BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

cole-ch
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la cole-ch » 13 nov 2011, 19:36

nafrI82 je napisao/la:Srecno Zmajeviii!!!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 nov 2011, 19:38

Dylan Dog je napisao/la:Evo jedan motivirajuci komentar direktno iz Portugala :mrgreen:
What a fucking morons the bosnians. Shouting messi all the game... looks like messi is bosnian lolol. Shitty stadium, shitty field, shitty supporters, lucky as hell... Here in Portugal you will be eaten alive.
ovaj komentar je ocit primjer da nas se boje.Da su ravnodusni ne bi ovako pricali, jer bi se odnosili nama kao mi prema San Marinu, ono ko ih jbe amateri mi to prolazimo,medjutim ovdje vidis da guza malo radi pa se pljuje.To je znak respekta koliko god cudno zvucalo. :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 nov 2011, 19:39

Mi eto moroni, a oni hoce da nas zive pojedu :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 nov 2011, 19:39

JuveSissoko je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Evo jedan motivirajuci komentar direktno iz Portugala :mrgreen:
What a fucking morons the bosnians. Shouting messi all the game... looks like messi is bosnian lolol. Shitty stadium, shitty field, shitty supporters, lucky as hell... Here in Portugal you will be eaten alive.
ovaj komentar je ocit primjer da nas se boje.Da su ravnodusni ne bi ovako pricali, jer bi se odnosili nama kao mi prema San Marinu, ono ko ih jbe amateri mi to prolazimo,medjutim ovdje vidis da guza malo radi pa se pljuje.To je znak respekta koliko god cudno zvucalo. :D
Ovo ti je ono kad ti se najmanji lik u mahali qrchi, a ti imas 2m preko ledja, pa ustanes i razbijes ga. :D Samo zato sto ima obraza da se qrchi tako malen. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 13 nov 2011, 19:40

JuveSissoko je napisao/la:
Pa normalno, ne bi se onoliko žalili na teren da su sigurni da će nas oderati.
Oni su prezadovoljni sa nulom iz Zenice, a mi ako ih sad ne dernemo nećemo nikad nikog!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 13 nov 2011, 19:45

Bosnia and Portugal's Euro 2012 play-off remained in the balance after a goalless stalemate on Friday on a barely playable pitch at the ramshackle Bilino Polje stadium.

The Portuguese, who celebrated a 2-0 aggregate win over Bosnia at the same venue in their 2010 World Cup play-off, dominated the match but were almost caught napping late in the game after a subdued home side finally came to life.

Portugal had the upper hand in the opening stages with Cristiano Ronaldo and Nani looking lively on either flank, but failed to create any clear-cut chances as their final passes kept going astray on a bumpy surface littered with holes.

The consistently unpredictable and awkward bounce of the ball forced Helder Postiga to fire his close-range volley high over the bar several minutes before Sanel Jahic blocked a stinging Ronaldo shot from 12 metres.

The Portuguese continued to press after the interval and Ronaldo missed an excellent chance in the 51st minute, scuffing his shot wide after a defence-splitting through ball hit a clot of mud in front of him. Postiga then curled his shot from the heart of the penalty area just wide of the far post as the Bosnians began to tire and needed several last-gasp clearances to keep the visitors at bay.

Bosnia's in-form Manchester City striker Edin Dzeko had a quiet game and attempted his first shot on goal only in the 71st minute, blazing an effort from 20 metres high and wide.

The second-half substitute Vedad Ibisevic injected some attacking intent into the home side but squandered Bosnia's best two chances in the closing stages, the first when he sliced the ball wide from seven metres after a poor first touch.

The striker was then put through by a delightful Miralem Pjanic pass but shot over the bar when he had only the keeper Rui Patrício to beat.

Evo jedan izvještaj njihovog novinara preveden je s portugalskog na eng. ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 nov 2011, 19:45

Mogu nam jedino pojest qurac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 nov 2011, 19:46

Adinjo je napisao/la:Mi eto moroni, a oni hoce da nas zive pojedu :mrgreen:
Nek me podju jesti... al nek krenu od chune. :D
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 13 nov 2011, 19:47

Ljudovi ja nikad nisam bio uvjereniji da ćemo proć, možda je konačno došlo i naše vrijeme. 8-)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 nov 2011, 19:47

Cartman je napisao/la:Mogu nam jedino pojest qurac.
:lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 nov 2011, 20:06

Sta bi tek bilo da je Pape pozvao Dialibu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 13 nov 2011, 20:17

preporučavam papetu i igračima da zadnji 15min na stadionu vjezbaju i penale...realno im 3 utakmice nismo uspjeli postici gol, realno odbrana ce nam biti jaca negu u posljednjem mecu, realno ni portugalci se nisu proslavili sa realizacijom, a realno treba sagledati i cinjenicu da bi se moglo otici u produzetke, a ako se udje u produzetke utakmica ce postati jos nervoznija i zatvorenija sto i nije iskljuceno ako se uzme sve u obzir...ne bi bilo lijepo da na penale ispadnemo a da ih ni ne probamo uvjezbati...
s druge strane ako ciljano procuri u medije da smo vjezbali penale to ce portugalcima dati motiv vise da krenu naprijed jer ce misliti da cemo cuvati nulu i tu se onda otvara prostor za kontre i polukontre ;)
vjezbanje penala je i takticka varka a i realnost prema dosad vidjenom!

melancholica
Kontakt:

Post Postao/la melancholica » 13 nov 2011, 20:20

u 00:00 svi u Titovu, ima da se penjemo po krovovima ako treba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 13 nov 2011, 20:20

hz1987 je napisao/la:preporučavam papetu i igračima da zadnji 15min na stadionu vjezbaju i penale...realno im 3 utakmice nismo uspjeli postici gol, realno odbrana ce nam biti jaca negu u posljednjem mecu, realno ni portugalci se nisu proslavili sa realizacijom, a realno treba sagledati i cinjenicu da bi se moglo otici u produzetke, a ako se udje u produzetke utakmica ce postati jos nervoznija i zatvorenija sto i nije iskljuceno ako se uzme sve u obzir...ne bi bilo lijepo da na penale ispadnemo a da ih ni ne probamo uvjezbati...
s druge strane ako ciljano procuri u medije da smo vjezbali penale to ce portugalcima dati motiv vise da krenu naprijed jer ce misliti da cemo cuvati nulu i tu se onda otvara prostor za kontre i polukontre ;)
vjezbanje penala je i takticka varka a i realnost prema dosad vidjenom!
slažem se

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 13 nov 2011, 20:23

Deco: «Tinha de estar ao lado deles»

Deco : Igraci su pod nevidjenim pritiskom, sanse su 50:50, moramo dati sve od sebe da prodjemo Bosnu i Hercegovinu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 nov 2011, 20:25

harishp je napisao/la:
:lol:

Dorucak, rucak i vecera u jednom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 13 nov 2011, 20:30

harishp je napisao/la:
Onda bi cjelokupna postava Portugala glabala cjeli dan :mrgreen:
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 13 nov 2011, 20:33

tk@b3 je napisao/la:
Edvin_Mg je napisao/la:
tk@b3 je napisao/la:prenosi li neko utakmicu iz lisabona u HD
bit ce na Sport 1 HD (bivsi DSF)[/quote

on mi ne godi, on je DVB-S2, bilo bi dobro da ima neki HD al da je DVB-S
E je.bi.ga sad, ti bi se jeb.o a da ti ne uđe :mrgreen:

Šalim se, malo je HD DVB-S kanala, posebno sportskih, zbavi si pravi HD rec. ;)

slika

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 13 nov 2011, 20:39

Boga mi je znameniti nostradamus mevludin duvancic rekao da prolazimo..pa vi vidite :lol:
Unica grande amore

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 nov 2011, 20:43

AllAbout je napisao/la:Boga mi je znameniti nostradamus mevludin duvancic rekao da prolazimo..pa vi vidite :lol:
Zato nam one stuhe za Kristinu naginju.Yebem im kasiku hrdjavu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 nov 2011, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.