIKO VAS JE BILO? JELI VISE OD ONE SEDMORICE NA SJEVERU?

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Dosao stari lozionicar 

-
- Kontakt:
Mislim da ste vcrs ocekivali neki drugi vid nasladjivanja, tanko vam ovo na forumu kao i igra na terenu. Nista Bgmi bez sudija a i Slavko ne moze protiv Sarajeva, valjda mu nedostajali po njemu najbolji navijaci u BiH, HZ. Ko bi rekao da cete slaviti bod vcrs. Tanko tanko..Hrasno1921 je napisao/la:JEL BIO PENAL? KOLIKO IH JE BILO? TRI? CETIRI?
VIDIM IZASLI MISEVI IZ RUPA, SVE DO JEDNOG, GDJE STE BILI JUCER? PREKJUCER?![]()
KO JE SMEKER, JESTE SAZNALI?![]()
- Hrasno1921
- Kontakt:
1. PUN STADION I BEZ VAS (VASA PRICA KAKO NECE BITI PUN JER NECE BITI VAS)BordoBolesnik je napisao/la:Mislim da ste vcrs ocekivali neki drugi vid nasladjivanja, tanko vam ovo na forumu kao i igra na terenu. Nista Bgmi bez sudija a i Slavko ne moze protiv Sarajeva, valjda mu nedostajali po njemu najbolji navijaci u BiH, HZ. Ko bi rekao da cete slaviti bod vcrs. Tanko tanko..Hrasno1921 je napisao/la:JEL BIO PENAL? KOLIKO IH JE BILO? TRI? CETIRI?
VIDIM IZASLI MISEVI IZ RUPA, SVE DO JEDNOG, GDJE STE BILI JUCER? PREKJUCER?![]()
KO JE SMEKER, JESTE SAZNALI?![]()

2. MI VAM BJEZIMO TRI BODA, ZRINJSKI CETIRI
3. IMALI STE IGRACA VISE 20.TAK MINUTA PA TO NISTE ISKORISTILI KAO NI NA PROSLOM DERBIJU
4. OPROSTILI STE SE OD UTRKE ZA TITULU

1921'
- TobeYarabi
- Kontakt:
kaze lik bilo ih 13 500. pa da ste svi dosli nebi vas bilo toliko.

Cuj pun stadion bio, a zdenka prazna bila.. to je 1090 ulaznica... Istok je bio 3/4 pun.. Za jug ne znam, vjerovatno pun.

Kakvi su to lazovi hahaha

Kakvi su to lazovi hahaha
- Hrasno1921
- Kontakt:
MA LAZE SAVEZ
VISE JE VAS BILO KOD SENE, NEGO JEL VAS ZAJEBALA NA PIVAMA?
AKO VIDI DA SI PRIPIT MORAS UNAPRIJED JEDNU PLATITI, DA SE OSIGURA

1921'
- TobeYarabi
- Kontakt:
zasto se crnac zalio profiteru da mu saigraci duguju pare? 

- escobarpablo
- Kontakt:
Pući će mnogo brzo, opet će bojkot, ovaj put na oba foruma. 

FK Sarajevo 1946
Ako stadion prima 16500 onda jeste.
Jedna zedenka totalno prazna, druga dobrano prazna u cosku, istok bar cetvrtinu prazan.
Kojom ti matematikom onda dodje do cifre 13 500?
Zivot dajem da je nas bilo vise na Kosevu protiv Zrinjskog.
Fakat se prestani ofirati sa tim brojevima. Po tebi, svaka utakmica pun stadion, dzaba sto svi vide bruku praznog mjesta.
Objasni nam samo, kojom matematikom?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Jedna zedenka totalno prazna, druga dobrano prazna u cosku, istok bar cetvrtinu prazan.
Fakat se prestani ofirati sa tim brojevima. Po tebi, svaka utakmica pun stadion, dzaba sto svi vide bruku praznog mjesta.
- TobeYarabi
- Kontakt:
mozda su brojali i navijace u dijaspori, koji su bodrili zelja preko strimovaEvander je napisao/la:Ako stadion prima 16500 onda jeste.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Da, savez govori samo istinu. Kao recimo da vas je nedavno bilo 6000 protiv Krupe.Hrasno1921 je napisao/la:MA LAZE SAVEZ [emoji38]
Jarane, pa imamo oci. Znamo koliki je kapacitet.
Grbavica prima 13 500.
Jedna zdenka totalno prazna. Druga zdenka, cosak dobrano prazan. Istok, bar je cetvrtina stolica prazna bila.
Haj nam sad tj lijepo baci matemaiku.
Govoriomo o cinjenicama. Brojevi ne lazu.
Je li to taj prosjek i nabijanje istog, sa kojim se hvalite?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.