Lads it's Fudo
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Liverpool će Wirtza platiti 150mil a to je novac od prodaje Coutinha. To je OK transfer.
4-IN-A-ROW
Izvini, kakav je samo majstor ovaj Wirtz. 150m je sica za ovakvog baustelca. Ovaj Vitinha je majstor pravi, on onda vjerovatno minimum 300m kosta. Istì takvi kao i ti bi sad ismijavali npr Uniteda da oni nude ove lude pare za igraca koji vrijedi duplo manje.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Bruno već izveo Wirtza u šetnju, šta će tek bit u derbiju
- JayCatwright
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Chelsea doveo Delapa i zele i Ekitikea uzet dok Arteta baca drkicu na tek oporavljenog Havertza
Samo čekam da nam plasira izjavu iz najboljih Wengerovih dana o tome kako su to kao nova pojačanja jer smo igrali bez njih cijelu sezonuQUARTERBACK je napisao/la: ↑05 jun 2025, 00:31Chelsea doveo Delapa i zele i Ekitikea uzet dok Arteta baca drkicu na tek oporavljenog Havertza

Ne bi me cudilo da ispadnu debili i puste Parteya zbog pritiska javnosti jer ga je neka kurava optuzila i onda potrose novac na novog defanzivnog veznog i lijevog beka. Mozda se jos i rezervni golman dovede.Rosicky je napisao/la: ↑05 jun 2025, 01:05Samo čekam da nam plasira izjavu iz najboljih Wengerovih dana o tome kako su to kao nova pojačanja jer smo igrali bez njih cijelu sezonuQUARTERBACK je napisao/la: ↑05 jun 2025, 00:31Chelsea doveo Delapa i zele i Ekitikea uzet dok Arteta baca drkicu na tek oporavljenog Havertza![]()

-
- Kontakt:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Eto baš mi mislimo da je United top klub sad, ne znam nijednog navijača Uniteda da to misli, možemo biti top samo po wage billu i onoj Deloitte vrijednosti, a i to neće dugo ako nastave sa ovim rezultatimaJayCatwright je napisao/la: ↑04 jun 2025, 22:30ta priča ne vole nas mi je poznata i ovdje na forumuAnoniman je napisao/la: ↑04 jun 2025, 22:05Nisu ovaj ima 525k£ a Mbuemo ce imati 170k£, nije tema prvi nego drugi.JayCatwright je napisao/la: ↑04 jun 2025, 21:38Tu su negdje Haaland i Mbeumo. Trebali bi imati istu platu
Mada Mbuemo je zabio 20 golova i 8 asistencija,vise nego Hojlund,Zirk zajedno...
Halland je u Dortmundu imao 128k£, a u City je dobio 375k£ plus na ugovor desetine miliona funti.
Nemojte me pogresno shvatiti al hocu reci novinari ne vole United, i pisu svasta pa tako i oko ovih 250k£ a danas je to United sutra ce biti neki drugi klub.
A igrac kada ide u drugi klub, on jednostavno mora dobiti bolje uslove,ako je trazen.![]()
United se s razlogom ne voli, razlog je jasan, to je da im navijači imaju ego navijača Real Madrida, a realnost je da United više nije top klub, niti će to postati u nekom izvjesnom periodu.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To je negdje odprilike i realna cijena.Počeo sam sumnjati u njega čim se prepao konkurecnije u Bayernu što pokazuje jednu dozu nesigurnosti u sebe.
Tako su pričali fanovi Barcelone dok klub nije došao na rub bankrota i nabio dug 1.3 milijarde pa sad iznajmljuju stadion za svadbe i sahrane.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Konkurencija u Bayernu
Adil za sirotinju,plus size gnabry i musavi
Jedino Jajernovac svojom shizologikom napravi to da se netko boji konkurencije a ne da nece da igra sa poluigracima dok ima priliku igrati sa top 3 napadaca svijeta
Adil za sirotinju,plus size gnabry i musavi
Jedino Jajernovac svojom shizologikom napravi to da se netko boji konkurencije a ne da nece da igra sa poluigracima dok ima priliku igrati sa top 3 napadaca svijeta

- VivaLaStella
- Kontakt:
Jay je bukvalno jedini lik koji i dalje misli da je United top klub, čim toliko govori da nijerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 08:39Eto baš mi mislimo da je United top klub sad, ne znam nijednog navijača Uniteda da to misli, možemo biti top samo po wage billu i onoj Deloitte vrijednosti, a i to neće dugo ako nastave sa ovim rezultatimaJayCatwright je napisao/la: ↑04 jun 2025, 22:30ta priča ne vole nas mi je poznata i ovdje na forumuAnoniman je napisao/la: ↑04 jun 2025, 22:05
Nisu ovaj ima 525k£ a Mbuemo ce imati 170k£, nije tema prvi nego drugi.
Mada Mbuemo je zabio 20 golova i 8 asistencija,vise nego Hojlund,Zirk zajedno...
Halland je u Dortmundu imao 128k£, a u City je dobio 375k£ plus na ugovor desetine miliona funti.
Nemojte me pogresno shvatiti al hocu reci novinari ne vole United, i pisu svasta pa tako i oko ovih 250k£ a danas je to United sutra ce biti neki drugi klub.
A igrac kada ide u drugi klub, on jednostavno mora dobiti bolje uslove,ako je trazen.![]()
United se s razlogom ne voli, razlog je jasan, to je da im navijači imaju ego navijača Real Madrida, a realnost je da United više nije top klub, niti će to postati u nekom izvjesnom periodu.![]()
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Ujedinili smo dvije najtoksičnije baze fanova. Velik si BAYO! 

Najveći klub u Minhenu deff 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
Barca pravi novi stadion vrijedan milijardu i pol. Kakve crne sahrane, jesi li normalan.
Hoces li ikad pameti doci.