Nama u slucaju povrede nekog u veznom redu treba igrac koji je vec odavno tu, koji ima mu*a preuzet stvar u svoje ruke i koji dobro poznaje ekipu.pinoglavi je napisao/la:To sto Hrvatska ima Kovacica, Modrica, Rakitica i Mamiceve projekte pa nema mjesta za Jajala nije nasa briga. Standardan igrac Palerma, nema bas dobru statistiku s obzirom kako mu igra klub a i on igra malo defanzivnije. Box2box igrac koji nam treba, makar za klupe.JavierBosnia je napisao/la:
Daj ba ima vec 27 godina, citav zivot se mrcvari po balkanu sto po hrvatskoj sto eto malo kod nas, svratio do njemacke i sad u italiji cini mi se.
U 14 utakmica ove sezone 1 asistencija.. Igrao za hrvatske mladje selekcije i nastupao je cini mi se mozda i za A tim, al vidili ovi da im ne treba, sta cemo mi skupljat stari otpad? Ubacit ove mlade pa nek guraju pred njima je buducnost.
Evo napisi vezni red u slucaju povrede ili kartona Pjanica? Besic-Cimirot a naprijed Susic/Milosevic/Krunic? Premlado i tupo ofanzivno s obzirom da nemamo dobra krila i da bi nam vezni red trebao biti najjaci dio tima.
Opet kazem dosao, ne dosao nije bas ogromna razlika ali glupo je izjaviti da nam ne treba taj igrac.
Po meni imamo Hadzica i Susica, jer evidentno je da u nedostatku Pjanica nema igrača koji ga moze kvalitetno nadoknaditi.