Ti haman čitaš kako ti hočeš,ne kako je napisano.niko nije ni rekao da je sad za reprezentacije,momak se tek vraća fudbalu,ova polusezona u Mjalbiju je za povrat forme.Vidjet češ,igra se ne može zaboravit,samo se iz forme ispada!Cartman je napisao/la:Ni blizu repke. Otisao je iz Malmea na posudbu u slabiji tim u ligi. Prosle sezone je jedva igrao. Daleko je od toga da je standardan u Malmeu, a ne da pricamo o reprezentaciji.barsa77 je napisao/la:Ne treba zaboraviti ni Jasmina Sudića,momak se vratio 100% fudbalu nakon svih nevolja koje je imao(teških povreda i gubitka majke).Vjerujem da če se do ljeta vratiti u staru formu kada je važio za najtalentiranijeg fudbalera švedske,
a tada če imati i mjesta u repki jer igra na pozicijama štopera i lijevog bočnog!
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Rekao si da ce na ljeto biti spreman za repku (izmedju redova). A to nema sanse da se desi. Niti je on ikad bio najveci talenat Svedske. Ako dodje do nivoa da bude standardan u Svedskoj ligi, dobro je.barsa77 je napisao/la:Ti haman čitaš kako ti hočeš,ne kako je napisano.niko nije ni rekao da je sad za reprezentacije,momak se tek vraća fudbalu,ova polusezona u Mjalbiju je za povrat forme.Vidjet češ,igra se ne može zaboravit,samo se iz forme ispada!Cartman je napisao/la:Ni blizu repke. Otisao je iz Malmea na posudbu u slabiji tim u ligi. Prosle sezone je jedva igrao. Daleko je od toga da je standardan u Malmeu, a ne da pricamo o reprezentaciji.barsa77 je napisao/la:Ne treba zaboraviti ni Jasmina Sudića,momak se vratio 100% fudbalu nakon svih nevolja koje je imao(teških povreda i gubitka majke).Vjerujem da če se do ljeta vratiti u staru formu kada je važio za najtalentiranijeg fudbalera švedske,
a tada če imati i mjesta u repki jer igra na pozicijama štopera i lijevog bočnog!
A pitaj Hargreavesa, Torresa, Owena, Kaku i tako dalje moze li se "igra zaboravit". Kakve je povrede imao, dobro je da jos ikako igra. Malo realnosti ne bi skodilo ljudi dragi, dizete nedokazane igrace u nebesa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Rekao si da ce na ljeto biti spreman za repku (izmedju redova). A to nema sanse da se desi. Niti je on ikad bio najveci talenat Svedske. Ako dodje do nivoa da bude standardan u Svedskoj ligi, dobro je.
A pitaj Hargreavesa, Torresa, Owena, Kaku i tako dalje moze li se "igra zaboravit". Kakve je povrede imao, dobro je da jos ikako igra. Malo realnosti ne bi skodilo ljudi dragi, dizete nedokazane igrace u nebesa.[/quote]
Živi bili pa vidjeli,tačka!
A pitaj Hargreavesa, Torresa, Owena, Kaku i tako dalje moze li se "igra zaboravit". Kakve je povrede imao, dobro je da jos ikako igra. Malo realnosti ne bi skodilo ljudi dragi, dizete nedokazane igrace u nebesa.[/quote]
Živi bili pa vidjeli,tačka!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Što se tiče tog teksta za Hajrovića, preveden je (dosta loše i bukvalno) onako kako je izvorno napisan na Arsenalovom sajtu. Ali, svakako da je greška bh novinara što nije probao prilagoditi to stvarnim događajima (da Sead nije bio pozvan da igra, i sl.).
Inače, tekst možete vidjeti ovdje. http://www.arsenal.com/news/features/ha ... s-my-dream" onclick="window.open(this.href);return false;
Drago mi je da je Sead rekao konačnu svoju odluku. Odmah nakon Slovenije mi nije djelovao previše uvjerljivo. Dobrodošao je svakako!
Inače, tekst možete vidjeti ovdje. http://www.arsenal.com/news/features/ha ... s-my-dream" onclick="window.open(this.href);return false;
Drago mi je da je Sead rekao konačnu svoju odluku. Odmah nakon Slovenije mi nije djelovao previše uvjerljivo. Dobrodošao je svakako!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Što se tiče Ermina Bičakčića. Poslao sam nekome iz Vijeća ministara mail sa pitanjem je li predan zahtjev , oni su me preusmjerili na Ministarstvo civilnih poslova. Poslao sam i mail njihovom portparolu, i ona mi je odgovorila da ne raspolaže tim informacijama već postoji njihov sektor za državljanstva. Eh sad, pozitivno je što znamo kome se treba obratiti, negativno je što oni nemaju e-mail adresu već ih se mora pozvati na telefon: 033/492-558
Ja sam odradio prvi dio posla, haj' sad nek neko još nazove i sve ćemo znati.
Ja sam odradio prvi dio posla, haj' sad nek neko još nazove i sve ćemo znati.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
lisacbhsport je napisao/la:

Kakanj se ogradjuje od PavlovicaCartman je napisao/la:Jos o tom crnom Pavlovicu, Kakanjski Roberto Carlos.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ogradio se Kakanj i od LovrenaGusar1995 je napisao/la:Kakanj se ogradjuje od PavlovicaCartman je napisao/la:Jos o tom crnom Pavlovicu, Kakanjski Roberto Carlos.![]()
![]()

Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Kolasinac starter danas protiv Borusije
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Kakav je klosa danas ?
AHAHHAHAh Sad na Eurosportu rekose da je stigla potvrda od neke povjerljive osobe da ce Kolasinac igrati za BiH......
Ja tipujem na jednog odavde....
kojeg nazalost vise nema zbog bana.....
Ja tipujem na jednog odavde....

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Goalgetter
- Kontakt:
Statistika Kolasinca danas:
- Pretrcao 11,5 kilometara u citavoj utakmici (Samo su Höger i Bender vise pretrcali)
- 2 suta na gol
- 47 konatka sa loptom
- 13 tacnih / 6 pogresnih dodavanja
- 52 % dobivenih duela
Btw. Njemci na Schalkeovom forumu se nadaju da ce igrati za Njemacku reprezentaciju
- Pretrcao 11,5 kilometara u citavoj utakmici (Samo su Höger i Bender vise pretrcali)
- 2 suta na gol
- 47 konatka sa loptom
- 13 tacnih / 6 pogresnih dodavanja
- 52 % dobivenih duela
Btw. Njemci na Schalkeovom forumu se nadaju da ce igrati za Njemacku reprezentaciju

Hypnose je napisao/la:AHAHHAHAh Sad na Eurosportu rekose da je stigla potvrda od neke povjerljive osobe da ce Kolasinac igrati za BiH......
Ja tipujem na jednog odavde....![]()

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
da li znaš šta se podrazumijeva sa ovim?Goalgetter je napisao/la: - 52 % dobivenih duela
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i ja sam to cuo i odmah pomislio na naseg majstoraHypnose je napisao/la:AHAHHAHAh Sad na Eurosportu rekose da je stigla potvrda od neke povjerljive osobe da ce Kolasinac igrati za BiH......
Ja tipujem na jednog odavde....![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
To su ti dueli 1 na 1 na saigracima (Npr. visoka lopta u zraku, i koji se prvi izbori za loptu, ili igrac ide na tebe, ako te prodje izgubio si duel, ako mu uzmes loptu, to je dobiven duel).azTer je napisao/la:da li znaš šta se podrazumijeva sa ovim?Goalgetter je napisao/la: - 52 % dobivenih duela
Seo u akciji
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Principatus
- Kontakt:
Ma to oni njega samo uzdizu sto je njihov, nema on inace pojma i tako to.Goalgetter je napisao/la: Btw. Njemci na Schalkeovom forumu se nadaju da ce igrati za Njemacku reprezentaciju

Ma ja mislim da bi on vec davno igrao za nas, da je igrac Barcelone...ili Milana.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.