Cuj balavacGEC je napisao/la:Ako bude X znači Zvijezda je ponudila najvišecrvenobijeli je napisao/la:Sad cemo vidit ko ce vise ponudit olimpić ili sisoje...![]()
![]()
to je tvoj rezon balavac jedan kuknjava

Moderator/ica: GracanicaAA
Cuj balavacGEC je napisao/la:Ako bude X znači Zvijezda je ponudila najvišecrvenobijeli je napisao/la:Sad cemo vidit ko ce vise ponudit olimpić ili sisoje...![]()
![]()
to je tvoj rezon balavac jedan kuknjava
100%combe je napisao/la:Uvijek su to bili derbiji puni nekog naboja al nikad pretjerane mrznje.
Sem mislim jedne godine Bratstvo nas dole dobilo 1-0 ili 2-1 nemogu se sjetit. Talenta ubacise u septicku, malo guranja, marisanja. Mi se vracamo kuci a Gracanica u nasoj dvorani domacin u rukometu mislim da su sa Konjicom igrali. Ulijece se u dvoranu i pravi prekid.
I 7 dana nakon toga ko da se nista desilo nije sve se zaboravi. Igraci igrali za sicu iz ljubavi mi na tekme isli iz ljubavi al nema toga vise.
Daso je kralj ove lige.tarantula27 je napisao/la:Prodali ste se danas. Toliko o dogovoru i kupovini od Babuke. Na dusu vam, ali dace Bog da se Dase kutarisete.
Boli vas, imate sirinu, i bez njih sa par pojacanja ste gornji dio tabele.GracanicaAA je napisao/la:Vehabovic- U velez
Mujkic u Njemacku ode.
Maid u Slobodu
Hasic u Celik.
Hasinovic u Gosk ode.
On je stari igrac kao i Musa.ASD je napisao/la:Boli vas, imate sirinu, i bez njih sa par pojacanja ste gornji dio tabele.GracanicaAA je napisao/la:Vehabovic- U velez
Mujkic u Njemacku ode.
Maid u Slobodu
Hasic u Celik.
Hasinovic u Gosk ode.
Jel Ikanovic ostaje?
Steta ako ostaje, volio bih da se vrati u Buducnost,GracanicaAA je napisao/la:On je stari igrac kao i Musa.ASD je napisao/la:Boli vas, imate sirinu, i bez njih sa par pojacanja ste gornji dio tabele.GracanicaAA je napisao/la:Vehabovic- U velez
Mujkic u Njemacku ode.
Maid u Slobodu
Hasic u Celik.
Hasinovic u Gosk ode.
Jel Ikanovic ostaje?
Kakav je Vehabovic igrac?GracanicaAA je napisao/la:Vehabovic- U velez
Mujkic u Njemacku ode.
Maid u Slobodu
Hasic u Celik.
Hasinovic u Gosk ode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.